تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 118 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1172

نام تاپيک: مشكلات اجراي بازيهاي پلي استيشن 1 و 2

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

خوب عزیز من شماداری بازی که برای ps2 نیست رو میزاری و یا اینکه بازیت hdvd هست نازکه؟
    نه
    طلایه
    مال ps2 ه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

عزیز من این بازیها hdvd هست البته من نمیدونم شما داری با pc کار میکنی برای pcsx2 یا با خود ps2 که البته فرقی نداره شما باید دستگاه hdvd خور داشته باشی
    با خود ps2
    من اصلا مخالفم که بازی های ps2 رو روی کامپیوتر بازی کرد
    آره دقیقا HDVD
    و از اون دوتا بازی یکیشو قبلا اجرا می کرد ولی بعدا اجرا نکرد
    اون دومی رو هم از اول اجرا نمی کرد
    شاید دیسک خراب بوده؟!

داره خودمونی میشه golden7light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    پای كامپيوتر

پيش فرض

ببينم هيشكي نيست جواب منو بده؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من ميخوام smackdown vs raw 2009 رو با سرعت مناسب اجرا كنم. كسي تنظيمات مناسب رو ميدونه؟
    دوست عزیز من این بازی رو با سرعت عالی اجرا میکنم
    برای اینکه این بازی اجرا بشه اول باید دی وی دی اصلشو به صورت سیلور داشته باشی
    که تویه ایران پیدا نمیشه
    چون بازی غیر مجاز هست
    من از خارج از کشور گرفتم
    اگه سوالی بود بگید

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    پای كامپيوتر

پيش فرض

من بازيهاي gran tourismo 4,Burn out,clock toer 3,god hand,star wars,tekken 5 رو گرفتم ولي هيچكدوم يا اجرا نميشن يا با سرعت خيلي پائين اجرا ميشن. لطفا راهنمايي كنيدكسي ميتونه يه توضيح كامل در مورد قسمتهاي speedhach,advanced,gamefix,cpu و همينطور كارايي و نحوه تنظيماتشون و اينكه هرقسمت تنظيماتشون چه كاري انجام ميده، بده؟ مثلا اينكه گزينه هاي advanced هركدوم چيكار ميكنن. ممنون
    راستي بازي harvest moon :a wonderfullife special edition رو ميشه با سرعت مناسب اجرا كرد. اگه ميشه تنظيمات لازم رو بگيد. ممنون
    من از pcsx2pg 9.5 (آخرين ورژن) با پلاگين هاي جديد گرافيك و صدا و ... استفاده ميكنم. با باياسهاي: Japan 2000, Europe 2001 , usa 2006
    مشخصات سيستم من:
    cpu: amd phenon triple core 8450
    ram: 4gb
    vga:ati 3870 asus DDR4
    Last edited by golden7light; 25-01-2009 at 18:32.

داره خودمونی میشه yosra_991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من ميخوام فيلم dvd با ps2 باز كنم ولي دستگاه نميشناستش. اصلا cd رو هم باز نمي كنه...!
    ميشه يه راهنمايي كنيد؟ تنظيم خاصي لازمه كه بششه dvd يا cd باز كرد؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

من بازيهاي gran tourismo 4,Burn out,clock toer 3,god hand,star wars,tekken 5 رو گرفتم ولي هيچكدوم يا اجرا نميشن يا با سرعت خيلي پائين اجرا ميشن. لطفا راهنمايي كنيدكسي ميتونه يه توضيح كامل در مورد قسمتهاي speedhach,advanced,gamefix,cpu و همينطور كارايي و نحوه تنظيماتشون و اينكه هرقسمت تنظيماتشون چه كاري انجام ميده، بده؟ مثلا اينكه گزينه هاي advanced هركدوم چيكار ميكنن. ممنون
    راستي بازي harvest moon :a wonderfullife special edition رو ميشه با سرعت مناسب اجرا كرد. اگه ميشه تنظيمات لازم رو بگيد. ممنون
    من از pcsx2pg 9.5 (آخرين ورژن) با پلاگين هاي جديد گرافيك و صدا و ... استفاده ميكنم. با باياسهاي: Japan 2000, Europe 2001 , usa 2006
    مشخصات سيستم من:
    cpu: amd phenon triple core 8450
    vga:ati 3870 asus DDR4
    سلام.60 هزار بار توضیح دادند هم اینجا وهم در بازی سنتر(بازی سنتر بیشتر)توسیه من اینه که بایوس usa استفاده کنی.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من بازيهاي gran tourismo 4,burn out,clock toer 3,god hand,star wars,tekken 5 رو گرفتم ولي هيچكدوم يا اجرا نميشن يا با سرعت خيلي پائين اجرا ميشن. لطفا راهنمايي كنيدكسي ميتونه يه توضيح كامل در مورد قسمتهاي speedhach,advanced,gamefix,cpu و همينطور كارايي و نحوه تنظيماتشون و اينكه هرقسمت تنظيماتشون چه كاري انجام ميده، بده؟ مثلا اينكه گزينه هاي advanced هركدوم چيكار ميكنن. ممنون
    من از pcsx2pg 9.5 (آخرين ورژن) با پلاگين هاي جديد گرافيك و صدا و ... استفاده ميكنم. با باياسهاي: Japan 2000, europe 2001 , usa 2006
    مشخصات سيستم من:
    Cpu: Amd phenon triple core 8450
    vga:ati 3870 asus ddr4
    دوست من بسیاری از این بازیها خوب اجرا نمیشه
    عجله نکن و منتظر بمون
    در ضمن میتونی از نسخه های هک شده این نرم افزار استفاده کنی که سرعتشون بسیار بهتر هست
    سلام دوستان
    من ميخوام فيلم dvd با ps2 باز كنم ولي دستگاه نميشناستش. اصلا cd رو هم باز نمي كنه...!
    ميشه يه راهنمايي كنيد؟ تنظيم خاصي لازمه كه بششه dvd يا cd باز كرد؟
    نه
    فقط یک سخت افزار(اسمشو نمیدونم)باید بخری
    سلام.60 هزار بار توضیح دادند هم اینجا وهم در بازی سنتر(بازی سنتر بیشتر)توسیه من اینه که بایوس usa استفاده کنی.
    تایید میشه
    یو اس ای خیلی بهتر هست
    منم از یو اس ای استفاده میکنم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    پای كامپيوتر

پيش فرض

سلام. ببينم شما اصلا پست منو تا آخر خوندي ببيني من چي نوشتم؟ نكنه فقط جمله آخر رو ميبيني؟ چي رو 60 هزار بار تو اينجا توضيح دادن؟ من از شما خواستم كه بگيد برا اون بازيا كدوم پلاگين و كدوم بايوس رو استفاده كنم، اونوقت شما چي جواب دادين؟ واقعا با اين راهنمايي‌هاتون كمك بزرگي بهم كردين!!!!!!!!

دوست من بسیاری از این بازیها خوب اجرا نمیشه
    عجله نکن و منتظر بمون
    در ضمن میتونی از نسخه های هک شده این نرم افزار استفاده کنی که سرعتشون بسیار بهتر هست.
    شما هم دستت درد نكنه با اين جواب درست و حسابيت! نكنه شما هم فقط وسط پست رو مي‌بينيد. آخه عجله نكن و منتظر بمون، چه دردي از من دوا ميكنه؟

علي و سعيد جان به هر حال از اينكه جوابمو دادين ممنون

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام. ببينم شما اصلا پست منو تا آخر خوندي ببيني من چي نوشتم؟ نكنه فقط جمله آخر رو ميبيني؟ چي رو 60 هزار بار تو اينجا توضيح دادن؟ من از شما خواستم كه بگيد برا اون بازيا كدوم پلاگين و كدوم بايوس رو استفاده كنم، اونوقت شما چي جواب دادين؟ واقعا با اين راهنمايي‌هاتون كمك بزرگي بهم كردين!!!!!!!!

شما هم دستت درد نكنه با اين جواب درست و حسابيت! نكنه شما هم فقط وسط پست رو مي‌بينيد. آخه عجله نكن و منتظر بمون، چه دردي از من دوا ميكنه؟

علي و سعيد جان به هر حال از اينكه جوابمو دادين ممنون
    ببین اینم یه جواب درست و حسابی این مبدل فعلآ به درد نمیخوره
    حالا یا ولش کن یا یه پلی استیشن 2 بخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •