تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 168 اولاول ... 327278798081828384858692132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

برنامه اورجین نصبه و در حالت آفلاین هست . دقیقا باید چیکار کرد؟؟ دوتا فایل داره به نام فیفا15 و ORIGIN.DLL
    میشه بیشتر راهنمایی کنی؟؟
    آیا واقعا کرک کار میکنه ؟؟؟؟ کسی امتحان نکرده ؟؟؟ مارو راهنمایی کنه چجوری نصب کنیم !؟؟؟؟؟؟؟ بازی به این مهمی
    من خودم تست نکردم
    ولی فکر نکنم سایت P30WORLD سایتی باشه که کرک رو بدون تست بزاره ... به احتمال زیاد تستش کردن و کار کرده که گذاشتن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا این کرک فیکه. یعنی الکیه دانلود نکنید. من با ارجینم نتونستم بیارمش . الکیه شک نکنید.
    تنها تیمی که می تونه این بازیو کرک کنه فقط اسکیدرویه. ما غول تر از تیمه اسکیدرو تیمه دیگه ای نداریم . اونا هنوز نتونستن کرکش کنن اونوقت اینو از کجا آووردین؟؟؟؟؟؟ بزارم اسکیدرو همون لحظه کارکاسبیشونو جمع میکنن میرن خونشون .
    در کل الکیه من تستش کردم حتی با ارجین
    من فکر می کنم باز هم شاهد کرک 3dm V1 خواهیم بود که مشکلاتی خواهد داشت و ورژن کرک به ترتیب میره بالا ... v2 , v3 و .... مثل FIFA 14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

ما تست کردیم با ارجین بی ارجین کار نکرد . حالا دوستان بازم میخوان هی حرفه خودشونو بزنن!!!
    آخه استاد، عزیز، بزرگ ، شما این همه توو نت هستی هنوز نمیدونی هیچ تیمی قوی تر از اسکیدرو نیست!؟!!!! نمیدونی همیشه ازین کرکای فیک بعد اومدن نسخه جدید میاد؟؟؟؟ نمیدونی تنها تیمی که میتونه فیفا رو کرک کنه تیمه اسکیدرویه فقط!!!!؟؟؟؟
    آدم کلش صوت میکشه وقتی اینجور آدمارو میبینه بخدا

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

از این سایت خیلی بعید !!!اخه کرکی که کار نمیکنه چرا گذاشتن واسه دانلود !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

از این سایت خیلی بعید !!!اخه کرکی که کار نمیکنه چرا گذاشتن واسه دانلود !!!!
    جالبه! یک نفر هم اونجا تشکر کرده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

ما تست کردیم با ارجین بی ارجین کار نکرد . حالا دوستان بازم میخوان هی حرفه خودشونو بزنن!!!
    آخه استاد، عزیز، بزرگ ، شما این همه توو نت هستی هنوز نمیدونی هیچ تیمی قوی تر از اسکیدرو نیست!؟!!!! نمیدونی همیشه ازین کرکای فیک بعد اومدن نسخه جدید میاد؟؟؟؟ نمیدونی تنها تیمی که میتونه فیفا رو کرک کنه تیمه اسکیدرویه فقط!!!!؟؟؟؟
    آدم کلش صوت میکشه وقتی اینجور آدمارو میبینه بخدا
    خوب عزیز دل 3dm فیفا چهارده رو کرک کرد ! بقیه کرکا همه مشکل داشتن تازه بدوم مشکلشو بعد پنج ماه داد بیرون!!

فعلا که تو تورنت خبری نیس پس نگردید پی کرک!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کرک هم بیاد چه فایده
    بالاخره یکی پیدا نشد بگه فیفا 15 نسبت به فیفا 14 پیشرفت داشته یا پسرفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من بلاخره سیستم جدیدم رسید امروز دمو فیفا ۱۵ رو بازی کردم عالی شده و فقط این شوت بغل پا که از راه دور گل میشه و دروازه بان ها موقع کرنری اذیت میکنه که اونم معمولا با آپدیت درست میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کرک هم بیاد چه فایده
    بالاخره یکی پیدا نشد بگه فیفا 15 نسبت به فیفا 14 پیشرفت داشته یا پسرفت
    سلام
    پیشرفت که داشته 100 ٪.مخصوصا توی زمینه های گرافیک بازی ،تماشاچی ها و تشویقشون،جزئیات بسیار زیادی توی بازی رعایت شده که گاهی آدم باورش نمیشه .خیلی از چیزها واقعی تر شدن. اما دوتا مشکل داره گیم پلی فیفا جدید :1-سرعت خیلی زیاد موثر شده توی بازی،البته واسه بازیکن هایی مثل مسی و روبن و رونالدو وبیل و.. کاملا طبیعی کار شده و مثل واقعیته (دوستان یادشون هست که روبن راموس رو که خودش جزء سریعترین مدافعان جهان هستش چجوری توی جام جهانی جا گذاشت و..) و اینکه کلا دریبل زدن با سرعت با بازکنی های معمولی راحت شده که این هم با کمی تمرین توی دفاع و تمرکز میشه به راحتی جلوشون رو گرفت.
    2- دروابان ها هستن : گاهی اوقات واقعا گل های مسخره ای می خورن.درسته توی واقعیت هم دروازبان ها گل بد می خورن ولی دیگه اینجا گاهی شورشو در میارن.
    یه نکته ای که هست اینه که مشکلات بالا در حالت انلاین و وقتی که نت ما و سرور های ea مشکل دارن خیلی بیشتر خودشون رو نشون میدن. اگر نت خوب باشه مشکلات بالا هم به حداقل میرسن و واقعا بازی خیلی شبیه واقعیت میشه.
    فیفا قبلی هم به نظرم خیلی مشکل داشت.واقعا سانتر کردن توی فیفا قبلی خیلی باگ بزرگی بود.کافی بود سانتر کنی روی سر رونالدو و...

10. این کاربر از gadogar13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

تو یکی از سایت ها یه نظری رو خوندم جالب بود گفته بود :
    دوستانی که از دفاع کردن CPU به عنوان مثال برای پرسینگ استفاده میکنید به این دقت کردید که ممکنه سیستم دفاع CPU جوری تنظیم شده باشه که با کمترین زمان ممکن به حرکت شما عکس العمل نشون بده؟ شما هر چقدر هم که استاد پرسینگ باشید و دفاعتون عالی باشه، وقتی توی کورسِ بدون توپ با هیچ بازیکنی به رونالدو نزدیک هم نمیشید فایده نداره. طرف از پشت هیجده زمین خودش تا ته مثلث رو پُر میکنه، زارت رونالدو با 6 متر اختلاف از دفاع آخر جلو افتاده. یه ثانیه اشتباه میکنید، یه توپ از دست میدید تا بیاید بهش نزدیک بشید از وسط زمین اومده تو محوطه جریمه.

بعد این چه مدلشه که وقتی طرف بازی رو از وسط زمین شروع میکنه و حرکت میکنه سمت خط دفاع بازیکنا مُنگُل میشن؟ قشنگ واضحه خنگ میشن و راحت موقعیت گل میدید. به هر حال من با بازی حال میکنم، چون مثل خیلی ها با دید شبیه ساز به بازی نگاه نمیکنم. با دوست آشنا بازی میکنم، آنلاین میزنم، میبرم میبازم برام مهم نیست. ولی کسی که واقعاً براش برد و باخت اهمیت داشته باشه، میتونه تا مرز جنون پیش بره توی این بازی.
    قسمت قرمز رنگ واقعا در مورد من صدق میکنه . گند زده به اعصابمون رفته خدایی این فیفا15 . یعنی من حاضرم ده بار دیگه فیفا14 رو پول بدم بخرم این فیفا15 رو کلا بندازم اشغالی .
    من الان تو انلاین بخش season رنکم 10 م هست . یعنی تو ده تای اول فیفا بازا از نظر امتیاز ولی حالا به غیر از باخت هایی که با dc شدن میدم بعضا بعضی باخت های افتضاح به یه سری نوب که استاد باگ های بازی هستن میدم که میخوام دسته رو بترکونم . همین الان با یکی بازی کردم ده تا موقعیت مسلم گل داشتم دروازبانشون مگه گل میخورد . معلوم نیست این سوتیا کی خودشونو نشون میدن بعد طرف با رونالدو یه توپ گرفت من با 4-5 نفر رفتم تو پاش یعنی هی دو تایی میرفتم تو پاش هر چقدر لباس و تنه میزدم مگه وایمیستاد دوباره دو تا دیگه دفاع میومد بازم رد میشد اخرم زد دروازبان عین احمقا توپ گرفت ول شد رفت تو گل باختیم . !!!!
    تنها نکته مثبت بازی نسبت به 14 این سر زدن هست که درست شده که دیگه سر خیلی کم گل میشه من هر ده بازی انلاین شاید یکی دو تا ببینم گل با سر رد و بدل میشه ...
    این ال یک مثلث هم همچنان باگ هست . البته بیشتر از زمین خودت و واسه رئال مادرید باگ هست . چون رئال برمیداری از زمین خودت ال یک مثلث میزنی پر میکنی تا اخر وقتی مثلا دفاع بارسلونا با رونالدو یا بیل تو یه جا باشن توپ راحت میگیرن میرن تک به تک میشن
    خواستم بگم کرک اگر تا ده ماه دیگه هم منتشر نشد نرید بخرید بازی رو تا وقتی این گیم پلی مسخره جریان داره (البته همانطور که گفتم اگر برد و باخت اهمیت داره تو بازی براتون ) مگر نه اگر به قصد دورهمی و به قصد لذت باشد مانعی ندارد .
    Last edited by Greedy; 12-10-2014 at 21:31.

12. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •