تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 104 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این پرتغالی چی میخواد از جون تیم ما؟ چرا نمیکشه بیرون؟ طبق قانون فیفا باید عمل کنه!

هر وقت تیمهای لژیونرهای تیم ملی 3هفته زودتر بازیکنشون رو دادن ما 1ماه زودتر بازیکنمون رو میدیم!
    اینهمه جنجال واسه چیه؟ میخواد عدم موفقیت احتمالیشو گردن کی بندازه؟ برانکوی بزرگ؟

به نظر من وقتشه که همه مربیای لیگ باهم متحد بشن و یک بار واسه همیشه این آقا رو ساکت کنن
    از نظر فنی قابل احترامه و هیچ حرفی توش نیست, ولی دیگه گندشو در اورده با این مصاحبه هاش

بازم میگم از نظر فنی فکر میکنم همه باهم هم نظریم ولی دیگه قرار نیست سوارمون بشه
    باید من بعد طبق قوانین فیفا اگه اشتباه نکنم 4روز مونده به مسابقه بازیکنا برن اردو و برسن به تیم ملی

هیچ جای دنیا به خاطر یه بازی ملی 1ماه لیگ باشگاهی کشور رو تعطیل نمیکنن و نخواهند کرد

2. 9 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این مردک کم داره ها نصفه شبی بیانیه داده توهین کرده بعد میگه فردا با شما صحبت خواهم کرد!!!
    فدراسیون هم که قاق تشریف داره... جلوشو نمی گیره
    جو خیلی بدی راه انداخته. این نوع رفتار از انسانهایی سر میزنه که خودشون رو بالاتر و بهتر از بقیه می دونن در نتیجه تحمل حرف مخالف را ندارن... داستانش با اسدی که یادتون هست. حالا هم بند کرده به برانکو خدا رحم کنه نفر بعدی رییس جمهور یا... نباشه )

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

4. 7 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

کیروش از لحاظ نتیجه گیری فقط جوانان پرتغال رو قهرمان اروپا کرده. توی هیچ تیم دیگه ای نتیجه نگرفته
    امسال ساده ترین قرعه برای صعود به جام جهانیه. مطمئن باشید اگه احتیاج به بازی تدارکاتی بود امکان نداشت این 2 تا اردو رو لغو کنه. فقط داره جو سازی میکنه. یک نفر بیاد با مدرک نشون بده که توی یه تیم نتیجه گرفته. احتمالا بازی با آرژانتین رو ملاک قرار میدن. یعنی 1 سال کامل اردو گذاشته بود که فقط به آرژانتین نبازه ؟ نباید جلوی نیجریه و بوسنی نتیجه میگرفت ؟
    خداداد راست میگه کیروش کاری کرده که بردن تیم های کوچک آسیا رو هم موفقیت میدونه.همه اینا زیر سر فدراسیون بی عرضه مونه که اصلا کارنامه کیروش رو توی این چند سال بررسی نکرده. از اسمش میترسن.
    به جز وینگادا تمامی مربی های پرتغالی که میشناسم همه استاد شلوغ بازی هستند. حاشیه توی خونشونه

6. 4 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

منم به طور مشخص همیشه از طرفداران کیروش بوده و هستم، اما در مسایل اخیر حق رو کاملا به برانکو میدم، ولی چند تا نکته رو نباید فراموش کرد.
    این جنگ و جدل ها دوباره سوژه ای شده برای مخالفان کیروش که بیان و دوباره حرف های قدیمی رو مطرح کنن ! بیخیال، از آب گل آلود کوسه نگیرید !! این بحث های کلیشه ای رو ول کنید؛ بیش از حد تکرارین !

دوم اینکه همه شخصیت برانکو رو میشناسن. می دونن اهل جوسازی بیهوده و حرف زدن بدون دلیل نیست، پس اگه برانکو چیزی گفته، حتما درست بوده به این معنی که شاید موضوعی رو بهش نگفتن، یا اطلاعاتی رو در اختیارش نذاشتن و ... (سوء تفاهم). اگرم غیر از این بوده بازم درست گفته.

تویه این اتفاقات یه سری دوست و دوشمن ها هم مشخص شد. عده ای سکوت کردن و از شرایطی که بن نفع خودشون هست بدون زدن حتی یک کلمه حرف، دارن بهره برداری می کنن. این رفتارها فراموش نمیشه !

مهم تر از همه اینا اینکه این وسط نباید نقش فدراسیون گم بشه ! رئیس فدراسیون ما به جای اینکه کور کورانه بگه حق با کیروش هست و هیزم به آتیشش بریزه، یه جلسه درست تشکیل بده، این سوء تفاهامات رو برطرف کنه ! عصر حجر که نیست. صحبت های هر دو طرف رو بشنوه، ببینه مشکل دقیقا از کجا بوده، حلش کنه. این حاشیه ها فقط و فقط به فوتبال باشگاهی و ملی ما ضربه می زنه و هیچ سودی نداره.

کیروش و مقامات بلند پایه باید بدونن که اینطور اختلاف با پر طرفدارترین تیم آسیا مساوی با از دست رفتن بیش از نیمی از حمایت طرفداران هست ! من نقش فدراسیون رو خیلی پر رنگ تر از سایر دوستان می بینم، هنر فدراسیون تویه چنین مواقعی مشخص میشه که تا اینجا فقط ضعف دیدیم !

8. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

هر چند از سایت ورزش 3 اصلا خوشم نمیاد ولی خب زودتر این خبرو گذاشت :

قرارداد گولچ با پرسپولیس امضا شد

آنتونی گولچ با قراردادی دو ساله به پرسپولیس پیوست تا در خط دفاعی این تیم قرار گیرد.

به گزارش "ورزش سه"، مدافع استرالیایی مدنظر پرسپولیس بعد از توافق با مسوولان این تیم قراردادش را امضا کرد.
    آنتونی گولچ که روز گذشته برای مذاکره نهایی با مسوولان پرسپولیس وارد تهران شده بود بعد از اینکه به توافق رسید، قرارداد دو ساله اش را با این تیم امضا کرد تا رسما پرسپولیسی شود. با جذب گولچ این تیم دومین بازیکن خارجی خود را نیز به لیست اضافه کرد و باید دید سرنوشت لوکا ماریچ چه خواهد بود.
    این تیم البته در خط حمله خود نیز چشم به بازیکن خارجی دارد تا اینگونه از سهمیه های خود استفاده کند.

10. 6 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

پول نرسد قرارداد طارمی تا فردا فسخ می شود
    وبسایت رسمی برنامه نود - وکیل مهدی طارمی متنی را منتشر کرده که نشان می دهد ممکن است طارمی پرسپولیسی بماند.
    به گزارش وب سایت نود، صمد ابراهیمی وکیل مهدی طارمی با انتشار متنی در اینستاگرامش تاکید کرده است اگر یونانی ها پول طارمی را تا فردا ندهند ، پیش قراردادشان فسخ می شود و آن وقت انتخاب اول او پرسپولیس است!

در این متن آمده است:«سلام به همه دوستان.امیدوارم این پست بتونه جواب سئوالات شما عزیزان را بده و از تکرار سئوالات جلوگیری کنه.اول اینکه نمی دونم چرا خیلی از دوستان فکر میکنند مثلا تا من بگم مهدی تو پرسپولیس بمون او می مونه.یک نفر قراره واسه زندگیش تصمیم گیری کنه و بحث زندگیشه. من میتونم مثل همه شماها یه نظر داشته باشم که نظرم را داده ام و قبل از دربی با دکتر طاهری توافق دوساله برا موندن مهدی داشتیم.پس اگر صرفا حرف من موثر بود باید اون توافق کتبی می شد ولی قطعا مهدی با خیلی های دیگه هم مشورت میکنه و تصمیم نهایی را خودش میگیره. پس اینکه تصور کنید من یا هرکسی تصمیم گیرنده نهایی یک نفر دیگه باشیم اشتباه بزرگیه.مگه خود ماها می گذاریم کسی برامون تصمیم بگیره؟

