فروشندها میگفتن تفاوتی نداره
منم جهت کنجکاوی پرسیدم اخه یعنی کارخونه برچسبهای جور واجور میزنه
یا به صورت Random یکی از این 2 برچسب رو میزنن
فروشندها میگفتن تفاوتی نداره
منم جهت کنجکاوی پرسیدم اخه یعنی کارخونه برچسبهای جور واجور میزنه
یا به صورت Random یکی از این 2 برچسب رو میزنن
دما ماکزیمم هست؟!
احتمالا مشکل سخت افزاری باشه.البته تو سایت های خارجی هم اشاره شده که این ارورخیلی کلی هست و به این معنی نیست دقیقا خود کارت گرافیک مشکل داره.بایوس سیستم رو هم چی کنید. در نهایت اگه مشکل ادامه داره ببرین گارانتی.
من هم آخرین درایور رو نصب کردم و خدا رو شکر مشکلی نداشتم
دوست عزیز من فکر میکنم بهتره بری توسایت لنوو ودرایور گرافیکیشو از اونجا دانلود کنی و یک بار دیگه مراحل نصب درایور ها رو بعد نصب مجدد ویندوز 8 انجام بدی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ویندوز 8 با درایور هایی که تو سایت بود نصب کردم مشکلی نداشتم. شاید مشکل از نسخه ویندزتونم باشه.
Last edited by msm_353; 18-05-2013 at 12:14.
سلام
مرسی از جواب هایی که دادین.من از سه مدل درایور که یکیش مربوط به سایت لنوو بود استفاده کردم. هیچ کدوم جواب نداد ، حتی درایور روی دی وی دی همراه لپ تاپ.من از نسخه ی pro build 9200ویندوز 8 استفاده میکنم.کسی نسخه pro ش رو نصب کرده تا حالا ؟ در مورد بایاس که گفتین ، چی رو چک کنم ؟ فکر میکنید از اون باشه ؟
ممنون
این مال خود مایکروسافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم گفته نزارید درجه حرارت بالای 80 تا 90 بشه
اینم مال لنوو
اما نظر من اینه که ویندوز 7 رو نصب کن
سلام.مرسی از کمکتون. ولی مطمئن شدم از کارت گرافیکه .چون با ویندوز 7 هم امتحان کردم.همون فایل که مربوط به کارت گرافیم هست رو ارور میده و صفحه ی آبی میاد و بعد هم ریستارت.
درایور رو هم اخرین نسخه و همچنین نسخه های دیگه که در سایت لنوو و انویدیا بود دانلود و تست کردم.متاسفانه مشکل پابرجاست.
.مثل اینکه خیلی بدشانس بودم که بعد خرید این مشکل رو داشتم باهاش.
بازم مرسی
ممنون از دوستان، ارور اول حل شد ارور دوم مربوط به چه درایوری هست زده unknown???
دمای گرافیک در حالت نرمال و درون بازی باید چند باشه؟؟؟؟؟
دمای cpu رو از کجا باید بفهمیم چنده؟
منم امروز مجتمع پایتخت بودم دیدم
فروشنده گفت مال ۶۵۰ با ۶۳۵ فرق میکنه راست و دروغش با خودش
دوستان عزيزي كه اين مدل رو دارن ميشه يه نشوني از نقد و بررسي خودشون بدن ؟ باتري اين مدل چند ساعت جواب ميده تو حالت هاي مختلف، و كيفيت تصويري چه جوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)