تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 278 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه Iman Summaray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3590 بدون کیف و موس خریداری شد.(گرافیک 2)
    از کجا گرفتی؟صفحش ماته؟

داره خودمونی میشه amirkurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

کسی تا حالا این گانفیگ رو دیده؟
    i7
    Ram=8
    HDD= 1T
    ﮔﺮﺍﻓﯿﮏ = 4
    ﺩﺍﺭﯾﻮ ﻧﻮﺭﯼ = blu - ray wrriter
    ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯾﺪ ﭼﻨﺪ ﺑﻮﺩﻩ؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جالبه دور هر چیزی رو خط میکشم ارزون میشه!!!دوست عزیز 3590 خریدی؟خوب خریدیا!صفحه نمایشش فول اچ دیه؟با چه کانفیگی خریدی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

کانفیگهایی که تو بازا هست اولا با گرافیک 2 لمسی نیس مگر اینکه در یه موارد نادر لمسی باشه.. دوما هم براق هم ماتش فول اچدی تشریف دارن

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازم خوبه همونشم افت قیمت داشته.من دیگه قیدش رو زده بودم برم hp envy touch smart بخرم اما این n550 افت کرد .هرچند الانشم تاچ اسمارت به دلم نشسته اما خیلی کم پیدا میشه مخصوصا fhd دیش معلوم نیست full hd دیش رو وارد ایران کنن یا نه...سری انوی فوق العاده و خاصه اما همیشه تو ایران سخت پیدا میشه.

6. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جالبه دور هر چیزی رو خط میکشم ارزون میشه!!!دوست عزیز 3590 خریدی؟خوب خریدیا!صفحه نمایشش فول اچ دیه؟با چه کانفیگی خریدی؟
    سلام
    گرافیک 2 رم 8 صفحه مات FHD ویندوز 8 و بقیه مشخصات هم همون همیشگی که دوستان ذکر کردند البته بدون کیف و موس که چندان هم نیاز نداشتم

8. 2 کاربر از mhd2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مبارکه دوست عزیز.امیدوارم به خوبی ازش استفاده کنی!

10. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان به نظرتون دو سه سال دیگه بازیها از 4 گیگ استفاده میکنن ؟ ایا واقعا نیازه هزینه زیاد بکنیم 4 گیگ بگیریم یا نه ؟چون در حال حاضر بازیها به زوز از یک گیگ استفاده میکنن چه برسه به 2..در مورد لمسیش هم خیلیا میگفتن اما باور نمیکردم اما دیگه شخصا دیدم.تو صفحه 6 ویدئوی دومی که آقای وکیلی قرار دادن رو دانلود کنید ببینید.خداییش رو اعصابه با یه اشاره کوچولو صفحه 20-30بار عقب جلو میره هی تکون میخوره! چه برسه به اینکه بشینی جلوش 2ساعت با لمسیش کار کنی! من بیشتر 2گیگ بدون لمسی مات مد نظرمه اما تو گرافیک 4 گیگ و 2 یکم دو دلم.
    Last edited by BlackSound; 17-12-2013 at 04:17.

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان به نظرتون دو سه سال دیگه بازیها از 4 گیگ استفاده میکنن ؟ ایا واقعا نیازه هزینه زیاد بکنیم 4 گیگ بگیریم یا نه ؟چون در حال حاضر بازیها به زوز از یک گیگ استفاده میکنن چه برسه به 2..در مورد لمسیش هم خیلیا میگفتن اما باور نمیکردم اما دیگه شخصا دیدم.تو صفحه 6 ویدئوی دومی که آقای وکیلی قرار دادن رو دانلود کنید ببینید.خداییش رو اعصابه با یه اشاره کوچولو صفحه 20-30بار عقب جلو میره هی تکون میخوره! چه برسه به اینکه بشینی جلوش 2ساعت با لمسیش کار کنی! من بیشتر 2گیگ بدون لمسی مات مد نظرمه اما تو گرافیک 4 گیگ و 2 یکم دو دلم.
    اگه شکت فقط همینه من باشم 2 گیگ میگیرم
    تا دو سال دیگه حتی اگه بازی ها از 4 گیگ ویرم استفاده کنند ولی gpu این دستگاه دیگه توان بازیهای اون موقع را نداره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اگه شکت فقط همینه من باشم 2 گیگ میگیرمتا دو سال دیگه حتی اگه بازی ها از 4 گیگ ویرم استفاده کنند ولی gpu این دستگاه دیگه توان بازیهای اون موقع را ندارهSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    اگه دی دی آر فایو بود امیدی بود به بازیهای2سال دیگه تو پستای قبلی هم اشاره کردم این لپ تاپ نه دی دی آر فایوه نه قابلیت اضافه کردن اس اس دی بدون خارج کردن دی وی دی یا هارد خودش رو داره نه فینگر پرینت داره نه باتریش ‏6‏ سلولیه ففط به خاطر یه لمسی زاغارات نمیدونم چرا اینقد گرونه کلا فروشنده ها میگن خر تو خره کی به کیه هر روز ‏100تومن میکشن روش بیچاره مشتری رو اون حرف دیگه ‏‏!‏‎

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •