از چه میزکاری استفاده می کنید ؟ گنوم یا کی دی ای ؟
یکی از ابزارهای pppconfig , Wvdial و Network باید کارتون رو راه بندازه ! چون توضیحات مفصل هست , لینک بهتون میدم ... امیدوارم مشکلتون حل بشه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از چه میزکاری استفاده می کنید ؟ گنوم یا کی دی ای ؟
یکی از ابزارهای pppconfig , Wvdial و Network باید کارتون رو راه بندازه ! چون توضیحات مفصل هست , لینک بهتون میدم ... امیدوارم مشکلتون حل بشه ...
متاسفانه من خیلی وقته که با vmware کار نکردم (دلیلشو احتمالا می دونید)
ولی تنظیماتش کاری نداره
شما یه کارت شبکه مجازی ایجاد می کنی در قسمت کانکشنهای ویندوزتون یه اینترفیس اضافه می شه به نامvmnet0 (اگر درست باشه)
یکی هم توی سیستم میهمان (فدورا) ایجاد می شه
تنها کاری که بعدش می مونه اختصاص ip هست - حالا این قسمت رو می زاریم برای بعد
شما اول سعی کن کارت شبکه مجازی رو ایجاد کنی
اگر باز هم نتونستی بگو من vmware player رو دانلود کنم و یه کاریش بکنم دیگه
حسين جان واقعا ممنون
من تمام آدرسهايي رو گفتيد رو قبلا رفتم. مشكل من دقيقا همينجاست كه اون comand ها اصلا اجرا نميشن و توي ترمينال
error ميده.
فكر كنم دارم از gnome استفاده مي كنم.
دوستانی که فدورا دارند خواهشا چگونگی نصب کانکشن رو بعد از شناسوندن مودم به لینوکس بفرمایند. برای دیال آپ
ممنون
Last edited by mohammad110; 22-07-2008 at 21:32.
مراحل نصب شدن مودم رو میذارم فکر کنم مودم رو درست نصب کردم لطفا راهنمایی کنید چگونه کانکشن بسازم و اگر هم ساختم پس کجاست؟
ممنون ...
ظاهرا مودمتون درست نصب شده
می تونی از wvdial استفاده کنی
خوشبختانه متنی هم هست و احتیاج به تصویر نداره
اول دستور wvdial رو اجرا کن برای اینکه مطمئن بشی که نصبه - اگر command not found نداد یعنی نصبه
بعد دستور زیر رو اجرا کن
خروجی باید یه چیزی مثل این باشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد باید فایل تنظیماتشو تغییر بدیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با دستور زیر اون فایل رو باز کنید:
ما با اون قسمتش که شبیه زیر هستش کار داریم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سه خط Phone ، Username و Password برای ما مهمه و خودتون دیگه می دونید به چه دردی می خورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که مثال زده شماره تلفن ، یوزرنیم و پسورد رو بهش می دید و یادتون نره که اون علامت ; اول هر خط رو پاک کنید
در آخر برای اتصال دستور wvdial رو اجرا کنید تا شروع به شماره گیری کنه
برای قطع اتصال هم دکمه های CTRL+C رو فشار بدید
خیلی ممنون. میرم امتحان می کنم جوابش رو میگم
آقای root واقعا ممنون بالاخره تق تق مودم رو شنیدم !!
اما این ارور رو میده
تنظیماتش رو هم اینطوری سیو کردم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از کمک های شما دوستانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توقسمت كانكشنهاي ويندوز توقسمت كانكشنهاي lan or high -speed internet دوتا كانكشن vmnet1 , vmnet8 ساخته شده
ولي درفدورا چه طور ببينيم كه ايا ساخته شده يا نه؟؟
بعدش چه طور اي پي و... بسازيم؟
تنظيمات اتصال به شبكه روهم لطفا توضيح بديد
Last edited by P A R M I S; 23-07-2008 at 10:39.
آقای محمد عزیز ارور برای اینه که یوزرنیم و پسورد اشتباهه
۱- یوزرنیم و پسورد باید دقیقا مثل مثالی که خودش توی فایل زده بوده پر بشه (فاصله ها خیلی مهمند)
۲- این شماره که برای وصل شدن به اینترنت می دی رو من می شناسم (سرویس دهنده خودم سپنتاهه) و تا اونجایی که می دونم این شماره یوزرنیم و پسورد نداره ، شما m و1 رو از کجا آوردی؟
جلوی یوزرنیم و پسورد رو خالی کن مطمئنا وصل می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)