با سلام خدمت همه عزیزان.
من بازی GTA V رو از بازار تهیه کردم که شامل 8 عدد DVD 9 هست و یک هدد هم DVD معمولی... بازی رو هم نصب کردم اما بازی پس از نصب فایل Unistall درcontrol panel----> Programs and Features برای خودش نمیسازه...ویندوزمم 8.1 نسخه Pro هستش...مشکل از کجاست؟؟
و اما مهمترین مساله اینه که من بعد از نصب تمام کارها رو به ترتیب و کامل انجام دادم:
1.آپدیت 5 رو کپی-پیست کردم محل نصب بازی (شامل یک فولدر update و سه فایل اجرایی به نام GTA5 و GTA V Launcher و یک فایل به زبان چینی) همه رو کپی کردم محل نصب بازی...
2. تبدیل نسخه به استیم Retail to steam (تمام محتویات این پوشه رو کپی کردم محل نصب بازی)
3. کرک ریلودد (تمام محتویات این پوشه رو کپی کردم محل نصب بازی)---> بازی هم هیچگونه فایل کرک 3dm رو هنگام نصب اصلا نمیریزه و فایلهای کرک 3dm درون پوشه بازی وجود ندارن--->جهت اطلاع
4.سوشیال کلاب (نسخه 1.1.5.8 نصب کردم و خودش به صورت خودکار داخل درایو c نصب کرد...البته وقتی روی فایل اجراییش پس از نصب کلیک میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده و چیزی رو اجرا نمیکنه)
5. واسه اجرا هم روی Gta v luncher.exe کلیک میکنم........
اما با توجه به تمام مراحل بالا وقتی روی GTA V Launcher کلیک میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده و فقط دایره چرخان موس یه 3 الی 4 ثانیه میچرخه و بعد تمام....اصلا نه اروری نشون میده و نه بازی رو اجرا میکنه...هیچگونه عکس العملی نشون نمیده....مشکل از کجاست؟؟
تمام پیش نیاز ها رو هم نصب دارم:
1- Microsoft.NET 3.5 , 4, 4.5
2- Microsoft Visual C++ 2008 , 2010 , 2012
3- Direct X 9C , 10, 11
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید برای اجرای بازی...
درایور هام هم همشون آخرین آپدیت ها رو دارن
مشخصات سیستمم:
CPU: Intel Pentium G3220 Dual Core 3.0 GHz
Mainboard: Asus Maximus VII Z97
GPU: Asus Geforce GT 740 2 GB GDDR5
Ram: 2 X 4 GB (8 GB) Dual Chanel DDR 3