سلامنوشته شده توسط shahroozm
برنامه اي نميخاد تو خود برنامه گوشي كه به نام وويث ركوردر هستش ميتوني باز كني حتي mp3 رو هم ميتوني از اين طريق باز كني
سلامنوشته شده توسط shahroozm
برنامه اي نميخاد تو خود برنامه گوشي كه به نام وويث ركوردر هستش ميتوني باز كني حتي mp3 رو هم ميتوني از اين طريق باز كني
يك برنامه ضبط صدا قوي و بدون محدوديت. به ايميلم بفرستيد. خيلي فوري mer30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك برنامه ضبط صدا و كرفتن عكس sms براي sx1 siemens
من برتامه اي ميخوام كه فايل mpeg رو به rar تبديل كنه
برنامهاي مي خواهم كه توسط بلوتوس تمامي فايل هاي موجود در گوشي ديگران را بگيرد
سلامنوشته شده توسط nilofarabi
دوست عزیز بحث های زیادی در این مورد شده و هیچ نتیجه ای نداشته و همچین برنامه هایی پولی هستش و باید اون رو خرید![]()
حالا اگه شما سعی کردی و همچین برنامه ای رو پیدا کردیما رو هم بی نصیب نگذار و به ما هم خبر بده
![]()
ممنون از لطف شما![]()
خدانگهدار![]()
سلام . من دنبال نرم افزار ديوان حافظ براي گوشيهاي سري 60 نوكيا هستم. ميتونيد كمكم كنيد؟! ممنونم
من يك برنامه ي zip man بالا تر از ورژن 2.31 مي خواهم نمي دانم چر جديدن نمي گذارد داخل برنامه شوم مي گويد بايد ورژن جديدش را دانلود كني من هم اينترنت براي گوشيم فعال نكردم اگر مي شود سريع برايم بگذاريد چون تمام فايل هايم در اون هست كمككككككككك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط ali sezar
من خودم ورجن 9.09 را داشتم وريختم ولي فايده نکرد فکر کنم بايد به اينترنت وصل شوم يا يه نفر که اينترنتش را فعال کرده اين رو بزنه تا راحت بشم اگر خودم برم اينترنتم را فعال کنم چقدر پولش مي شود و هر ماه چقدر بايد بدهم شما کسي رو نمي شناسيد که فعال کرده باشه چند دقيقه اين رو برايم بزنه هي مي نويسه : this application requires license manager . download
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)