تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 427 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه N91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

چرا كيفيت دوربينش از بقيه 2 ها بهتره ؟؟

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

9

نقل قول نوشته شده توسط boys_won
    يه خاموش روشن كن به احتماله 90% درست ميشه
    خاموش روشن كردم ولي درست نشد خواهش ميكنم كمك كنيد اعصابم خورد شد !!! چي كارش كنم؟؟؟ توي اپشنهاش sourandin by داره ؟؟؟؟ ممنون كه جواب دادي boys
    Last edited by carnation; 13-11-2006 at 23:16.

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

خب دوست عزیز شما یه مستر ریست کن (اول ستینگ ها رو اگه نشد بعد مستر ریست)

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط N91
    چرا كيفيت دوربينش از بقيه 2 ها بهتره ؟؟
    دقيقا"

من خودم هم ميخواستم اينو بگم با 3250 نوكيا كا 750 سوني اريكسون حتي با w 700 و 800 سوني اريكسون تست كردم

هيچ كدومشون از نظر شفافيت تصويري كه تو صحنه نشون ميدادن به پاي 810 نميرسن

با اينكه همشون 2 هستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقا این سئوال ما بی جواب موند. مخصوصاً با توجه به صحبتهائی که جدیداً در روزنامه ها نوشتن که مخابرات در رابطه با استفاده تعداد زیادی دستگاه از یک سریال IMEI تنها به اولین خطی که با اون شماره IMEI برای اولین بار به مخابرات وصل شده سرویس میده و بقیه بتدریج از شبکه بیرون انداخته می شن.
    اگه ما شماره imei که رو جعبه و پشت گوشی هست رو داده باشیم مخابرات، و اونها این رو پذیرش کرده و احیاناً active کرده باشند میشه شماره قلابی رو از روی گوشی با باکس برداشت و شماره پشت گوشی و جعبه رو در گوشی وارد کرد که هم عین آدم با خیال راحت از گوشی استفاده کنیم و هم موقع فروش همون موبایل فروشهای علاادین ( که امروز میگن هیچ مشکلی نداره) به خاطر رجیستر غیر قانونی نزنن سرش.

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط arste2200
    آقا این سئوال ما بی جواب موند. مخصوصاً با توجه به صحبتهائی که جدیداً در روزنامه ها نوشتن که مخابرات در رابطه با استفاده تعداد زیادی دستگاه از یک سریال IMEI تنها به اولین خطی که با اون شماره IMEI برای اولین بار به مخابرات وصل شده سرویس میده و بقیه بتدریج از شبکه بیرون انداخته می شن.
    .
    مخابرات 1000 بار اعلام كرد گوشي هاي كه الان داره با شبكه كار ميكنه چه رجيستر قانوني باشه چه غير قانوني كاري باهاش نداره

از الان به بد گير ميده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

10 کیفیت تصویر w810

سلام. واقعا اون دوستمون درست میگه که کیفیت صفحه نمایش 810 از همه بهتره . من خودم 810 دارم و کیفیتش با هیچ گوشی قابل مقایسه نیست حتی با n80

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

10 کیفیت تصویر w810

سلام. واقعا اون دوستمون درست میگه که کیفیت صفحه نمایش 810 از همه بهتره . من خودم 810 دارم و کیفیتش با هیچ گوشی قابل مقایسه نیست حتی با n80

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط boys_won
    مخابرات 1000 بار اعلام كرد گوشي هاي كه الان داره با شبكه كار ميكنه چه رجيستر قانوني باشه چه غير قانوني كاري باهاش نداره

از الان به بد گير ميده
    آقا حرف شما متین اما مطلب زیر رو كامل بخون و قبول کن یه جاش می لنگه، لینکش رو هم گذاشتم:
    اما سئوال من بی جواب موند " آیا با باکس میشه imei رو برگردوند يا نه و اگر نه چرا؟ "

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گوشي‌هاي قاچاق غيرفعال مي‌شوند
    اقتصاد ملی - از بيستم آبان ماه سال جاري گوشي‌هاي تلفن همراه كه شماره سريال آنها در شبكه ارتباطات همراه كشور بر اساس اعلام نمايندگي‌هاي رسمي ثبت نشده باشد غيرفعال شده است.
    به گزارش همشهري حميد رضا محمد تقي زاده دبير ستاد مبارزه با قاچاق دوشنبه 22 آبان در جمع خبرنگاران با اعلام اين مطلب افزود، اين امر شامل گوشي‌هايي كه قبل از تاريخ آغاز اجراي طرح خريداري شده است نمي‌شود.

به گفته وي اين طرح بر اساس سياست‌هاي دولت و براي حمايت از شركت‌هاي رسمي فعال در كشور كه در زمينه واردات و توليد اشتغال دارند با هماهنگي دستگاه‌هاي مسئول در بخش‌هاي مختلف عملي شده است.

بر اساس اين طرح از ورود و مصرف انواع كالاهاي قاچاق در كشور جلوگيري مي‌شود كه با توجه به شرايط رخ‌داده در زمينه تعرفه واردات گوشي تلفن همراه اين كالا پس از سوخت در اولويت ستاد مبارزه با قاچاق قرار گرفته است.

به گفته وي وزارت ارتباطات ماموريت دارد تا از فعال كردن گوشي‌هايي كه به عنوان كالاي همراه مسافر وارد مي‌شود و در نمايندگي‌هاي مجاز ثبت نمي‌شوند، جلوگيري كند.محمد تقي زاده تاكيد كرد تنها گوشي‌هايي كه از طريق 14نمايندگي‌ مجاز شركت‌هاي فعال و داراي خدمات پس از فروش عرضه مي‌شود توسط شركت ارتباطات سيار و ديگر شركت‌هاي عرضه كننده خدمات ارتباطات سيار مجاز شناخته مي‌شود.

وي همچنين تاكيد كرد كه برخي افراد با جعل گوشي‌هايي با شماره سريال گوشي‌هاي مجاز و ثبت شده از سوي واردكنندگان عرضه كرده‌اند كه با اين افراد به‌صورت قانوني برخورد مي‌شود و گوشي‌هايي كه شماره آنها مكرر به‌كار گرفته شود تنها گوشي نخست فعال مي‌شود.تقي‌زاده تصريح كرد: گوشي‌هايي كه قرار است فعال شدن آنها منتفي شود با ارسال پيام كوتاه به آنها هشدار داده مي‌شود تا خريداران و فروشندگان مشكل را حل كنند.

به گفته وي در مورد كساني كه كدهاي تلفن همراه را تعويض مي‌كنند نيروي انتظامي موظف شده از طريق اتحاديه اطلاع‌رساني كند و با آنها برخورد كند. وي گفت: مردم گوشي تلفن همراه را با برگه رسمي فروشنده و مدارك فروش و بررسي كد گوشي و كد روي جعبه دقيق بررسي كنند و اين مدارك را نزد خود حفظ كنند.

به گفته وي در صورتي كه كسي گوشي تلفن همراه وارد كشور كرده بايد با نمايندگي مجاز صحبت كند و مبلغي را پرداخت نمايد تا نمايندگي مجاز كار خدماتي آن را بر عهده گيرد و سپس مي‌تواند از آن گوشي استفاده كند

داره خودمونی میشه bahramsarchami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه یک گوشی سونی اریکسون W810i گرفتم . دو سوال راجع به این گوشی دارم که اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم:

1_ در قسمت تنظیمات دفترچه تلفن وقتی میخوام تماس با کلیه ورودیها و یا خروجیها را مسدود کنم پسورد میخواد که من 4تا صفر میزنم ولی قبول نمیکنه . من چه عددی باید وارد کنم؟

2_ مسیج هایی که میاد فونتشون (نسبت به گوشیهای نوکیا) ریزه . میشه کاری کرد که فونت مسیج ها درشت نشون داده بشه؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •