تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 146 اولاول ... 327278798081828384858692132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ممنون از راهنمایتون

2. این کاربر از mars7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما

برای تلسکوپ اشمیت 6 اینچ چه برندی رو معرفی میکنید؟ لوله های خالی چشمی هم دارن یا باید چشمی رو جداگانه بخریم؟

پایه EQ5 نوع GoTo بهتر هست یا پایه HEQ5 Pro ؟ و تا چه اندازه تلسکوپ رو میشه بهشون متصل کرد؟ منظورم این هست که در آینده تلسکوپ قوی تر با دهانه بزرگتری بگیرم؟

سی سی دی برای من در مرتبه دوم اهمیت هست، برای همین در مورد این دو نوع پایه میپرسم.
    سلام
    celestron
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله چشمی و جوینده و چپقی دارن.
    درباره پایه اختلا ف نظر هست بین علما
    اچ ای کیو 5 عملا همون ای کیو 6 هست که سبک شده. ولی دقت بالای ای کیو 6 رو داره. روی این پایه میشه تا سلسترن تا سایز 9.25 رو سوار کرد.
    من در بعضی تست ها شنیدم که ای کیو 5 گو تو دقتش بیشتره نسبت به ای کیو 6 ( این همون اختلافه ) روی این پایه تا 8 اینچ سلسترون قرار میگیره.
    مدل پرو سریع تر راه اندازی میشه.

یه نگاه هم به این بندازین
    ریچی کرتین ها برای عکاسی فوق العاده هستن . اما برای رصد زیاد مناسب نیستن. ( آیینه ثانویه بزرگ خطاهای تصویر رو کاهش میده ( مناسب عکاسی ) اما نور ورودی رو کم میکنه ( نامناسب برای رصد)
    کد:

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من چندوقت پيش با يه تلسكوپ نيوتوني ( فكر ميكنم 6 اينچ بود ) كار كردم و عاشق رصد آسمان شدم مخصوصا وقتي كه آندرومدا رو ديدم ولي مساله اينه كه من نه وقت براي رفتن به خارج از شهر دارم و نه وقت براي رفتن به هيئت نجوم اين چيزا . متاسفانه طرحي كه براي حمله نظامي به تيربرق هاي كوچه كشيده بودم هم نافرجام موند و عملا كار با تلسكوپ محاله
    اين تلسكوپ هاي نيوتوني فيلـتـرشكني چيزي ندارن كه بشه باهاشون آسمن رو با كيفيت رصد كرد ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من چندوقت پيش با يه تلسكوپ نيوتوني ( فكر ميكنم 6 اينچ بود ) كار كردم و عاشق رصد آسمان شدم مخصوصا وقتي كه آندرومدا رو ديدم ولي مساله اينه كه من نه وقت براي رفتن به خارج از شهر دارم و نه وقت براي رفتن به هيئت نجوم اين چيزا . متاسفانه طرحي كه براي حمله نظامي به تيربرق هاي كوچه كشيده بودم هم نافرجام موند و عملا كار با تلسكوپ محاله
    اين تلسكوپ هاي نيوتوني فيلـتـرشكني چيزي ندارن كه بشه باهاشون آسمن رو با كيفيت رصد كرد ؟

سلام
    فیلتر های آلودگی نوری هست. اما عملا اینها در محیط های با الودگی نوری کم جواب مناسب مبدن.
    تهنا راه حل تلسکوپ بزرگتره. اگه با 6 اینچ بیرون شهر تصویر خوبی داشتید با 10 یا 12 اینچ توی تهران تصویر مشابه میگیرید.
    توی تهران از ساعت 1 نصفه شب به بعد که ملت میخوابن وضع رصد خیلی بهتر میشه.

آشنایی با کمیته کاهش آلودگی نوری:
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ادرسی که شما دادید 5 تا مدل هست من راهنمایی خواستم که یک مدل تا این قیمت پیشنهاد کنید با ذکر دلیل (البته اگه زحمتی نبود)وگرنه انتخابها خیلی بیشتر از اینها هستند که می تونم روز تا شب اونا رو ببینم در ضمن خود شما نوشتید که برای شروع رصد
    یک دوربین دوچشم یا یک چشم بهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با عرض سلام و وقت بخير خدمت تمامي دوستان مخصوصاً آقا بابك.
    از پاسخهاي قبلي شما متشكرم.يه سوال ديگه هم دارم و اون اينكه براي موتوردار كردن پايه EQ3 براي تلسكوپ 8 اينچي خودم چه موتوري بايد تهيه كنم و حدود قيمتش چند در مياد؟
    اگه بخوام با GOTO تهيه كنم يه جا بهتره؟ اصلاً براي عكسبرداري نيازي به GOTO هست؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با عرض سلام و وقت بخير خدمت تمامي دوستان مخصوصاً آقا بابك.
    از پاسخهاي قبلي شما متشكرم.يه سوال ديگه هم دارم و اون اينكه براي موتوردار كردن پايه EQ3 براي تلسكوپ 8 اينچي خودم چه موتوري بايد تهيه كنم و حدود قيمتش چند در مياد؟
    اگه بخوام با GOTO تهيه كنم يه جا بهتره؟ اصلاً براي عكسبرداري نيازي به GOTO هست؟
    سلام
    مطمئنید پایه شما eq3 هست؟ 4 یا 5 نیست؟
    ای کیو 3 تحمل 8 اینچ رو نداره قطعا.
    یگ موتور حدود 50 تومن قیمتشه. دو موتوره بخواین میشه حدود 100. کیت گوتو هست که به این پایه ها وصل میشه حدود 450 تومن قیمتشه.برای عکاسی نیاز به گوتو نیست لزوما. اما اگه عکاسی خیلی جدی مد نظرتون هست بله گوتو لازم میشه تا بشه با استفاده از اتو گایدر خطاهای موتور رو اتوماتیک حذف کرد. (میشه عمل گایدینگ رو دستی هم انجام داد. اما واقعا خسته کننده است)

داره خودمونی میشه alirezaghanbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

[QUOTE=Babak;5429163]

اسکای واچر یه 12 اینچ لوله باز داره ( که حمل ونقلش رو راحت تر میکنه) 1200 تومن. 12 اینچ میتونه به عنوان ابزار در جستجوی سیارات فرا خورشیدی به کار بیاد. با 12 اینچ در شرایط مناسب جوی میشه پلوتو رو دید. اگه میتونید بودجه اش رو تهیه کنید حتما حتما 12 اینچ بگیرید.

این نوع تلسکوپ ( لوله باز ) با هوای اهواز که تابستون و زمستون گردو خاکیه ، دچار مشکل نمیشه؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[QUOTE=alirezaghanbari;5451489]

این نوع تلسکوپ ( لوله باز ) با هوای اهواز که تابستون و زمستون گردو خاکیه ، دچار مشکل نمیشه؟
    ممنون.
    سلام
    از لحاظ خاک نشستن روی ایینه ها شاید بهتر هم باشه. کلا همه نیوتونی ها خاک واردشون میشه. آینه ها مستقیما در تماس با هوا هستن.
    باز توی لوله باز ها راحت میشه به ایینه دسترسی داشت برای تمیز کردن. توی نیوتونی های متعارف حتما باید باز شه آیینه.

11. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام استاد
    من یک دابسونی 76م.م گرفتم،ولی چشمیهاش 20 و 4 میلیمتری هستند!
    درحالی که سایت زده 25 و 10 میلیمتری؟
    1- اشتباه از منه یا ...؟
    2- این بزرگنمایی 150 برابر چطوری بدست میاد؟
    3- هزینه ی پستی هم که جدا حساب شد؟!
    ممنون
    Last edited by mehdi2962; 25-09-2010 at 17:26. دليل: افزودن مطلب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •