چرا كيفيت دوربينش از بقيه 2 ها بهتره ؟؟
خاموش روشن كردم ولي درست نشد خواهش ميكنم كمك كنيد اعصابم خورد شد !!! چي كارش كنم؟؟؟ توي اپشنهاش sourandin by داره ؟؟؟؟ ممنون كه جواب دادي boysنوشته شده توسط boys_won
Last edited by carnation; 13-11-2006 at 23:16.
خب دوست عزیز شما یه مستر ریست کن (اول ستینگ ها رو اگه نشد بعد مستر ریست)
دقيقا"نوشته شده توسط N91
من خودم هم ميخواستم اينو بگم با 3250 نوكيا كا 750 سوني اريكسون حتي با w 700 و 800 سوني اريكسون تست كردم
هيچ كدومشون از نظر شفافيت تصويري كه تو صحنه نشون ميدادن به پاي 810 نميرسن
با اينكه همشون 2 هستن
آقا این سئوال ما بی جواب موند. مخصوصاً با توجه به صحبتهائی که جدیداً در روزنامه ها نوشتن که مخابرات در رابطه با استفاده تعداد زیادی دستگاه از یک سریال IMEI تنها به اولین خطی که با اون شماره IMEI برای اولین بار به مخابرات وصل شده سرویس میده و بقیه بتدریج از شبکه بیرون انداخته می شن.
اگه ما شماره imei که رو جعبه و پشت گوشی هست رو داده باشیم مخابرات، و اونها این رو پذیرش کرده و احیاناً active کرده باشند میشه شماره قلابی رو از روی گوشی با باکس برداشت و شماره پشت گوشی و جعبه رو در گوشی وارد کرد که هم عین آدم با خیال راحت از گوشی استفاده کنیم و هم موقع فروش همون موبایل فروشهای علاادین ( که امروز میگن هیچ مشکلی نداره) به خاطر رجیستر غیر قانونی نزنن سرش.
مخابرات 1000 بار اعلام كرد گوشي هاي كه الان داره با شبكه كار ميكنه چه رجيستر قانوني باشه چه غير قانوني كاري باهاش ندارهنوشته شده توسط arste2200
از الان به بد گير ميده
سلام. واقعا اون دوستمون درست میگه که کیفیت صفحه نمایش 810 از همه بهتره . من خودم 810 دارم و کیفیتش با هیچ گوشی قابل مقایسه نیست حتی با n80![]()
سلام. واقعا اون دوستمون درست میگه که کیفیت صفحه نمایش 810 از همه بهتره . من خودم 810 دارم و کیفیتش با هیچ گوشی قابل مقایسه نیست حتی با n80![]()
آقا حرف شما متین اما مطلب زیر رو كامل بخون و قبول کن یه جاش می لنگه، لینکش رو هم گذاشتم:نوشته شده توسط boys_won
اما سئوال من بی جواب موند " آیا با باکس میشه imei رو برگردوند يا نه و اگر نه چرا؟ "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشيهاي قاچاق غيرفعال ميشوند
اقتصاد ملی - از بيستم آبان ماه سال جاري گوشيهاي تلفن همراه كه شماره سريال آنها در شبكه ارتباطات همراه كشور بر اساس اعلام نمايندگيهاي رسمي ثبت نشده باشد غيرفعال شده است.
به گزارش همشهري حميد رضا محمد تقي زاده دبير ستاد مبارزه با قاچاق دوشنبه 22 آبان در جمع خبرنگاران با اعلام اين مطلب افزود، اين امر شامل گوشيهايي كه قبل از تاريخ آغاز اجراي طرح خريداري شده است نميشود.
به گفته وي اين طرح بر اساس سياستهاي دولت و براي حمايت از شركتهاي رسمي فعال در كشور كه در زمينه واردات و توليد اشتغال دارند با هماهنگي دستگاههاي مسئول در بخشهاي مختلف عملي شده است.
بر اساس اين طرح از ورود و مصرف انواع كالاهاي قاچاق در كشور جلوگيري ميشود كه با توجه به شرايط رخداده در زمينه تعرفه واردات گوشي تلفن همراه اين كالا پس از سوخت در اولويت ستاد مبارزه با قاچاق قرار گرفته است.
به گفته وي وزارت ارتباطات ماموريت دارد تا از فعال كردن گوشيهايي كه به عنوان كالاي همراه مسافر وارد ميشود و در نمايندگيهاي مجاز ثبت نميشوند، جلوگيري كند.محمد تقي زاده تاكيد كرد تنها گوشيهايي كه از طريق 14نمايندگي مجاز شركتهاي فعال و داراي خدمات پس از فروش عرضه ميشود توسط شركت ارتباطات سيار و ديگر شركتهاي عرضه كننده خدمات ارتباطات سيار مجاز شناخته ميشود.
وي همچنين تاكيد كرد كه برخي افراد با جعل گوشيهايي با شماره سريال گوشيهاي مجاز و ثبت شده از سوي واردكنندگان عرضه كردهاند كه با اين افراد بهصورت قانوني برخورد ميشود و گوشيهايي كه شماره آنها مكرر بهكار گرفته شود تنها گوشي نخست فعال ميشود.تقيزاده تصريح كرد: گوشيهايي كه قرار است فعال شدن آنها منتفي شود با ارسال پيام كوتاه به آنها هشدار داده ميشود تا خريداران و فروشندگان مشكل را حل كنند.
به گفته وي در مورد كساني كه كدهاي تلفن همراه را تعويض ميكنند نيروي انتظامي موظف شده از طريق اتحاديه اطلاعرساني كند و با آنها برخورد كند. وي گفت: مردم گوشي تلفن همراه را با برگه رسمي فروشنده و مدارك فروش و بررسي كد گوشي و كد روي جعبه دقيق بررسي كنند و اين مدارك را نزد خود حفظ كنند.
به گفته وي در صورتي كه كسي گوشي تلفن همراه وارد كشور كرده بايد با نمايندگي مجاز صحبت كند و مبلغي را پرداخت نمايد تا نمايندگي مجاز كار خدماتي آن را بر عهده گيرد و سپس ميتواند از آن گوشي استفاده كند
سلام دوستان
من تازه یک گوشی سونی اریکسون W810i گرفتم . دو سوال راجع به این گوشی دارم که اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم:
1_ در قسمت تنظیمات دفترچه تلفن وقتی میخوام تماس با کلیه ورودیها و یا خروجیها را مسدود کنم پسورد میخواد که من 4تا صفر میزنم ولی قبول نمیکنه . من چه عددی باید وارد کنم؟
2_ مسیج هایی که میاد فونتشون (نسبت به گوشیهای نوکیا) ریزه . میشه کاری کرد که فونت مسیج ها درشت نشون داده بشه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)