دوم اینکه من ممکنه بیست روز بگذره مهدی را نبینم یا حتی تلفنی هم حرف نزنیم.فکر نکنید من و مهدی بیست و چهار ساعته در ارتباطیم. سوم اینکه حقیقتا از افطاری حاج حسین هدایتی بی خبرم و چیزی که از خود مهدی شنیدم گفت در حاشیه افطاری رییس جمهور حاج حسین را دیده و حاج حسین بهش گفته تو پرسپولیس بمون و نگران مسائل مالی نباش و مهدی هم جواب داده رفتن من به خارج به خاطر پول نیست چون اونجا اولا پول زیادی نمیدن و ثانیا نصفش میره واسه مالیات. چهارم اینکه دوستانی که هی میگن واسه حق ترنسفر و سهم خودم میخواهم مهدی را بفرستم خارج کمی هم خدا را در نظر بگیرن.من اگه از مهدی یا هر بازیکنی ریالی گرفته یا بگیرم حرامتر از حرام. ضمنا به فرض محال که دنبال نفع خودم باشم قطعا در این موقعیت تو ایران مهدی بیشتر از خارج پول میگیره پس باید نفع من اینجا باشه.پنجم من هیچ ارتباطی با باشگاههای خارجی ندارم.دوستان ایجنت ها پیگیر هستند و هر موردی نهایی بشه صرفا برای عقد قرارداد و مفاد حقوقی قرارداد من حضور خواهم داشت و در تعیین تیم و رفتن و نرفتن بی تاثیرم.پس هر حرف و مصاحبه من از باب اطلاع رسانی به شما دوستان هست نه تصمیم گیری. ششم پیش قرارداد با تیم یونانی به نحوی بود که اگه تا فردا بیست و سوم جون نصف مبلغ واریز نشه قرارداد خود به خود لغو میشه.

هفتم مهدی طارمی دیروز تو باشگاه نبوده و من برا پیگیری کار ماهینی دو دقیقه آقای ترکاشوند را دیدم و برگشتم. هشتم از تصمیمات بعدی طارمی بی خبرم و نمیدونم چه تیمی مدنظرشه.نهم پرسپولیس بزرگ به هیچ بازیکنی وابسته نیست هوادار باشگاه باشیم نه این و اون و داشته هامون را قدر بدونیم. دهم کاری به کری های اردوگاه حریف نداشته باشیم.گوشمون از این حرف ها پره.مگه روزی که سه هیچ بردیمشون کلی ستاره نداشتند؟بهنام طاهرزاده پاشد رفت تو زمین گل زد و برگشت. »

===

البته بعیده طارمی بمونه، واریز نشدن پول فقط احتمالا باعث میشه به جای یونان به یه کشور دیگه (سوئیس یا روسیه) بره. تیم ما یه مهاجم می خواد، اگه جذب بشه نقل و انتقالاتمون تمومه. البته هنوز وضعیت رضائیان و ماریچ مبهمه. مصاحبه اخیر خلیل زاده نشون میده احتمال اومدنش به پرسپولیس در نیم فصل زیاد نیست. نمی دونم وضعیت سهمیه هامون چطوری هست ولی ترجیح میدم ماریچ بمونه + وضعیت قرارداد کریم باقری هم هنوز مشخص نشده !

12. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

این تهدید نیست، یه واقعیت هست و فقط هم متوجه کیروش نیست !

14. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این تهدید نیست، یه واقعیت هست و فقط هم متوجه کیروش نیست !

"این اخرین اخطار است" با این جمله کیف کردم

16. 7 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بازیکن پیشین تیم ملی جوانان با باشگاه پرسپولیس به توافق رسید. حامد آقایی بازیکن فصل گذشته شهرداری اردبیل با پرسپولیس به توافق رسید و در این تیم ماندگار شد.
    وی سابقه بازی در تیم ملی جوانان را دارد و در پست هافبک دفاعی بازی می کند . آقایی قبل از شهرداری اردبیل در فرنز یونایتد مالزی بوده و مدتی هم در پاس همدان عضویت داشته و متولد 76 است.
    آقایی سابقه بازی در تیم های بنز مالزی، پاس همدان، شهرداری اردبیل و تیم ملی جوانان را دارد،پس از حضور در تمرینات پرسپولیس با رضایت برانکو روبه رو شد تا بتواند فصل آینده پیراهن این تیم را به تن کند.
    حامد آقایی که 19 سال سن اوست جزو سهمیه زیر 19 ساله های پرسپولیس محسوب می شود که روز آینده با حضور در باشگاه قرارداد خود را با این تیم منعقد خواهد کرد.
    این باریکن جوان سهمیه بززگسالان و حتی زیر 23سال را پرنمی کند چرا که زیر 21سال بوده و سهمیه امید و جوانان محسوب می شود. این احتمال وجود دارد وی در اردوی اوکراین پرسپولیس را همراهی کند.

18. 8 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

علی کریمی:
    کی‌روش اگر شهامت داشت پای استعفاهایش می‌ایستاد!
    او برای بازی جزایر فارو می توانست لیگ پرتغال را تعطیل کند؟

20. 7 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •