تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 82 از 1547 اولاول ... 3272787980818283848586921321825821082 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه LANDASEFR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Core i7 Intel Cpu

پيش فرض

مرسی از پاسخگوییتون. اگر درخواست تعویض اسپلیتر مخابرات رو بدم تاثیری داره روی بهتر شدن کیفیت؟ اینکار چند روزه انجام میشه؟ هزینه داره؟

از لحاظ نویز متوسطه یا بد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان کدوم سرویس شاتل شبانه رایگان داره؟
    برای شاتل هم قرار هست از 10 آذر شبانه رایگانش برداشته بشه؟
    بالای ۱ مگابیت شب​ها رایگانه و برای سرویس​های پایینتر باید ماهس ۳۵۰۰ تومن پرداخت کنید. فقط توجه کنید که در ۸۰-۹۰ درصد مواقع نمی​تونید یشتر از ۳۰-۳۵ گیگ در ماه دانلود داشته باشد.
    فعلا همیچین قراری نیست.

دوستان بنده به نمایندگی شهرمون تماس گرفتم و در مورد سرویس های 1 مگ اکو سوال کردم که ایشون گفتن اگه شبی 2 گیگ و همینطور کلا در ماه 60 گیگ دانلود داشته باشید محدود نمیشید! ولی اگه مثلا یه شب 3 گیگ دانلود کنی باید فرداش دانلود نکنی تا محدود هم نشی!!! و اگه محدود بشی تا سر دوره بعد باید واستی......
    میخواستم بدونم تمام گفته های بالا رو تایید میکنید؟ با توجه به اینکه من مصرف شبانم هم نهایتا ماهی 40 گیگ هست ایا پیشنهاد میدید بیام این سرویس رو بگیرم؟
    اگه نهایتا ۴۰ گیگ دانلود می​کنید به نطرم می​رسه که مشکلی نداشته باشید (حداقل تا ۳۵ گیگشو میتونید بگیری. حتی ممکنه ماه یا ماه​های اول تا ۴۵ هم برسه.).
    اون قسمت حرفاش که مربوط به میزان دانلود هرشب بود رو موافقم ولی خیلی بعید می​دونم بشه ۶۰ گیگ در ماه گرفت. (یکی دو ماه اول استثناست چون هنوز الگوی مصرفتون شناسایی نشده.)

مرسی از پاسخگوییتون. اگر درخواست تعویض اسپلیتر مخابرات رو بدم تاثیری داره روی بهتر شدن کیفیت؟ اینکار چند روزه انجام میشه؟ هزینه داره؟
    از لحاظ نویز متوسطه یا بد ؟
    تعویض اسپلیتر درخواست نمی​خواد. قیمتش حدودا ۳۵۰۰ تا ۵۰۰۰ تومنه و خودتون می​تونید تعویضش کنید. معمولا تاثیری نداره مگر اینکه اسپلیتر قبلیتون خراب شده باشه.

3. 3 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بالای ۱ مگابیت شب​ها رایگانه و برای سرویس​های پایینتر باید ماهس ۳۵۰۰ تومن پرداخت کنید. فقط توجه کنید که در ۸۰-۹۰ درصد مواقع نمی​تونید یشتر از ۳۰-۳۵ گیگ در ماه دانلود داشته باشد.
    فعلا همیچین قراری نیست.

اگه نهایتا ۴۰ گیگ دانلود می​کنید به نطرم می​رسه که مشکلی نداشته باشید (حداقل تا ۳۵ گیگشو میتونید بگیری. حتی ممکنه ماه یا ماه​های اول تا ۴۵ هم برسه.).
    اون قسمت حرفاش که مربوط به میزان دانلود هرشب بود رو موافقم ولی خیلی بعید می​دونم بشه ۶۰ گیگ در ماه گرفت. (یکی دو ماه اول استثناست چون هنوز الگوی مصرفتون شناسایی نشده.)

تعویض اسپلیتر درخواست نمی​خواد. قیمتش حدودا ۳۵۰۰ تا ۵۰۰۰ تومنه و خودتون می​تونید تعویضش کنید. معمولا تاثیری نداره مگر اینکه اسپلیتر قبلیتون خراب شده باشه.
    اما پارس انلاین میگه همه اپراتورها از 10 اذر قراره دانلود شبانشون کنسل بشه و طرح سراسریه.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خخخخخ من با همین ارتم تک کانکشن رو تست کردم سرعتش خوب بود رو 100 کیلو بایت میومد از این نظرش خوبه حالا بین این 128 بدون شبانه با ارت 3 موندم کدومو بگیرم به نظرتون کارمم نویسندهگی هست اخبار فناوری مینویسم کدوم یکی بیشتر به کارم میاد به نظرتون ؟

این امضام ماله زمانی بود که 128 داشتم جه قدر خوب بود کیفیتش الانم خوبه ولی زیاد استیبل نیست :(
    کسی نظری نداره ییکی ی جیزی بگه خب
    راستی این کم شدن سرعتمو کشف کردمش محدود شدم ولی با این تفاوت که قبلا اول سرعت خارجی کم میشد ولی داخلی بالا میموند و درصورت ادامه کلا محدود میشدی رو8 کیلو ماکزیمم ولی الان جفتشو با هم محدود ممیکنن اول نصف میشه بعدش میاد رو 16 بعدش ادامه بدی میشی زیر خط دایال اپ
    تو روح این شاتل زرنگ

6. 3 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

برای چی گفتن بری سایت php دانلود کنی؟ مگه چی بهشون گفتی؟؟؟! چی میخواستی دانلود کنی؟
    من چون لینوکس استفاده میکنم برای آپدیت و اینا سرعت تک کانکشن برام مهمه اوایل خوب بود ولی 2 هفته ای هست که خراب شده !

