داش ایمان اونقدرها هم که میگی از adsl کیفیتش بهتر نیست . من پینگم از این سرورهایی که میزاری زیر 160 هست سرعتمم که ثابته .لاید با اسیاتک مقایسش کردی که میگی کیفیتش بهتره![]()
داش ایمان اونقدرها هم که میگی از adsl کیفیتش بهتر نیست . من پینگم از این سرورهایی که میزاری زیر 160 هست سرعتمم که ثابته .لاید با اسیاتک مقایسش کردی که میگی کیفیتش بهتره![]()
ولله دوست خوبم در مقایسه با ساعت رایگان ای دی اس ال خوبه.
من این تست ها رو توی ساعت رایگانش گرفتم
تو ساعت رایگان پینگتون با سرور لندن چطور میشه؟
خدا کنه آنتنم رو کسی نَدزده .
۴۰۰ تومان آنتنه. ولی هر کسی نمیتونه بفهمه دقیقا مال چکاریه.
بردمش کیانپارس تنظیمش کنم تو خیابون که رد میشدم همه فکر کردن دیش ماهوارست و با تعجب نگاه میکردن.
امیدوارم کسی به ارزش مالیش پی نبره![]()
برای من تو ساعت رایگان فقط سرعت اسمی میشه ولی تو روز دو برابره .پینگم ثابته به جز وقتی که برای همه میره بالا مثلا مخابرات مشکل پیدا میکنه.
رادیو دست دوم از کجا میشه گیر اورد ؟ البته به جز اگهی سایت های اینترنتی.مغازه ای جایی کسی سراق نداره ؟
سایت دیوار که خوبه.
اما اگر دست دوم میخواید باید زنگ بزنید به خود شرکتا و بهشون بگید تو دستو بالشون دارن یا نه.
بعضی از شرکتا ISP گاهی رادیو دست دوم دارن
دوستان pc من کارت وایرلس نداره و از طریق lan کانکت میشه .اونوقت رادیو یک کابل داره که اون هم به روتر وصل میشه .بعد من هر وفت خواستم از pc استفاده کنم باید کابل رادیو رو از روتر بکشم و به pc بزنم یا میشه هم به روتر وصل باشه هم از طریق lan به pc ? منظورم همزمانه
مشکلی نیست
Sent from my iPad using Tapatalk
دوستان 128 نامحدود راصد خوبه ؟سرعت دانلود چقدره ؟
راصد 1 مگ دارم الماسی این روزا خیلی بد شده .سرور خارجی سرعت تعطیله ....ایرانی بعضی اوقات پایین میاد...اگه ریزپردازان دانش دوباره شبانش راه بیفته که گفتن بزودی ..برمیگردم به اون
سابق که سرعت اسمی می داد ولی الان رو خبر ندارم بهتره یه تک بزنی و بپرسی
قبلا سرعت راصد خیلی با کیفیت بود چندماهی هست سرورهای خارجی شون خراب شده
جالبه یبار بخاطر افت سرعت به پشتیبانی شکایت کردم طرف یه فایل از سرورشون برای دانلود داد گفت سرعتت الان چنده؟
منم گفتم سرعت الان خوبه حالا شما بگو سرورتون تو خود شرکته یا امریکا؟ طرف سریع بحث رو عوض کرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)