سلام
دوستان واریز زودتر از موعد پیش فروش بهش سود تعلق میگیره؟
کلا چه نفعی واسه مشتری داره؟!
سلام
دوستان واریز زودتر از موعد پیش فروش بهش سود تعلق میگیره؟
کلا چه نفعی واسه مشتری داره؟!
Last edited by hrm333; 18-03-2016 at 15:14.
شرایط فروش فوری فروردین ماه 95 محصولات ایران خودرو به شرح جدول پیوست بهمراه قیمت های جدید از روز دوشنبه 95/01/16 لغایت 95/01/30 و یا تا زمان تكمیل ظرفیت ارائه مي گردد.![]()
دور جدید فروش اقساطی محصولات ایران خودرو / اردیبھشت 95
![]()
Last edited by mohsenjxj; 05-05-2016 at 12:15.
گروه صنعتی ایران خودرو شرايط پیش فروش خردادماه 95 محصولات خود را به ھمراه ھدایای فروش تعھدی، آغاز می نماید .
![]()
سلام دوستان, به خاطر ضرورت موضوع ممنون میشم به این سوال من جواب بدید.
من حدود اواسط اسفند ماه, 17 اسفند یک پژو 405 به صورت دو ودیعهای ثبت نام کردم! موعد تحویل سه ماهه قرار شده. الان دعوتنامه اومده، پول رو ریختم و امروز هم گفتن مدارک رو فکس کنید. حالا مدارک رو فکس کردم و خواستم ببینم حدود تاریخی که ماشین میاد کی هست؟ توی دعوت نامه درست نمیدونم چه ماهی رو برای تحویل زدن چونکه تصویر تار هست. حالا امکانش هست که اوایل خرداد یا حداکثر قبل از 15ام ماشین بیاد؟ خیلی برام مهمه.
ممنون.
سلام معمولا تو برگه ثبت نام اولیه که اسفندماه بهتون دادن مینویسه مگر اینکه تو دعوتنامه شرایط دیگه ای را به شما اعلام کنن و شما با تایید و امضای دعوتنامه اون شرایط را بپذیرید که با عث تاخیر یا تغییر در کلاس خودرو به شما بشه. در هر صورت حداکثر زمان تحویل را تو همون دعوتنامه قید میکنن.
- - - Updated - - -
به اطلاع کلیه متقاضیان محترم محصولات ایران خودرو مي رساند، شرایط فروش فوری خرداد به شرح جدول پیوست از روز شنبه 1 خرداد لغایت 31 خرداد 95 و یا تا زمان تكمیل ظرفیت ارائه مي گردد.
![]()
سلام دوستان
کسی میتونه در رابطه با طرح پیش فروش عمومی محصولات ایران خودرو یه توضیح کلی بده ؟
شرايط پیش فروش تیر 95 محصولات ایران خودرو به ھمراه ھدایای فروش تعھدی، از روز سه شنبه یکم لغایت 31 تیرماه 95 و یا تا زمان تکمیل ظرفیت و به شرح جداول پیوست ارائه مي گردد.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)