تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 83 اولاول ... 3272787980818283 آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 825

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

مذاکراتی داره با کاراسکو انجام میشه که اگه به نتیجه برسه فوق العاده است. کاراسکو واقعا با تکنیک و خوش استیله و البته آینده دار و جایگزینی مناسب برای ام اس ان.
    امیدوارم بخریمش ... فینیشینگش هم عالیه. یه نگاه به فینال سی ال بندازید هم متوجه این موضوع میشید و هم متوجه تکنیک بی نظیرش. طوری که په په و دانیلو رو کاملا به هم ریخته بود.

2. 5 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خب دیگه یورو هم تموم شد و تیم ها شروع می کنند به بستن ترکیب برای فصل جدید.

تا اینجا شش بازیکن به تیم اضافه شدن:

* مونتویا، الکس سونگ، هلیلویچ و تلیو از قرض برگشتن که فکر می کنم سونگ و مونتویا به فروش می رسند.
    * تکلیف هلیلویچ مشخص نیست ولی امیدوارم در تیم بمونه و در کنار اینیستا، مسی و راکیتیچ پیشرفت کنه. الان در مقطعی هست که یک فصل کامل رو در لالیگا در اسپورتینگ تقریبا هر هفته بازی کرده و وقتشه شروع کنه به اینکه کنار بازیکن های بزرگ تر بازی کنه تا کیفیت خودش رو بهبود ببخشه. درسته در بارسا هر هفته بازی نمی کنه ولی قطعا برای پیشرفتش بهتره در بارسا باشه. امیدوارم بارسا دوباره هلیلویچ قرضی نفرسته به تیم دیگه ای یا بدتر فروخته نشه.
    * تلیو هم یک فصل در پورتو بازی کرد و یک فصل در فیورنتینا و تقریبا در این دو سال اکثر بازیهای این دو تیم رو شروع کرد. البته درخشش اونچنانی نداشت و فکر می کنم اگه قرار بود تبدیل به بازیکن بزرگی بشه تا الان که 24 سالش هست اثرش رو می دیدیم. فکر می کنم تلیو هم به فروش می رسه.

خرید های اصلیمون دنیس سوارز و اومتیتی هستند. سوارز بازیکن خیلی خوبیه و می تونه هم در هافبک بازی کنه و هم در خط حمله و فکر می کنم هدف بیشتر در خط حمله است برای بکاپ MSN. اومتیتی هم مدافع خوبیه و سرعتی هم هست و چپ پاست، و به درد تیم اصلی می خوره قطعا. فکر می کنم این فصل بعد از نیم فصل یکی از دو مدافع وسط اصلی تیم باشه.

بازیکن های خروجیمون دنی آلوز، سندرو و بارترا هستند که فکر می کنم وقتش بود هر سه خارج بشوند از تیم.

مشکل اصلی فصل قبلیمون این بود که فاصله 13 نفر اصلی (11 نفر معمول + تر اشتگن + سرجی روبرتو) با بقیه بازیکن ها بسیار زیاد بود و برای همین اصلا نتونستیم بالانس خوبی داشته باشیم. در فصل قبل از اون ژاوی و پدرو رو داشتیم که می تونستند در موقع نیاز در هافبک و حمله جای بازیکنان غایب رو پر کنند. فکر می کنم این مشکل رو در فصل بعد هم داشته باشیم. درسته اومتیتی و دنیس سوارز کمک می کنند ولی هنوز به یک یا دو بازیکن بهتر هم نیاز است. امیدوارم شایعات درباره کاراسکو جدی باشه. به آردا توران و ویدال هم باید یک فصل دیگه فرصت داد.

می رسیم به دفاع راست که فکر می کنم بارسا باید هر کاری کنه تا بهترین گزینه ممکن رو اضافه کنه و در اینجا اصلا نباید چیپ بود. هکتور بلرین گزینه مناسبی به نظر می رسه، هم سن پایینی داره (21) و هم 8 سال در آکادمی خودمون بوده. گزینه های دیگه اینه که از لالیگا بازیکن بیاریم، بهترین دفاع راست تهاجمی در فصل پیش که کنسلو از والنسیا بوده که 22 ساله است. در فصل پیش 28 بازی کرده برای والنسیا و همیشه نسبتا خوب بوده. مشکلاتش هم اینه که مشابه آلبا و دنی آلوز در اصل یک وینگر بوده که تبدیل به دفاع راست شده و از نظر دفاعی اونقدرها محکم نیست. همین فصل پیش هم حدود یک سوم بازیهاش رو در نقش وینگر بازی کرده.