8. این کاربر از _Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه LANDASEFR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Core i7 Intel Cpu

پيش فرض

تعویض اسپلیتر موجود در ام دی اف مخابرات !

کسی انجام داده ؟ چقدر موثره؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به فرض مثال اگه سرعت بالا باشه میشه این 35 گیگ رو پشت هم دانلود کرد؟ و محدود نشد؟ یا حتما باید تقسیم کرد بین شبهای متوالی... و یک سوال دیگه...
    بطور مثال من الان 35 گیگ دانلود کردم و رسیدم به اخر هفته اگه این اخر هفته همینجور دانلود کنم و نهایتا محدود بشم ایا با تمدید کردن حتما این محدودیت رفع میشه؟ کلا اگه محدود بشیم مثلا بعد از 3 4 روز دانلود نکردن ایا وضعیت درست میشه؟ واقعا تنها گزینه من همین شاتل هست....اینم نشه نمیدونم چکار کنم

اما پارس انلاین میگه همه اپراتورها از 10 اذر قراره دانلود شبانشون کنسل بشه و طرح سراسریه.
    رفیق من... پارس همین الانش هم شبانه رو نمیخواد برداره ... یک سومش رو پای مشتری میخواد حساب کنه.... و با پارس مقایسه نکنید شبانه شاتل رو... با پارس در بدترین وضعیتها میشد ماهی 150 تا 500 گیگ! دانلود کرد...
    شاتل از خیلی وقت پیش این کارارو کرده و چند سالی از بقیه شرکتا تو این موضوع جلوتره....
    Last edited by hasanoooooooo; 24-11-2014 at 20:07.

11. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان

سرعت دانلود ART 1 , ART 2 در روز و شب چقدر هست ؟؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

۱- به فرض مثال اگه سرعت بالا باشه میشه این 35 گیگ رو پشت هم دانلود کرد؟ و محدود نشد؟ یا حتما باید تقسیم کرد بین شبهای متوالی... و یک سوال دیگه...
    ۲ بطور مثال من الان 35 گیگ دانلود کردم و رسیدم به اخر هفته اگه این اخر هفته همینجور دانلود کنم و نهایتا محدود بشم ایا با تمدید کردن حتما این محدودیت رفع میشه؟
    ۳- کلا اگه محدود بشیم مثلا بعد از 3 4 روز دانلود نکردن ایا وضعیت درست میشه؟ واقعا تنها گزینه من همین شاتل هست....اینم نشه نمیدونم چکار کنم
    ۱- ببین آخه سرعت اونقدری نیست که بشه به صورت متوالی ۳۵ گیگ رو بگیری. حتما به شب دوم و سوم میکشه و تجربه​ی خودم اینجوری بوده که اگه بین شب​های مختلف تقسیمش نکنی نمیتونی درست و حسابی دانلود کنی و دور از جون کوفت میشه دانلود آدم. نمی دونم دلیلیش چیه ولی مثلا اگه بتونی توی یه هفته ۱۰ گیگ بگیری، تمی​تونی همین حجم رو توی ۳ روز بگیری و محدود میشی.

۲- نه. همیشه اینجوری نیست. اگه سیستم شما رو به عنوان پرمصرف شناسایی کنه خیلی روی شما حساس میشه. البته ۳۵ گیگ پرمصرف نیست. (لب مرزه)

۳- برای خودم بیشتر از ۱۰ روز نشده تا حالا. البته من تا حالا بیشتر از ۳۵ گیگ نگرفتم. ولی بچه های همینجا هم بودن که حدود یک ماه محدود بودن.

*** کلا محدود کردن شاتل خیلی فرمول پیچیده ای داره ***

14. 4 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

۱- ببین آخه سرعت اونقدری نیست که بشه به صورت متوالی ۳۵ گیگ رو بگیری. حتما به شب دوم و سوم میکشه و تجربه​ی خودم اینجوری بوده که اگه بین شب​های مختلف تقسیمش نکنی نمیتونی درست و حسابی دانلود کنی و دور از جون کوفت میشه دانلود آدم. نمی دونم دلیلیش چیه ولی مثلا اگه بتونی توی یه هفته ۱۰ گیگ بگیری، تمی​تونی همین حجم رو توی ۳ روز بگیری و محدود میشی.

۲- نه. همیشه اینجوری نیست. اگه سیستم شما رو به عنوان پرمصرف شناسایی کنه خیلی روی شما حساس میشه. البته ۳۵ گیگ پرمصرف نیست. (لب مرزه)

۳- برای خودم بیشتر از ۱۰ روز نشده تا حالا. البته من تا حالا بیشتر از ۳۵ گیگ نگرفتم. ولی بچه های همینجا هم بودن که حدود یک ماه محدود بودن.

*** کلا محدود کردن شاتل خیلی فرمول پیچیده ای داره ***
    اره درست میگی...ممنون از اطلاعات دقیقت... میترسم از محدودیت خیلی میترسم و ادمی نیستم که کفش اهنی داشته باشم هی شرکت عوض کنم.. فعلا از پارس دستور تخلیه دادم اما هیچ جارو پیدا نمیکنم الان داشتم با کارشناس پشتیبانیشون صحبت میکردم این یکی میگفت اگه 2 گیگ دانلود کنی 3 شب نباید دانلود کنی...!!!!!

16. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •