تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 130 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1299

نام تاپيک: مشکلات در مورد انــواع مـانـيـتــــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

با سلام از اساتید گرامی یک سوال داشتم:
    من یک مانیتور LG مدل 774FT حدود 7 سال پیش خریدم که تازگی در هنگام استفاده بعد از مدتی ابتدا بالای صفحه به حالت کرکره مانند خط خط می افته و بعد از چند ثانیه (3-7) تمام تصویر میاد پایین صفحه مانیتور و وقتی به کابل برق دست می زنم درست می شود ولی بعد از مدتی دوباره همین وضعیت تکرار می شود. هنگامی هم که صفحه درست است اگر کابل برق را تکان دهم تصویر میاد پایین صفحه مانیتور. ضمنا کابلش رو هم عوض کردم ولی درست نشد. از مانیتورم عکس هم گرفتم ولی نتوانستم آپلودش کنم.
    می خواستم بدانم مشکل از چیست و حداکثر چقدر هزینه تعمیرش میشه؟

داره خودمونی میشه 0LTIMAT0R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    مانیتور من بعضی وقتها به دفعه رنگش زرد طور میشه بعد از مدتی دوباره به حالت عادی برمیگرده
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahziar-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    فعلا خانه به دوشم...

پيش فرض

سلام
    دیروز یه lcd مدل LG L1755S گرفتم و نصبش کردم ولی تصویر به طور نامحسوسی موجداره. موجهای یه کمی اریب که به نظر میاد از پایین به بالا میرن. چشم آدم رو خسته می کنه. درایور کارت گرافیک نصبه. درایور مانیتور رو هم از همون سی دی بهنم نصب کردم و با همون بهنما هم بهینه اش کردم.
    مدل گرافیک palit 7200 GS ولی فکر نمی کنم مشکل از اون باشه چون تا دیروز که با CRT کار می کردم مشکلی نداشت.
    از فرکانس مانیتور هم نیست. نمی دونم مشکل چیه. کمک کنید، دوستان.

داره خودمونی میشه 0LTIMAT0R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14

کمک فوری

سلام دوستان
    مانیتور من بعضی وقتها خود به خود رنگش یه خوورده کم رنگ میشه و متمایل به زرد میشه
    نمیدونم چشه
    مدل مانیتور من
    Lg-Flatron F700P
    Graphic: Gforce 6200 128

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منم همین مشکلو داشتم ولی اینجا کسی راه حل نمیده.. اینجا دایرکتوری فقط مشکلات هست
    مشکل از کارت گرافیک نیست مشکل از مانیتور هست منم دقیقا همین مانیتور رو دارم و اوایل اینجور بود (البته مال من قرمز رو خوب نشون نمیداد یه کم تیره میشه) بعد از مدت این مشکل موقتی دائمی شد حالا فریز ۲۰ -۳۰ درصدی توی عرض صفحه گاه و بیگاه هم بهش اضافه شده ولی بهش عادت کردم احتمالا تا کامل خراب نشه کاری بهش ندارم یه زمانی اینا بهترین مانیتورهای بازار بودند

6. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahziar-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    فعلا خانه به دوشم...

پيش فرض

منم همین مشکلو داشتم ولی اینجا کسی راه حل نمیده.. اینجا دایرکتوری فقط مشکلات هست
    اینو خوب اومدی.
    همکارای عزیز انجمن اگه اینجا رو ببندن بهتره چون بچه ها میان اشکال می پرسن، کسی هم که نیست جواب بده، بیخودی معطل میشن.
    البته پیشنهاد بود. صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

8. این کاربر از Mahziar-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

با سلام از اساتید گرامی یک سوال داشتم:
    من یک مانیتور LG مدل 774FT حدود 7 سال پیش خریدم که تازگی در هنگام استفاده بعد از مدتی ابتدا بالای صفحه به حالت کرکره مانند خط خط می افته و بعد از چند ثانیه (3-7) تمام تصویر میاد پایین صفحه مانیتور و وقتی به کابل برق دست می زنم درست می شود ولی بعد از مدتی دوباره همین وضعیت تکرار می شود. هنگامی هم که صفحه درست است اگر کابل برق را تکان دهم تصویر میاد پایین صفحه مانیتور. ضمنا کابلش رو هم عوض کردم ولی درست نشد. از مانیتورم عکس هم گرفتم ولی نتوانستم آپلودش کنم.
    می خواستم بدانم مشکل از چیست و حداکثر چقدر هزینه تعمیرش میشه؟
    شما كيت برق ورودي مانيتورت شل شده و تعميرش هم هزينه زيادي نداره! اين ديگه بستگي به انصاف تعميركارش داره

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

سلام
    مانیتور من بعضی وقتها به دفعه رنگش زرد طور میشه بعد از مدتی دوباره به حالت عادی برمیگرده
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید
    احتمال زياد مشكل از كابل ديتاي كارت گرافيك به مانيتوره!! ولي با اين حال شما يه بار درايور كارت گرافيكت رو حذف كن و ببين درست ميشه؟ بعد دوباره نصبش كن و نتيجه رو اعلام كن
    Last edited by khark11; 30-08-2009 at 08:45.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

سلام
    دیروز یه lcd مدل LG L1755S گرفتم و نصبش کردم ولی تصویر به طور نامحسوسی موجداره. موجهای یه کمی اریب که به نظر میاد از پایین به بالا میرن. چشم آدم رو خسته می کنه. درایور کارت گرافیک نصبه. درایور مانیتور رو هم از همون سی دی بهنم نصب کردم و با همون بهنما هم بهینه اش کردم.
    مدل گرافیک palit 7200 GS ولی فکر نمی کنم مشکل از اون باشه چون تا دیروز که با CRT کار می کردم مشکلی نداشت.
    از فرکانس مانیتور هم نیست. نمی دونم مشکل چیه. کمک کنید، دوستان.
    با يه سيستم ديگه چكش كن و در صورتي كه مشكل داشت بفرستش گارانتي دوست عزيز

اگرم نتونستي با يه سيستم ديگه تست كني ببرش گارانتي اونا خودشون تست ميكنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام1- من يه مانيتور m1710sدارم --و در ويندوز ويستا وقتي در تنظيمات گرافيك هرتز صفحه را به بالاي 70 ميرسونم صفحه سياه ميشه(ولي الان تنها ميتونم از طريق safe modeوارد بشم) با توجه به اين كه درايور اين مانيتور براي ويستا وجود نداره (بهنما)بايد چي كار كنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •