از کجا گرفتی؟صفحش ماته؟
از کجا گرفتی؟صفحش ماته؟
کسی تا حالا این گانفیگ رو دیده؟
i7
Ram=8
HDD= 1T
ﮔﺮﺍﻓﯿﮏ = 4
ﺩﺍﺭﯾﻮ ﻧﻮﺭﯼ = blu - ray wrriter
ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯾﺪ ﭼﻨﺪ ﺑﻮﺩﻩ؟
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
جالبه دور هر چیزی رو خط میکشم ارزون میشه!!!دوست عزیز 3590 خریدی؟خوب خریدیا!صفحه نمایشش فول اچ دیه؟با چه کانفیگی خریدی؟
کانفیگهایی که تو بازا هست اولا با گرافیک 2 لمسی نیس مگر اینکه در یه موارد نادر لمسی باشه.. دوما هم براق هم ماتش فول اچدی تشریف دارن
بازم خوبه همونشم افت قیمت داشته.من دیگه قیدش رو زده بودم برم hp envy touch smart بخرم اما این n550 افت کرد .هرچند الانشم تاچ اسمارت به دلم نشسته اما خیلی کم پیدا میشه مخصوصا fhd دیش معلوم نیست full hd دیش رو وارد ایران کنن یا نه...سری انوی فوق العاده و خاصه اما همیشه تو ایران سخت پیدا میشه.
سلام
گرافیک 2 رم 8 صفحه مات FHD ویندوز 8 و بقیه مشخصات هم همون همیشگی که دوستان ذکر کردند البته بدون کیف و موس که چندان هم نیاز نداشتم
مبارکه دوست عزیز.امیدوارم به خوبی ازش استفاده کنی!
دوستان به نظرتون دو سه سال دیگه بازیها از 4 گیگ استفاده میکنن ؟ ایا واقعا نیازه هزینه زیاد بکنیم 4 گیگ بگیریم یا نه ؟چون در حال حاضر بازیها به زوز از یک گیگ استفاده میکنن چه برسه به 2..در مورد لمسیش هم خیلیا میگفتن اما باور نمیکردم اما دیگه شخصا دیدم.تو صفحه 6 ویدئوی دومی که آقای وکیلی قرار دادن رو دانلود کنید ببینید.خداییش رو اعصابه با یه اشاره کوچولو صفحه 20-30بار عقب جلو میره هی تکون میخوره! چه برسه به اینکه بشینی جلوش 2ساعت با لمسیش کار کنی! من بیشتر 2گیگ بدون لمسی مات مد نظرمه اما تو گرافیک 4 گیگ و 2 یکم دو دلم.
Last edited by BlackSound; 17-12-2013 at 04:17.
اگه شکت فقط همینه من باشم 2 گیگ میگیرم
تا دو سال دیگه حتی اگه بازی ها از 4 گیگ ویرم استفاده کنند ولی gpu این دستگاه دیگه توان بازیهای اون موقع را نداره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اگه دی دی آر فایو بود امیدی بود به بازیهای2سال دیگه تو پستای قبلی هم اشاره کردم این لپ تاپ نه دی دی آر فایوه نه قابلیت اضافه کردن اس اس دی بدون خارج کردن دی وی دی یا هارد خودش رو داره نه فینگر پرینت داره نه باتریش 6 سلولیه ففط به خاطر یه لمسی زاغارات نمیدونم چرا اینقد گرونه کلا فروشنده ها میگن خر تو خره کی به کیه هر روز 100تومن میکشن روش بیچاره مشتری رو اون حرف دیگه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)