100% حرف حسین جان رو تائید میکنم ...
دوستان برید z510 بخرین با هارد وسترن یا هیبریدی و از خرید خودتون نهایت لذت رو ببرید و مطمئن باشید بهترین انتخاب رو کردین...
100% حرف حسین جان رو تائید میکنم ...
دوستان برید z510 بخرین با هارد وسترن یا هیبریدی و از خرید خودتون نهایت لذت رو ببرید و مطمئن باشید بهترین انتخاب رو کردین...
بزار این بحث رو به پایان برسونم .
اما قبلش یک نکته رو عرض کنم :
دوستانی که پست های توی انجمن رو می خونن توجه داشته باشن که تمام نظرات گفته شده ممکن است صحیح نباشند . لذا ابتدا سعی کنین با منابع معتبر مقایسه کنین و حرف ها رو باور کنین .
متاسفانه برخی دوستان نیز وجود دارند که اشتباه می کنند و قدرت این رو ندارند که بگند "ما اشتباه کردیم" .
اما مشکل مورد بحث که آیا این هارد قرار گرفته روی Z500 دچار مشکل هست یا نه ؟
جواب کوتاه : خیر !!!!
جواب تخصصی :
دقیقا سوال اینه که چرا HDTune داره Warning می ده ولی بقیه نرم افزار ها خیر ؟
پاسخ بر می گرده به ساختار نرم افزار HDTune .
توی سایت های خارجی هم که جستجو کنین ، توصیه کردند صرفا به نتایج HDTune قناعت نکنین و اگر شک دارین ، با نرم افزار خود شرکت سازنده هارد مشکل رو بررسی کنین .
لذا نرم افزار های مختلف این قسمت رو نادیده می گیرند چون برای هر سازنده این قسمت یه مفهوم داره و نرم افزار مفهوم واقعی این قسمت رو نمی دونه . اما HDTune با توجه به بررسی ها و موارد مشابه این حالت رو حدس می زنه . لذا ممکنه حدسش درست باشه و ممکنه حدس HDTune غلط باشه !!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقا اگر دقت کنین این حدس مقدار Data در Retry calibration count باعث شده همه به اشتباه بیفتند !!!!! در صورتی که سایر نرم افزار ها از حدس زدن این مقدار پرهیز کردند و هارد سالم نشون داده می شه
Last edited by Public Enemy; 15-04-2014 at 22:22.
تشکر از همه دوستان ِ Z510 دار! و با معرفت..
خب پس موقع خرید بگیم آقا Z510 با هارد هیبرید دارید!؟
بعد رو جعبه یا تو Setup قسمت HDD به غیر از 8 SSD دیگه چی نوشته که مشخص میکنه هارد هیبرید یا وسترن هست ؟
دمتون گرم
كلا z510 با 3 مدل هارد در بازار موجود هست :
1:ST1000LM024 HN-M101MBB كه همين هاردي هست كه اين مشكل را داره
2:ST1000LM014-1EJ164 كه هارد هيبريدي هست
3:WDC WD10JPCX-24UE4T0 كه هارد وسترن هست
شما كانفيگي كه هارد 2 يا 3 را داره بخريد
بین گزینه 2 و 3 و در کل بین این سه گزینه، احتمالا گزینه 2 بهتر هست درسته؟؟
آره گزینه دو یا همون هارد هیبریدی بهترین انتخابه. تازه راه تشخیصشم آسونه، از روی کارتن میشه فهمید. اما برای تشخیص گزینه سه حتما باید لپتاپ روشن بشه و وارد بایوس بشین تا مدل هارد مشخص بشه
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
دوست عزیز اگر توضیحات بالا رو خونده باشین ، می فهمین که به نظر نمیاد هیچ کدام از هارد های نصب شده روی این مدل اصلا خراب باشند !!!!!
ملاک تشخیص نرم افزاری ، سه گزینه ی Current ، threshold و worst هست . این مقادیر برای نرم افزار ها تعریف شدست و به راحتی می شه فهمید هارد سالمه یا نه .
اگر مقادیر threshold تغییر کنه ، مشخصه که هارد مشکل داره .
اما در کنار این سه پارامتر ، پارماتر دیگری به نام Data یا Raw Values وجود داره . این پارامتر اطلاعاتی رو می ده که در اکثر اوقات فقط برای خود سازنده قابل درک هست و فقط با نرم افزار خود سازنده قابل بررسی هست ( در این مورد Seatools )
توضیحات از HDsentinel
سایر نرم افزار هااین مورد رو بررسی نمی کنند چون اطلاعات بدرد بخوری بهشون نمی ده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HDTune هم یه بررسی کرده دیده در این مورد خاص Data صفر نیست . پس احتمال داده مشکلی باشه و با Warning مشخص کرده . به این معنی که احتمال وجود خطا هست ! در این گونه موارد هارد باید با Seatools بررسی بشه .
امروز 8 مدل هارد Z500 بدون SSD رو با Seatools بررسی کردیم همه سالم بودند .
همون طور که گفتم ، این شبهه به خاطر عدم تسلط دوستان بر نرم افزار HDTune به وجود اومده .واقعا برام جای سوال داره دوستان چطور به این قدرت رسیدن که مقدار Data در Smart رو که برای شرکت های نرم افزاری مبهم مونده ، بتونن ترجمه کنند !!!!
Last edited by Public Enemy; 16-04-2014 at 20:43.
عزیز این ارور نیست
f8 رو بزن fix long شروع میشه یه چند ساعت باهاش کار نکن، fix که تموم شد درست میشه
هم short generic رو pass میکنه به احتمال زیاد(برای mohsen_p30 نشد) ، هم سرعتش میره بالا
عدد calibration من هم تو این چند روز رو 15 مونده
(در ضمن یه فایل iso هشت مگابایتی میتونید از خود Seagate دانلود کنید و رایت کنید رو سی دی و با بوت بیارید بالا که میره تو محیط DOS ، تو اینجا هم میشه فیکس هارو انجام داد
اگه خواستین این کارو کنید حتما اطلاعات مربوط به این کار رو از تو خود سایت بخونید ، چون ممکنه با یه عمل اشتباه کل هارد به روز اولش برگرده)
Last edited by pacific.sun1991; 16-04-2014 at 21:48.
از همین حرفت فهمیدم چقدر تسلط داری !!!!!اگر مقادیر threshold تغییر کنه ، مشخصه که هارد مشکل داره .
اصلا میدونی threshold چیه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
"Threshold" - the minimum normalized value limit for the attribute. If the normalized value falls below the threshold, the disk is considered defective and should be replacedخودت برو منابع دیگه هم بخون : 1 عدد بین 1 تا 253 هست و در واقع پایین ترین حد مجاز هر attribute (آستانه fail شدن هر attribute ) میباشد که اون هم توسط شرکت سازنده اندازه گیری میشه و برای هر مدل هارد مقادیر کاملا ثابتی داره و اگر مقدار current یا attribute value کمتر از مقدار threshold بشه (به threshold نزدیک بشه) هارد داره به سمت خرابی پیش میرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه اخلاقی برای بعضیا : مقدار threshold یک مقدار ثابت برای هر مدل هارد میباشد و غیر قابل تغییر است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hossein_0907; 16-04-2014 at 22:56.
با عرض پوزش به دلیل اشتباهی که در اون خط انجام دادم ! خوشبختانه اینقدر عرضه دارم اگر یه حرفی رو از روی اشتباه بگم ، بیام از همه عذر خواهی کنم . نه اینکه زورم بگیره بیام همچنان با به انحراف کشیدن بحث بگم آقا من هم بلدم . امیدوارم اونایی که باید نکته و می گرفتند چه اتفاقی افتاد ، بگیرند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)