تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 626 اولاول ... 327278798081828384858692132182582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای من مثل عکس سمت چپه .فکر نکنم فرقی داشته باشند.یه برچسب دیگه.
    بکن بنداز دور
    فروشندها میگفتن تفاوتی نداره
    منم جهت کنجکاوی پرسیدم اخه یعنی کارخونه برچسبهای جور واجور میزنه
    یا به صورت Random یکی از این 2 برچسب رو میزنن

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام.
    من تازه لپتاپ Z500 رو خریدم.ولی یه مشکل اساسی باهاش پیدا کردم.من درایور هر دو کارت گرافیکش رو نصب کردم هم اینتل و هم انویدیا ، گرافیک انویدیاش GT635 هست . واسه این کارت گرافیک اخرین درایور موجود رو از سایت انویدیا دانلود و نصب کردم[314.22].
    ولی مشکل اینجاست که هر وقت میخوام با این کارت گرافیک بازی یا هر چیز دیگه ایی رو اجرا کنم خطا stop responsing میده که توی عکس ضمیمه مشخص کردم .در این حالت لود گرافیک و دماش و همه چیزش ماکزیمم ه.
    و همچنین بعضی وقتا هم صفحه ی ابی ، همون صفحه ی مرگ میاد و خطای یه فایل رو میده که در زیر اطلاعاتش رو آوردم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی سایت های خارجی خیلی سرچ کردم ، کلی مطلب از جمله آپدیت درایور و یا تغییر این فایل ارور توی پوشه ی درایور رو خوندم و انجام دادم.ولی هیچ کدوم باعث نشد درست بشه .
    چند جا هم خوندم که مشکل از کارت گرافیکش هست .من خودم فکر میکنم مشکل سخت افزاریه . گارانتی لپ تاپ ام هم ویستا ه .دوستان کسی راه حلی داره ؟ کسی تا حالا چنین مشکلی داشته با این لپ تاپ ؟ چطور حلش کرده ؟

OS i ke nasb kardam : Win 8 64bit
    لطفا کمک کنید.
    عکس ضمیمه :

دما ماکزیمم هست؟!
    احتمالا مشکل سخت افزاری باشه.البته تو سایت های خارجی هم اشاره شده که این ارورخیلی کلی هست و به این معنی نیست دقیقا خود کارت گرافیک مشکل داره.بایوس سیستم رو هم چی کنید. در نهایت اگه مشکل ادامه داره ببرین گارانتی.
    من هم آخرین درایور رو نصب کردم و خدا رو شکر مشکلی نداشتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام.
    من تازه لپتاپ Z500 رو خریدم.ولی یه مشکل اساسی باهاش پیدا کردم.من درایور هر دو کارت گرافیکش رو نصب کردم هم اینتل و هم انویدیا ، گرافیک انویدیاش GT635 هست . واسه این کارت گرافیک اخرین درایور موجود رو از سایت انویدیا دانلود و نصب کردم[314.22].
    ولی مشکل اینجاست که هر وقت میخوام با این کارت گرافیک بازی یا هر چیز دیگه ایی رو اجرا کنم خطا stop responsing میده که توی عکس ضمیمه مشخص کردم .در این حالت لود گرافیک و دماش و همه چیزش ماکزیمم ه.
    و همچنین بعضی وقتا هم صفحه ی ابی ، همون صفحه ی مرگ میاد و خطای یه فایل رو میده که در زیر اطلاعاتش رو آوردم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی سایت های خارجی خیلی سرچ کردم ، کلی مطلب از جمله آپدیت درایور و یا تغییر این فایل ارور توی پوشه ی درایور رو خوندم و انجام دادم.ولی هیچ کدوم باعث نشد درست بشه .
    چند جا هم خوندم که مشکل از کارت گرافیکش هست .من خودم فکر میکنم مشکل سخت افزاریه . گارانتی لپ تاپ ام هم ویستا ه .دوستان کسی راه حلی داره ؟ کسی تا حالا چنین مشکلی داشته با این لپ تاپ ؟ چطور حلش کرده ؟

OS i ke nasb kardam : Win 8 64bit
    لطفا کمک کنید.
    عکس ضمیمه :

دوست عزیز من فکر میکنم بهتره بری توسایت لنوو ودرایور گرافیکیشو از اونجا دانلود کنی و یک بار دیگه مراحل نصب درایور ها رو بعد نصب مجدد ویندوز 8 انجام بدی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من ویندوز 8 با درایور هایی که تو سایت بود نصب کردم مشکلی نداشتم. شاید مشکل از نسخه ویندزتونم باشه.
    Last edited by msm_353; 18-05-2013 at 12:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    مرسی از جواب هایی که دادین.من از سه مدل درایور که یکیش مربوط به سایت لنوو بود استفاده کردم. هیچ کدوم جواب نداد ، حتی درایور روی دی وی دی همراه لپ تاپ.من از نسخه ی pro build 9200ویندوز 8 استفاده میکنم.کسی نسخه pro ش رو نصب کرده تا حالا ؟ در مورد بایاس که گفتین ، چی رو چک کنم ؟ فکر میکنید از اون باشه ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه shik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام.مرسی از کمکتون. ولی مطمئن شدم از کارت گرافیکه .چون با ویندوز 7 هم امتحان کردم.همون فایل که مربوط به کارت گرافیم هست رو ارور میده و صفحه ی آبی میاد و بعد هم ریستارت.
    درایور رو هم اخرین نسخه و همچنین نسخه های دیگه که در سایت لنوو و انویدیا بود دانلود و تست کردم.متاسفانه مشکل پابرجاست.
    .مثل اینکه خیلی بدشانس بودم که بعد خرید این مشکل رو داشتم باهاش.
    بازم مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

این خطا مربوط به نصب کدوم درایور هست؟
    ممنون از دوستان، ارور اول حل شد ارور دوم مربوط به چه درایوری هست زده unknown???

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دمای گرافیک در حالت نرمال و درون بازی باید چند باشه؟؟؟؟؟

دمای cpu رو از کجا باید بفهمیم چنده؟

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

بچها کسی میدونه تفاوت این 2 مدل گرافیک چیه؟ تفاوتش در سخت افزار هم و جود داره؟

هر دو lenovo z500 هستش که دوستان همین تاپیک عکساش رو گذاشته بودن .و بشخصه تو بازار هم این مدل ها رو با هر2 برچسب دیدم ،فروشنده میگفت تفاوتی نداره
    منم امروز مجتمع پایتخت بودم دیدم
    فروشنده گفت مال ۶۵۰ با ۶۳۵ فرق میکنه راست و دروغش با خودش

10. 2 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان عزيزي كه اين مدل رو دارن ميشه يه نشوني از نقد و بررسي خودشون بدن ؟ باتري اين مدل چند ساعت جواب ميده تو حالت هاي مختلف، و كيفيت تصويري چه جوره ؟

12. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •