اون پیامک صرف اطلاع رسانی داره نه تحت پوشش قرار گرفتن
قطعاً پوشش در شهریور ماه تقویت و تکمیل میشه
اون پیامک صرف اطلاع رسانی داره نه تحت پوشش قرار گرفتن
قطعاً پوشش در شهریور ماه تقویت و تکمیل میشه
تایید میشه
من هم نمی تونم به 3G وصل بشم ولی پیام اومد
ظاهرا جهت اطلاع رسانی هست
sms صرفا برای اطلاع رسانیه @@ و دریافت اون به این معنی نیس که تو منظقه شما نسل 3 راه اندازی شده
========
شرمنده تا من پست بزنم پست های بالایی زده شد
یه سوال دیگه: تفاوت اینا تو گوشی ها چیه؟ من میخوام گوشی بخرم تو هر گوشی تو توضیحات 3g یه چیزی نوشته شده!!
HSDPA , 7.2 Mbps; HSUPA , 5.76 Mbps
HSDPA , 21.6 Mbps; HSUPA , 5.76 Mbps
HSDPA 900 / 2100
تفاوت اصلی در نسلهای همراه سرعت اینترنت اونها هست همونطور که در بالا هم دیده میشه
ولی اگر شما قصد خرید گوشی داری حتماً گوشی بخرید که 4G یا همان LTE ساپورت کنه
چون این نسل هم تا چند ماه دیگه همه گیر میشه
3G ها با پیشرفتشون سرعت های زیاد تری رو میتونن استریم کنن و با پیشرفتشون اسمشون هم فرق کرده که 3g سرعت 2 مگابیت رو میتونه دریافت کنه وhsdpa میتونه 7.2 مگ رو استریم کنه و hsdpa+ میتونه 21 مگ رو تا نسل های بعدی بگیر برو بالا!!!
اون ـخری هم که هستش باند فرکانسهای 3G رو نوشته که روی باند 900 قدرت انتن دهی دکل ها بیشتر خواهد بود ولی الان در کشور این باند در درست صدا و سیماست و به زودی از اختیار صداو سیما در خواهد اومد و به ایرانسل و اپراتور های دیگه واگذار میشه
دوست عزیز شاید من منظورمو بد رسوندم. منظورم اینه که اس ام اس اومدنشون همزمان با پوشش بیشتری تو خونه ما شد احتمالا سطح پوشش بالاتر بردن که اس ام اس دادن و رسما اطلاع رسانی کردن .
شما فقط تو محل خودتون امتحان نکنید یه سری به جاهایی که تراکم بیشتری داره و یا تجاری هستش بزنید امتحان کنید. دوشنبه همین هفته در ساعات پیک مصرف توی اتوبوس در حال حرکت من نزدیکای میدان فردوسی تهران سرعتی نزدیکای 8 مگ گرفتم همون موقع تو خونه بزور به نسل سوم وصل میشد. و اینکه گفته بودن تو دانشگاه تهران یکی از مراکز ازمایش هستش دقیقا جلوی دانشگاه بیشتر از 3.5 مگ سرعت نداد!
الان تو خونه یکم پوشش کم شده باز وهمونطور که گفتم سرعت افت کرده اما از اینا گذشته پینگش من و کشته دوستم تو خود پاریس تست برام میفرسته پینگش یکم بالا پایینه!!!!!
پاریس
فرانکفورت
باکو
نیویورک !!!!!!!!
واشنگتن
![]()
Last edited by amirbrad; 14-08-2014 at 18:16.
آقا این چه وضعشه ؟ چرا انقدر پینگت خوبه ؟پینگ 67 با آمریکا ؟داریم همچین چیزی اصن ؟اگه میتونی اینترنت گوشیتو به کامپیوتر برسونی یه trace بگیر لطفا
شما اگر آنتنی که داره ازش 3G میگیره گیر بیاری و بری نزدیکش اونجا با speed test تست بگیری خیلی تفاوت داره
چون اینترنت نسل سه به قدرت سیگنال خیلی حساسه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)