نهنوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طلایه
مال ps2 ه![]()
نهنوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طلایه
مال ps2 ه![]()
با خود ps2نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا مخالفم که بازی های ps2 رو روی کامپیوتر بازی کرد
آره دقیقا HDVD
و از اون دوتا بازی یکیشو قبلا اجرا می کرد ولی بعدا اجرا نکرد
اون دومی رو هم از اول اجرا نمی کرد
شاید دیسک خراب بوده؟!
ببينم هيشكي نيست جواب منو بده؟
دوست عزیز من این بازی رو با سرعت عالی اجرا میکنم
برای اینکه این بازی اجرا بشه اول باید دی وی دی اصلشو به صورت سیلور داشته باشی
که تویه ایران پیدا نمیشه
چون بازی غیر مجاز هست
من از خارج از کشور گرفتم
اگه سوالی بود بگید
من بازيهاي gran tourismo 4,Burn out,clock toer 3,god hand,star wars,tekken 5 رو گرفتم ولي هيچكدوم يا اجرا نميشن يا با سرعت خيلي پائين اجرا ميشن. لطفا راهنمايي كنيدكسي ميتونه يه توضيح كامل در مورد قسمتهاي speedhach,advanced,gamefix,cpu و همينطور كارايي و نحوه تنظيماتشون و اينكه هرقسمت تنظيماتشون چه كاري انجام ميده، بده؟ مثلا اينكه گزينه هاي advanced هركدوم چيكار ميكنن. ممنون
راستي بازي harvest moon :a wonderfullife special edition رو ميشه با سرعت مناسب اجرا كرد. اگه ميشه تنظيمات لازم رو بگيد. ممنون
من از pcsx2pg 9.5 (آخرين ورژن) با پلاگين هاي جديد گرافيك و صدا و ... استفاده ميكنم. با باياسهاي: Japan 2000, Europe 2001 , usa 2006
مشخصات سيستم من:
cpu: amd phenon triple core 8450
ram: 4gb
vga:ati 3870 asus DDR4
Last edited by golden7light; 25-01-2009 at 18:32.
سلام دوستان
من ميخوام فيلم dvd با ps2 باز كنم ولي دستگاه نميشناستش. اصلا cd رو هم باز نمي كنه...!
ميشه يه راهنمايي كنيد؟ تنظيم خاصي لازمه كه بششه dvd يا cd باز كرد؟
سلام.60 هزار بار توضیح دادند هم اینجا وهم در بازی سنتر(بازی سنتر بیشتر)توسیه من اینه که بایوس usa استفاده کنی.
دوست من بسیاری از این بازیها خوب اجرا نمیشه
عجله نکن و منتظر بمون
در ضمن میتونی از نسخه های هک شده این نرم افزار استفاده کنی که سرعتشون بسیار بهتر هست
نه
فقط یک سخت افزار(اسمشو نمیدونم)باید بخری
تایید میشه
یو اس ای خیلی بهتر هست
منم از یو اس ای استفاده میکنم
سلام. ببينم شما اصلا پست منو تا آخر خوندي ببيني من چي نوشتم؟ نكنه فقط جمله آخر رو ميبيني؟ چي رو 60 هزار بار تو اينجا توضيح دادن؟ من از شما خواستم كه بگيد برا اون بازيا كدوم پلاگين و كدوم بايوس رو استفاده كنم، اونوقت شما چي جواب دادين؟ واقعا با اين راهنماييهاتون كمك بزرگي بهم كردين!!!!!!!!
شما هم دستت درد نكنه با اين جواب درست و حسابيت! نكنه شما هم فقط وسط پست رو ميبينيد. آخه عجله نكن و منتظر بمون، چه دردي از من دوا ميكنه؟
علي و سعيد جان به هر حال از اينكه جوابمو دادين ممنون![]()
ببین اینم یه جواب درست و حسابی این مبدل فعلآ به درد نمیخوره
حالا یا ولش کن یا یه پلی استیشن 2 بخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)