تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 105 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1046

نام تاپيک: فوری : مشاوره برای خرید بهترین تلویزیون 4K بدون گارانتی

داره خودمونی میشه skyeagle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم تلویزیون lg u770 از لحاظ کیفیت تصویر چطوره کسی استفاده کرده ؟آیا در رنج قیمت اون چیز بهتری هست ؟ کیفیت تصویر و صدا و همچنین طراحی برام مهمه سه بعدی هم نمی خوام باشه ولی 4k باشه که چه بهتر ، اندازه هم 48 تا 50 اینچ ، البته بیشتر بدون گارانتی مد نظرمه و حداکثر تا 2700-2800 می خوام هزینه کنم
    ممنونم
    با سلام

دوست عزیز با این بودجه میشه گفت LG UF770 بهترین انتخابه و انتخاب دیگه ای ندارید مخصوصا 4کا
    اون مسائلی هم که نوشتید براتون مهمه باتوجه به بودجه میشه گفت خوبه و حتی عالی فقط بدرد بازی نمیخوره
    لینکی در پست بالا برای دوستمون گذاشتم رو میتونید ببینید همونی هست که میخواهید

2. این کاربر از skyeagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام

دوست عزیز با این بودجه میشه گفت LG UF770 بهترین انتخابه و انتخاب دیگه ای ندارید مخصوصا 4کا
    اون مسائلی هم که نوشتید براتون مهمه باتوجه به بودجه میشه گفت خوبه و حتی عالی فقط بدرد بازی نمیخوره
    لینکی در پست بالا برای دوستمون گذاشتم رو میتونید ببینید همونی هست که میخواهید
    ممنونم
    مدل uh750 که جدید اومده رو چطور می بینید ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنونم
    مدل uh750 که جدید اومده رو چطور می بینید ؟
    دوست عزیز من نتونستم مدلی که گفتید رو پیدا کنم ( معمولا تو سایت ال جی استرالیا رو میبینم ) H در نامگذاری مربوط به سال 2016 هست بقیه اش هم که مربوط به سری 7 هست
    حالا 750 نمیدونم چه تفاوتی میتونه داشته باشه من UH 770 رو دیدم اولیش که دیزانش هست که قشنگ شده به نظر من و مهمتر از همه اینکه بالاخره سری 7 هم 200 هرتز شده و این مهمترین فاکتور بود چون در سری UF که مال سال قبل بود از سری 9 که میشد 950 رفرش ریت به 200 میرسید و ماقبلش همه 100 هرتز بود و یه چیز دیگه که خیلی جالب و مهم هست اینکه HDR هم هست و تصویرش میتونه خیلی دیدنی باشه
    اگر لینکی داشتید اینجا بذارید ببینیم چطوریه
    اما اگر به بودجه تون میخوره انتخاب خوبیه حتی همون 770 هم قابل قبوله
    Last edited by skyeagle; 04-08-2016 at 21:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز من نتونستم مدلی که گفتید رو پیدا کنم ( معمولا تو سایت ال جی استرالیا رو میبینم ) H در نامگذاری مربوط به سال 2016 هست بقیه اش هم که مربوط به سری 7 هست
    حالا 750 نمیدونم چه تفاوتی میتونه داشته باشه من UH 770 رو دیدم اولیش که دیزانش هست که قشنگ شده به نظر من و مهمتر از همه اینکه بالاخره سری 7 هم 200 هرتز شده و این مهمترین فاکتور بود چون در سری UF که مال سال قبل بود از سری 9 که میشد 950 رفرش ریت به 200 میرسید و ماقبلش همه 100 هرتز بود و یه چیز دیگه که خیلی جالب و مهم هست اینکه HDR هم هست و تصویرش میتونه خیلی دیدنی باشه
    اگر لینکی داشتید اینجا بذارید ببینیم چطوریه
    اما اگر به بودجه تون میخوره انتخاب خوبیه حتی همون 770 هم قابل قبوله
    uh770 متاسفانه هنوز نیومده بازار مگه نه قطعا انتخاب اولم میشد ولی من یکم عجله دارم ، اینم لینک uh750 که البته نمیدونم گذاشتن لینک مشکلی داره یا نه چون از یه فروشگاه هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

uh770 متاسفانه هنوز نیومده بازار مگه نه قطعا انتخاب اولم میشد ولی من یکم عجله دارم ، اینم لینک uh750 که البته نمیدونم گذاشتن لینک مشکلی داره یا نه چون از یه فروشگاه هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر نمیتونید صبر کنید همون 770 رو بگیرید
    من خودم 850 رو گرفتم باهاش هیچ مشکلی نداشتم
    تنها توصیه ام اینه که تا جاییکه امکان داره صفحه بزرگتر انتخاب کنید مخصوصا برای 4کا شاید بهترین سایز 55 باشه مطمئن باشید پشیمون نمیشید چون تصویر بزرگتر به شرط داشتن فضای مناسب ( برای 55 حدود 3متر از تی وی ) بسیار لذت بخشه

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

خرید آنلاین از سایتهای مثل دیجی بانه و سلام بابا او اینا مشکلی نداره ؟ کسی تجربه داره ؟

و اینکه این گارانتی هایی که براش زدن مثلا 1 سال 140 2 سال 280 تومن گارانتی پدر مادر داره یا نه الکی هست ؟ برای تهران نمایندگی داره

کلا شما توصیه میکنید از این ساتهای خریداری بشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من خودم 850 رو گرفتم باهاش هیچ مشکلی نداشتم
    ....
    سلام
    منظور تون LG uh850 هست؟ میشه از نظر کیفیت و شفافیت تصویر بخصوص عمق رنگ مشکی و سفید بفرمایین چطوره؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان

خرید آنلاین از سایتهای مثل دیجی بانه و سلام بابا او اینا مشکلی نداره ؟ کسی تجربه داره ؟

و اینکه این گارانتی هایی که براش زدن مثلا 1 سال 140 2 سال 280 تومن گارانتی پدر مادر داره یا نه الکی هست ؟ برای تهران نمایندگی داره

کلا شما توصیه میکنید از این ساتهای خریداری بشه ؟
    با سلام
    دوست عزیز من خودم از دیجی بانه خرید کردم
    البته هنوز کارم به گارانتی نکشیده خداروشکر خخخخ
    من زنگ زدم قبل از خرید به شماره شرکته محلشون تو تهرانسر هست نمیدونم در چه حدی هستن
    برای نصب یکنفر رو فرستادن اومد تی وی رو راه اندازی کزد و کارت گارانتی رو مهر زد
    اطلاعاتم فقط در همین حد هست
    راستش چون پول 1.5 بالاتر نداشتم از بانه خریدم اما اگر داشتم هیچوقت اینکار رو نمیکردم و با خیال راحت با گارانتی گلدایران میگرفتم شب با خیال راحت سر رو بالشت میذاشتم

10. این کاربر از skyeagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    منظور تون LG uh850 هست؟ میشه از نظر کیفیت و شفافیت تصویر بخصوص عمق رنگ مشکی و سفید بفرمایین چطوره؟
    ممنون
    با سلام
    دوست عزیز UF850 دارم UH برای امسال هست و دیگه 850 نداره اگر اشتباه نکنم

ببینید از نظر کیفیت باید باتوجه به پولی که میدید انتظار داشته باشید
    من باتوجه به پرداختیم کاملا راضی هستم
    اما اگر میتونستم تا 2 تومن بیشتر هزینه کنم قطعا انتخاب بهتری داشتم و اصلا به این مدل فکر نمیکردم

12. این کاربر از skyeagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان 6980 سامسونگ 48 اینچش چجوریاست؟
    کسی باهاش کار کرده؟
    چه فرمتهای تصویری پخش میکنه؟
    4k بودن چه مزیتی داره برای کسی که از ----- ورودی میگیره و گاهی فیلم دانلودی میبینه؟
    تفاوت 100 و 200 هرتز هم بگید.
    Last edited by mojtaba2321; 07-08-2016 at 14:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •