هیچکدوم؟هرسه کاروکردی؟دایویکس نصب کردی؟پس دیگه نمیدونم
هیچکدوم؟هرسه کاروکردی؟دایویکس نصب کردی؟پس دیگه نمیدونم
Last edited by sunshineboy; 28-01-2017 at 16:22.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو دانلود کن کدکه بلکه مشکلت حل بشه اینم امتحان کن بگو
سلام
دوباره اکتیو کنین از ستینگ و ببینین حل میشه ؟
برای اکتیو دوباره نیاز نیست قبلی رو پاک کنم و کدام کرک خوبه برای pro?
سلام ویندوز 10 روی این سیستم کامل جواب داد تنها مشکل من اینه که ارور Display driver has stopped responding and has recovered از موقع ویندوز 7 از بین نرفته و همه روش ها هم امتحان کردم اگر راه حل 100% میشناسین راهنمایی کنین بیشتر زمانی این مشکل پیش میاد که دوتا پنجره هم زمان باز باشن اکثرا کروم و اینترنت دانلود منیجر(درایور گرافیک به اخرین ورژن اپدیت کردم بایوس هم همینطور تمام قطعات به وسیله برنامه easy drive
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Last edited by NOR-1; 28-01-2017 at 23:59.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه با vlcمشکل حل میشه؛ پس موضوع چیه؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -KING چطوری ویندوز را کرک کردی؟ موقع نصبpre-activate بوده یا کرکش کردی؟
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمـءنی درایور درست نصب کردی؟ من Nvidiaنداشتم. ولی فکرکنم با یه نسخه دیگه اش مشکلت حل بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پنج روش برای حل مشکل میگه.
نسخه پرو که جدید امد گرفتم با KMSAuto Net کرک کردم بعد چند ماه این پیام میاد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
این منوی start ویندوز 10.1 خود به خود پخش desktop اصلی ویندوز من شده و نمی دونم چجوری میشه به حالت اولیه (دکستاپ با ایکن های نرم افزاری کنار دکستاپم) برگردونم!
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Iman-Emperatour; 29-01-2017 at 22:16.
سمت راست ساعت اون گوشه نوتیفیکیشن رو باز کنید و از حالت تبلت مود دربیاریدش
بله با نرم افزار ddu هم اول از سیف بوت پاک کردم بعد اخرین درایور مطابق با سیستم عامل از سایت nvidea دانلود ونصب کردم
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)