این دو روز شایعه ای بود که کلاین از لیورپول خواهان حضور در بارساست که به نظر نمی رسه قطعی بشه و فکر می کنم تصمیم درستی است. کلاین بازیکنی نیست به با تاکتیک بارسا بتونه هماهنگ بشه. بیشتر دایرکت و لب خط است و در بازی های تکنیکی و پاس های کوتاه خیلی قوی نیست و بیشتر اهل سانتر کردن است.

گزینه دیگه فلورنزی است در رم که فصل پیش هم بهمون یک گل از وسط زمین زد. دفاع راست / وینگ بک راست بازی می کنه و به نوعی جایگزین Like for like دنی آلوز هست. 25 ساله است و ترکیب خوبی از تجربه و جوانی داره، نسبتا گلزن هست و حتی تجربه بازی در هافبک مرکزی هم داره.

قبل از یورو هم بارسا کمی جاشوا کیمیش بایرن رو در نظر داشت که به عنوان یک Utility player که می تونه در هر نقطه دفاع و هافبک دفاعی بازی کنه. آوردنش خیلی سخت هست چون بایرن به این سادگی بازیکنی که بخواد نگه داره رو از دست نمی ده و کیمیش هم فصل پیش 36 بار برای بایرن بازی کرد و قطعا در بارسا بیشتر از این بهش بازی نخواهد رسید.

4. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اختصاصی | مردم شهر اسپانیا کمپینی به نام "من لیونل مسی نیستم" راه اندازی کردند و از کار فوق ستاره فوتبال جهان انتقاد کردند.

به گزارش ورزش 11، پس از مشخص شدن اتهام لیونل مسی در مورد فساد مالی، فرار مالیاتی، عدم پرداخت به موقع عوارض و مالیات مربوط به ارزش افزوده در بخش پوشاک و سوء استفاده از حق پخش تصویر خود در بخش حامیان مالی به مدت 21 ماه و به صورت تعلیقی محکوم به حبس شد، هواداران و باشگاه بارسلونا برای این فوق ستاره کمپینی به نام "همه ما لیونل مسی هستیم"، به راه انداختند و بارتومئو مدیرعامل باشگاه بارسلونا بر این نکته تاکید کرد که هرگز اجازه نخواهد داد مشکلی برای مسی ایجاد شود.
    ها یک روز بعد از تشکیل این کمپین، مردم اسپانیا و به خصوص مردم کاتالونیا و شهر بارسلونا در کمپینی به نام "من لیونل مسی نیستم" شرکت کردند. در متن اولیه این کمپین به تحت عنوان مرام نامه کممپین منتشر شده آمده است: مدیرعامل بارسلونا اگر معنای حقوق شهروندی را نمی‌داند، این مشکل مردم نیست اما ما که معنای آن را می‌فهمیم باید بدانیم که مسی کار بدی کرده و کسی که مالیات نمی‌دهد از جامعه مدنی به دور است.

توماس رونسرو نویسنده شهیر آس اسپانیا نیز با عضویت در این کمپین بزرگ نوشته است:
    -

من مالیات خود را پرداخت می‌کنم چون در یک جامعه مدنی زندگی می‌کنم و از کسانی که مالیات نمی‌دهند متنفرم، راستی تا یادم نرفته بگویم که "من لیونل مسی نیستم
    -

یکی از اهالی شهر بارسلونا نیز در این خصوص نوشته است:
    -

من لیونل مسی را خیلی دوست دارم اما او با این کارش به همه ما توهین کرده است، اگر باشگاه بارسلونا نبود، لیونل مسی هم نبود، اگر مالیات ما هم نبود، باشگاه بارسلونا هم وجود خارجی نداشت. او باید یاد بگیرد مالیاتش را بدهد، او الگوی مردم است و با این کارش همه ما را ناامید کرده است.
    -

یکی دیگر از شهروندان اسپانیا نوشته است:
    -

مسی متقلب و میلیونر است. ما کار می کنیم و مالیات می دهیم و بسیار از مردم کشو اسپانیا این کار را انجام می دهد اما مسی با این کارش به ما بی احترامی کرده است.
    -

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت شیر برنج's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام...قضیه مسی چیه آیا؟

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تحلیل روزنامه OLE آرژانتین از ناکامی مسی در تیم ملی فوتبال آرژانتین:

"چرا همیشه مسی باید مسئول شکست های هیگوایین باشد ؟ چرا باید سطح پایین بازی آگرو در فینال ها را تحمل کند ؟ دلیل اصلی ناکامی مسی در آرژانتین سطح پایین هم بازی های او در تیم است "

"چرا رونالدو بله اما مسی خیر؟ دلیل اصلی شکست مسی در فوتبال ملی هم سطح نبودن هم تیمی های اودر تیم ملی آرژانتین است "

+

مسی در تاریخ :

508 گل
    261 پاس گل
    5 توپ طلا
    2بهترین بازیکن در فینال ها
    3 کفش طلا
    8 لالیگا
    4 لیگ قهرمانان
    4 کوپادلری
    6 سوپرکاپ اسپانیا
    3 سوپرکاپ اروپا
    3 جام باشگاه های جهان
    1 المپیک

+

مسی نابغه بهترین گلزن و پاسور سال 2016 با 34 گل و 22 پاس گل

امیدواریم بهترین بازیکن تاریخ در ادامه سال 2016 با ثبت ارقام خیره کننده بازهم پایه گذار سه گانه ایی دیگر باشد

8. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال metallover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

راستی برنامه ای برای فروش مونیر ندارن؟!
    آیا باید یه فصل دیگه این بازیکن بدرد نخور رو تحمل کنیم؟!
    ساندرو رو که رد کردن اینم بفروشن اقلاً تعداد حیف نون های باشگاه کم شه.

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی برنامه ای برای فروش مونیر ندارن؟!
    آیا باید یه فصل دیگه این بازیکن بدرد نخور رو تحمل کنیم؟!
    ساندرو رو که رد کردن اینم بفروشن اقلاً تعداد حیف نون های باشگاه کم شه.
    تا ژوئن ۲۰۱۷ قرارداد داره.

+

رسمی : اومتیتی با قراردادی 5 ساله با ارزش 25 ملیون یورو به بارسلونا پیوست

مراسم معارفه اومتیتی روز جمعه برگذار خواهد شد

به گفته رسانه های اسپانیایی، رقم فسخ قرارداد ساموئل اومتیتی در بارسلونا 60 میلیون یورو می باشد.
    Last edited by XENON24; 12-07-2016 at 16:29.

11. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بعضی از رسانه‌های کاتالان خبر از خرید قطعی Lucas Digne دادن. اگر درست باشه خرید خیلی خوبیه. فقط با ۲۲ سال سن و تجربه یک فصل خیلی خوب در رم، بهترین گزینه بکاپ برای آلباست.
    برای آلبا باید رقابت ایجاد میشد. حالا یا با یه گزینه ۲۸-۲۹ ساله که مشکلی با نفر دوم بودن نداشته باشه و هر زمان لازم شد به کار تیم بیاد (مثل آدریانو قبل از شروع مصدومیت‌های متوالیش) یا اینکه با جذب یه بازیکن جوان و با کیفیت که انگیزه پیشرفت داشته باشه ولی از طرفی هم اونقدر گنده نباشه که نتونه نیمکت‌نشینی رو تحمل کنه. درضمن قیمت کم هم شرط بود که ریسک نتیجه ندادن رو بالا نبره.
    فکر میکنم دینیه این شرایط رو فراهم میکنه.

برای دفاع راست هم باید فعلا به ویدال فرصت داد. هنوز ویدال و آردا فرصت نکردن خودشون رو ثابت کنن.

13. 3 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

می رسیم به دفاع راست که فکر می کنم بارسا باید هر کاری کنه تا بهترین گزینه ممکن رو اضافه کنه و در اینجا اصلا نباید چیپ بود. هکتور بلرین گزینه مناسبی به نظر می رسه، هم سن پایینی داره (21) و هم 8 سال در آکادمی خودمون بوده. گزینه های دیگه اینه که از لالیگا بازیکن بیاریم، بهترین دفاع راست تهاجمی در فصل پیش که کنسلو از والنسیا بوده که 22 ساله است. در فصل پیش 28 بازی کرده برای والنسیا و همیشه نسبتا خوب بوده. مشکلاتش هم اینه که مشابه آلبا و دنی آلوز در اصل یک وینگر بوده که تبدیل به دفاع راست شده و از نظر دفاعی اونقدرها محکم نیست. همین فصل پیش هم حدود یک سوم بازیهاش رو در نقش وینگر بازی کرده.

این دو روز شایعه ای بود که کلاین از لیورپول خواهان حضور در بارساست که به نظر نمی رسه قطعی بشه و فکر می کنم تصمیم درستی است. کلاین بازیکنی نیست به با تاکتیک بارسا بتونه هماهنگ بشه. بیشتر دایرکت و لب خط است و در بازی های تکنیکی و پاس های کوتاه خیلی قوی نیست و بیشتر اهل سانتر کردن است.

گزینه دیگه فلورنزی است در رم که فصل پیش هم بهمون یک گل از وسط زمین زد. دفاع راست / وینگ بک راست بازی می کنه و به نوعی جایگزین Like for like دنی آلوز هست. 25 ساله است و ترکیب خوبی از تجربه و جوانی داره، نسبتا گلزن هست و حتی تجربه بازی در هافبک مرکزی هم داره.

قبل از یورو هم بارسا کمی جاشوا کیمیش بایرن رو در نظر داشت که به عنوان یک Utility player که می تونه در هر نقطه دفاع و هافبک دفاعی بازی کنه. آوردنش خیلی سخت هست چون بایرن به این سادگی بازیکنی که بخواد نگه داره رو از دست نمی ده و کیمیش هم فصل پیش 36 بار برای بایرن بازی کرد و قطعا در بارسا بیشتر از این بهش بازی نخواهد رسید.
    فلورنزی بازیکن خوبیه ولی بنظرم دیگه دیر شده برای گرفتنش. اون عصاره رمی گرفتتش. فکر میکنم مثل توتی و ده‌روسی همیشه تو رم بمونه.
    اگر هم کسی بتونه جداش کنه، کنته و چلسی هستن.
    Last edited by romantic; 12-07-2016 at 22:27.

15. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بعضی از رسانه‌های کاتالان خبر از خرید قطعی Lucas Digne دادن. اگر درست باشه خرید خیلی خوبیه. فقط با ۲۲ سال سن و تجربه یک فصل خیلی خوب در رم، بهترین گزینه بکاپ برای آلباست.
    برای آلبا باید رقابت ایجاد میشد. حالا یا با یه گزینه ۲۸-۲۹ ساله که مشکلی با نفر دوم بودن نداشته باشه و هر زمان لازم شد به کار تیم بیاد (مثل آدریانو قبل از شروع مصدومیت‌های متوالیش) یا اینکه با جذب یه بازیکن جوان و با کیفیت که انگیزه پیشرفت داشته باشه ولی از طرفی هم اونقدر گنده نباشه که نتونه نیمکت‌نشینی رو تحمل کنه. درضمن قیمت کم هم شرط بود که ریسک نتیجه ندادن رو بالا نبره.
    فکر میکنم دینیه این شرایط رو فراهم میکنه.

برای دفاع راست هم باید فعلا به ویدال فرصت داد. هنوز ویدال و آردا فرصت نکردن خودشون رو ثابت کنن.
    لوکاس دینیه برای بکاپ آلبا ایده آل هست به همین دلایل. هم فرصت پیشرفت داره و می تونه بنجنگه برای گزینه اول بودن، هم 5 سال جوانتر هست و امید هست که روزی دفاع چپ اول تیم بشه. آلبا هم در فصل قبل خیلی قابل اطمینان نبود چه از نظر آمادگی و چه از نظر فیتنس.

فلورنزی بازیکن خوبیه ولی بنظرم دیگه دیر شده برای گرفتنش. اون عصاره رمی گرفتتش. فکر میکنم مثل توتی و ده‌روسی همیشه تو رم بمونه.
    اگر هم کسی بتونه جداش کنه، کنته و چلسی هستن.
    بارسا رو دست کم نگیر برای جذب چنین بازیکن هایی. البته امسال بعیده همچین اتفاقی بیفته چون شایعه جدی دربارش اصلا نبوده.

17. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •