تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 203 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بیشتر از این که از برد خوشحال باشم از گل زنی کروس خوشحالم، اگه رئال یک هافبک دفاعی تروتمیز داشت و کروس میتونست کمی جلوتر بیاد غوغا به پا میکرد گلی هم که زد عالی بود، به جرات میتونم بگم حضور کروس در تیم ملی آلمان از دلایل قهرمانی این تیم در جهان بوده.

یک مقداری بچه ها احساس میکنن گل زدن خیلی راحته و موقع حمله کردن کمی شل میگیرن به قول گزارشگر والیبالمون اگه فقط یک کوچولو دقت رو چاشنی کارشون قرار بدن خیلی بیشتر از این ها میتونیم گل بزنیم.
    نمی خوام خرافات بازی در بیارم ولی من صلاح میبینم رونالدو دیگه از کفش مشکی استفاده نکنه، از وقتی پوشیده توپ هاش گل نمیشن و این یک گلی هم که زد کمی تقصیر دروازبان بود.
    گل کریم هم 100 درصد افساید بود.

hala Madrid

2. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت P.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

جول کروس عالی بود

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

4. این کاربر از P.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تبریک....
    رونالدو از طرف سایت whoscored با نمره کامل 10 بهترین بازیکن انتخاب شد.
    بعد اونم کروسه با نمره 9.2 .... همیشه حس میکردم اولن گلش واسمون یه سوپر گله.
    اصلا پاس به بیرون بیاد برای کروس باید اون توپو گل حساب کنیم اون گل زیباش به ارسنال تو لندن هم رو پاس رو به عقب لام بود. چه کادی داد....خیلی حال کردم.
    راموس هم عالی بود.
    حامد من باهات موافقم خرافاتم نیست

6. 6 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تبریک میگم برد رو
    من نمیه اول رو نرسیدم و ندیدم ولی نیمه دوم رو تونستم ببینم
    داوری یه کوچولو مشکل داشت ، گل بنزمااا کاملا آفساید بووود
    ولی اون گلی که اونا زدن درست آفساید گرفت کمک داور ، من اول فکر میکردم اشتباه پرچم زده ولی دوباره نشون داد دیدم درست بوده
    خیلی خیلی دوست داشتم کروس گل بزنه که گلم زد ، چقدر هم قشنگ بود
    مخصوصا وقتی که گلشو از پشت نشون داد خیلی کیف کردم کروس متخصص این جووور گل زدن ها هست
    کریس هم حتی اگه گل هم نمیزد عاااالی بووود ، کاملا در خدمت تیم ( دوتا پاس گل ، البته تو نیمه دوم )
    گلش خیلی قشنگ نبود ولی همین که گل زد مهمه ، چون واقعا به این گل نیاز داشت تا دوباره شروع کنه گل هاشو ، خودش هم خیلی خوشحال شد
    منم فکر میکنم این کفش مشکیش مشکل داره

8. 6 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

10. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کروس جزو معدود آلمانی هاست که من خیلی ازش خوشم میاد
    یه جورایی واقعا حقشه بهش لقب هافبک کامل رو داد
    منم موافقم چون الان تقریبا به عنوان هافبک دفاعی بازی می کنه باز همه توانایی هاشو نشون نمیده مثل شوت های ویران کننده ای که تخصص داره و اگه جلوتر باشه مطمئنا بیشتر از این شوت ها می زنه
    کلا این خط هافبک که داریم می بینیم شاید یکی از بهترین خط هافبک های تاریخ لالیگا باشه
    فقط یکی مثل ماکلله به عنوان هافبک دفاعی اضافه بشه دیگه کلا بی نظیر میشه
    که البته همچین بازیکنایی الان دیگه زیاد نیستن و اونایی که هستن هم یه جورایی انگار فروشی نیستن مثل پوگبا و ماتیچ...

الان این 2-4-4 که رئال بازی می کنه مثل اون 2-4-4 منسوخ نیست که بعضی تیم ها بازی می کنن و یه جورایی سیستم متغیر میشه
    مثلا رونالدو درسته مهاجم نوکه ولی اینجوری نیست که مثل اون سیستم های قدیمی 2-2-4 یه جا ثابتی باشه و به طور آزاد بازی می کنه
    به خاطر همینه که این سیستم جواب داده وگرنه دیگه معمولا از این 2-4-4 چه فلت چه لوزی چه هر شکل دیگه ای کم استفاده میشه

شاید بعضی بازی ها بشه مثلا از همون 1-3-2-4 استفاده کرد
    این وسط هم بعضی بازی ها باید کریم قربانی بشه
    بنزما خیلی آماده ست ولی اگه مصدوم شد یا کلا یه سری بازی ها خاص میشه از این سیستم استفاده کرد و اون مهاجم نوک رونالدو میشه و به جاش یه هافبک خلاق بیشتر در تیم قرار می گیره

کلا اینکه آنجلوتی دستش برای انتخاب بازیکن بازه براش یه امتیازه
    چون می دونه مثلا برای هافبک می تونه یه بازی ایسکو رو بذاره یه بازی بیل رو بذاره و هر کدوم هم مصدوم بشن مشکلی پیش نمیاد
    مربی های سابق رئال همه شون شانس داشتن همچین مهره هایی رو تجربه نکردن و این واقعا یه سعادت برای مربیه

12. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

برتري قاطعانه رئال در اروپا
    گزارش روز:رئال مادريد،ماشين گلزني اروپا

رئال مادريد در اين فصل بيشترين آمار گلزني را در ميان تمام ليگ هاي معتبر جهان در اختيار دارد.

به گزارش "ورزش سه"، رئال در یکی از بهترین مقاطع تاریخ خود بسر می برد.این تیم هم اکنون صدرنشین لالیگاست و صعود خود به یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان را نیز مسجل کرده است. کریستیانو رونالدو بهترین مهاجم این تیم درهمه رقابت ها، 23 گل به ثمر رسانده و در لالیگا با 18 گل آقای گل است.

شب گذشته رئال با 5 گل رایووایکانو را در هم کوبید تا آمار گل های زده این تیم در لالیگا به عدد خیره کننده 42 برسد(59 گل در همه رقابت ها). هر یک از 5 گل رئال را بازیکنانی متفاوت به ثمر رساندند( راموس،رونالدو،بنزما،بیل و کروس). با تک گلی که کروس به ثمر رساند، تعداد بازیکنانی که تاکنون برای رئال در این فصل و در همه رقابت ها گلزنی کرده اند به 12 رسید.

تنها اتلتیکو مادرید چنین آمار مشابهی دارد. با این تفاوت که 12 بازیکن رئال در مجموع 59 گل به ثمر رسانده اند و 12 گلزن اتلتیکو 31 گل.

12 گلزن رئال در فصل جاری این بازیکنان هستند: رونالدو(23 گل) - بنزما (11 گل) - خامس (6 گل ) - گرت بیل (6 گل) - چیچاریتو (4 گل) - واران (2 گل) - مارسلو (2 گل) - ایسکو (1گل) - مودریچ (1 گل) - په په (1گل).

نکته قابل توجه اینجاست که 36 گل از 59 گل رئال را بازیکنانی به غیر از رونالدو به ثمر رسانده اند. به عبارتی وابستگی به گل های رونالدو در رئال این فصل، کاهش قابل توجهی به نسبت فصول گذشته داشته است. 6 گل از این 59 گل را نیز مدافعان این تیم به ثمر رسانده اند.

تعداد گلزنان والنسیا و بارسلونا در این فصل نیز 11 و 9 بوده است. 9 گلزن بارسا تاکنون 33 گل برای این تیم در همه رقابت ها به ثمر رسانده اند.

-------------------

رکوردهاي جديد رونالدو
    برابري کريس رونالدو با رکوردي 81 ساله

کريستيانو رونالدو شب گذشته در برتري 5 گله رئال مادريد برابر رايووايکانو زننده گل پنجم تيمش بود.

به گزارش "ورزش سه"،کریستیانو با این گل، در هر 10 مسابقه این فصل رئال در لالیگا گلزنی کرده است.او بازی مقابل سوسیه داد را به دلیل مصدومیت از دست داده بود. رونالدو علاوه بر گلی که به ثمر رساند، دو پاس گل نیز به کروس و بنزما داد و نقش کاملا موثری در پیروزی رئال ایفا کرد.

آمار گلزنی کریستیانو در لالیگا نیز به 18 رسید . او بطور متوسط 1.8 گل در هر بازی به ثمر رسانده است و با نزدیک ترین رقیبش نیمار، 8 گل فاصله دارد. اما این همه داستان نیست.

کریستیانو با گلزنی برابر رایو بیش از یک سال است که بصورت متوالی در برنابئو برای رئال گل زده است. او از 19 اکتبر سال گذشته برابر مالاگا، در 16 بازی متوالی رئال در برنابئو(در لالیگا) گلزنی کرده است. 10بازی در فصل گذشته و 6 بازی رئال در این فصل. تنها بازیکنی که همچون رونالدو توانسته در 6 بازی خانگی رئال در ابتدای فصل بصورت متوالی گل بزند "لوئیس رگوئیرو" نام دارد که 81 سال پیش موفق به انجام این مهم شده است.

رونالدو با گلی که به رایو زد تعداد گل های خود را در این فصل در همه رقابت ها به 23 رساند. او تنها مقابل لیورپول در سه شنبه گذشته موفق به گلزنی نشده است.
    ورزش 3

هر روز و هر ساعت داره رکورد میزنه !!

14. 6 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

برد رو تبریک میگم...برد خیلی خوبی بود...
    ولی تیم خیلی آشفته بود...
    گل بنزما رو که صحیح گرفت کلا" عذاب وجدان گرفتم...آخه گل اونا رو با وجود میلی متری بودن نگرفت....
    کروسم از همون اول که اومد گفتم واسه وسط میدون و هافبک دفاعی اصلا" خوب نیست و تواناییاش حیف میشه....خیلی بازیکن عالی ایه ولی خیلی دوست داشتنی تر میشد اگه رویس هم بهش اضافه میشد...
    رودریگزم که یه پاس گل خیلی جالب داد من خودم تا آخر نیمه میزدم تو سر خودم....سرعتشم نمیدونم چرا خیلی کم شده...ژست سرعتو که میگیره آدم میگه پرواز میکنه الان ولی هیچی به هیچی....
    به نظر من دلیل اصلی اینکه رونالدو داره بد بازی میکنه اینه که بنزما جای خودش وا نمیسته....رونالدو بهترین بازده رو تو چپ چپ یا راست راست داره...انصافا" هر وقت وسطه فقط میره تو محوطه جریمه تا سانت کنن هد بزنه....یه نکته ام که خیلی منو عذاب داده این چند ماهه اینه که رونالدو سرعتش خیلی کم شده نسبت به قبل ... فک کنم باید بیشتر به سرعتش برسه...قدرت بدنیم همچنین....ولی رونالدوی سرعتی رو بیشتر دوست دارم...
    ایسکو ام که جزیانش دقیقا" مثل این عکس بالاییه...لامصب نوازنده ایه برا خودش تو میدون...آدم حال میکنه....کاش میشد یه نفرو کنار گذاشت و خط هافبکمون میشد مودریچ ،کروس ،رودریگز ،ایسکو.....ولی حیف که همه عالین...حتی بنزما ام عالی شده...
    این چیچاریتو ام خیلی دوست دارم نصف نصف بازی کنه با بنزما...اصن پتانسیل خوبی داره برا بازی کردن و گل زدن....
    +
    کم کمک می آید بوی فیفا دِی و ویروسی به نام بازی های ملی.....

16. 4 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

امشب همه رقبا امتیاز از دست دادن...بارسا دوم موندنی شد...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

18. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مذاکرات رئال مادرید برای جذب کرامر تایید شد

طرفداری - ظاهرا رئال مادرید برای جذب هافبک آلمانی مونشن گلادباخ وارد عمل شده است.
    به نقل از مارکا، کریستف کرامر هافبک 23 ساله مونشن گلادباخ که به صورت قرضی در این تیم حضور دارد مورد توجه رئال مادرید قرار گرفته است و گفته می شود آن ها دو بار با گرد فوم بروخ مدیربرنامه های این بازیکن تماس برقرار کرده اند. کرامر تا 2017 با لورکوزن قرارداد دارد و دومین فصل حضورش قرضی اش در گلادباخ را سپری می کند. رودی فولر مدیرورزشی بایرلورکوزن قبلا اعلام کرده است که تمایلی به فروش بازیکن ملی پوش خود ندارند و سعی می کنند در پایان فصل ضمن برگرداندن او به بای آرنا قراردادش را تمدید کنند.
    رئال مادرید کرامر را برای جایگزینی خدیرا در نظر گرفته است که قرارداد او در پایان فصل جاری به اتمام می رسد و هنوز توافقی برای تمدید قراردادش انجام نشده است. در کنار رئال مادرید باشگاه هایی نظیر لیورپول، آرسنال، تاتنهام و منچستریونایتد هم قبلا برای جذب کرامر علاقه نشان داده بودند. گفته می شود بایرن مونیخ هم وضعیت این بازیکن را زیرنظر گرفته است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •