تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 98 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی راهنمائی نمیکنه؟
    دوست من

این دو دوربین به لحاظ چیپ تصویر (ساخت سونیه - 3200 ساخت نیکونه و 7100 و 5200 ساخت توشیبا) و پردازشگر یکی هستن. بنا براین کیفیت عکس مشابهی دارن حتی سرعت عکاسی یکسانی دارن که برای عکاسی ورزشی و حیات وحشم کفایت می کنه در یک نگاه d3300 خرید اقتصادی تریه و اگر می خوایید صرفه جویی کنید می تونید اون انتخاب کنید در مقابل 300 تومن هزینه بیشتر شما نمایشگر چرخان با کیفیت جزیی بهتر - تعدا نقاط فوکوس بیشتر - GPS و Wifi رو خواهید داشت (این مزیت هم رو داره که می تونید اپلیکشن آندرویدی دوربین روی اسمارت فونتون نصب کنید و با گوشی موبایل دوربین رو کنترل کنید. در D3300 شما مجبورید اول آداپتورشو مجازا بخرید ). اینکه این امکانات چقدر کار آمد هستن خود شما باید تصمیم بگیرید ولی نبود اونها هم چیزی از کیفیت عکس و فیلم دوربینها کم نمی کنه. هر دو دوربین چیپ تصور 24 مگاپیکسلی دارن که نیکون low pass filter رو برداشته که باعث افزایش شارپنس عکسهاش می شه ولی ممکنه احتمال ایجاد پدیده Moire رو در بعضی عکسها افزایش بده که البته اونم به دلیل 24 مگاپیکسلی بودن چیپ تصویر و رزلوشن بالای اون به ندرت پیش خواهد اومد. به طور کلی هر دو دوربین تقریبا تمامی مواردی که اسم بردید رو پوشش می دن و جوابگو خواهند بود.
    دهانه یا مانت کانن با نیکون فرق می کنه پس مستقیما نمی تونید لنزهای اونها رو استفاده کنید ولی فکر نمی کنم نیازی هم به این کار باشه چون شما انتخابهای زیادی دارید در ضمن اینکه در سری لنزهای استانداردی هم که رو دوربینها استفاده شده لنزهای استاندارد نیکون به طور نسبی بهتر بوده من لنز 105-18 نیکون رو خیلی راحت تر توصیه می کنم تا 135-18 کانن . در ضمن قیمت این لنز نیکون حدود 850 هست .
    چون رزلوشن چیپ تصویر این دوربینها بالاست استفاده ازلنزهای شارپتر توصیه می شه به جز لنزهای خود نیکون - 50-17 از سیگما و تامرون با f2.8 یا 70-17 با F2.8 از سیگما برای استفاده های روزانه لنز 50 با f1.4 یا f1.8 برای پرتره مناسب هستن ولی شما بهتره ابتدا از همون 55-18 روی خود دوربین استفاده کنید. برای شروع و به عنوان محافظ یه فیلتر UV بخرید ولی به تدریج می تونید از فیلترهای پلاریزه و ND هم استفاده کنید در عکاسی نور کم به فیلترهای پلاریزه ND نیاز نخواهید داشت چون شدت نور کم می کنن مگر در مواردی خاص.مموری کارتی رو بخرید که کلاس 6 به بالا باشه البته نه فقط اسمی بلکه واقعا سرعت بالایی داشته باشه اگر سرعت مموری کم باشه سرعت عکاسی پی در پی کاهش پیدا می کنه و فیلم برداری ممکنه به طور ناگهانی متوقف بشه. برای مثال اگر سرعت مموری کارت کافی باشه d3300 می تونه سرعت رایتی در حد 70 مگ بر ثانیه داشته باشه.
    به نظر من در ابتدا علاوه بر دوربین محافظ صفحه نمایش ممور کارت محافظ لنز (UV) و کیف رو بخرید و در خرید لوازم جانبی دیگه عجله نکنید و اونها رو به تدریج با توجه به نیازها تون به دوربین اضافه کنید.

تو سایت زیر یه سری اطلاعات در مورد مموری کارت داده
    برای 5300 هم کم بیش همینه.

یه نکته کوچولوی دیگه که من از یکی از دوستان شنیدم اینکه ظاهرا قیمت دوربینهای سری D3xxx هنگام فروش بیشتر از D5xxx افت داره در مورد صحت و سقمش تحقیق کنید اگر براتون مهم بود.

2. 3 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در زمینه ی کیفیت عکسها خیلی از دوستان هنوز با اس ال آرهای 10 و 12 مگاپیکسل قدیمی عکسهای عالی و با کیفیت می گیرن و کاملا هم راضین. در ضمن 5200 رو هم که اختلاف قیمت کمی با 3300 داره و مشخصاتش خیلی شبیه 5300 هست رو می تونید به لیستتون اضافه کنید
    Last edited by naamre; 05-02-2015 at 14:03.

4. 3 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان بنده قصد خرید دوربین دارم الان یه کاپکت با ۳ایکس زو دارم هم زومش اذیت می کنه هم بقیه چیزاش ۲۰۰۶خریدم اون موقع چیزه خفی بود اما الان ۹ساله داره کار می ده پاناسونیک الان هنوز از بهترین موبالها هم بهتره
    حالا قصد خرید دارم تا ۱تومن
    فلاش اکستنرنال بخوره
    فیلم برداری ش عالی باشه
    کیفیت عکش هم عالی

ترجیحا تنظیمات منوال زیاد داشته باشه
    به ترتیب کانن 1200D نیکون D3100 و کانن 1100D رو توصیه می کنم که رنج قیمتی حدود 1000 تا 1250 قرار دارن. البته به جز خود دوربین محافظ صفحه نمایش محافظ لنز کارت حافظه و کیف هم نیاز دارید که 150تا 250 به هزینه ها اضافه می کنه در ضمن اینکه اگر کیفیت عکس وفیلم براتون مهم باشه بهترین گزینه ها هم دوربینهای اس ال آرن

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست من

Wifi رو خواهید داشت (این مزیت هم رو داره که می تونید اپلیکشن آندرویدی دوربین روی اسمارت فونتون نصب کنید و با گوشی موبایل دوربین رو کنترل کنید. در D3300 شما مجبورید اول آداپتورشو مجازا بخرید ).
    ممنون از پاسختون دوست عزیز

منظور از وای فای چیه تو دوربین ها؟ یعنی مثلا میشه باهاش بصورت wifi direct فایل بین سیستم و دوربین جابجا کرد؟

کلا" این وای فای روی این دوربین چیکار میکنه؟

اپی رو گوشی آیفون باشه که با وای فای عکس رو از دوربین بگیره و الباقی مسائل...

گوشی ام اندروید نیست

------------------------
    ------------------------
    پ ن : اپلیکیشن Wireless Mobile Utiltiy برای همین منظور واسه آیفون اندروید وجود داره و میشه با وای فای عکسها رو منتقل کرد
    Last edited by fishdilo; 07-02-2015 at 15:39.

7. 2 کاربر از fishdilo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون از پاسختون دوست عزیز

منظور از وای فای چیه تو دوربین ها؟ یعنی مثلا میشه باهاش بصورت wifi direct فایل بین سیستم و دوربین جابجا کرد؟

کلا" این وای فای روی این دوربین چیکار میکنه؟

اپی رو گوشی آیفون باشه که با وای فای عکس رو از دوربین بگیره و الباقی مسائل...

گوشی ام اندروید نیست

------------------------
    ------------------------
    پ ن : اپلیکیشن Wireless Mobile Utiltiy برای همین منظور واسه آیفون اندروید وجود داره و میشه با وای فای عکسها رو منتقل کرد
    با کمک Wifi می تونید عکس رو به صورت آنلاین سند کنید یا از طریق اپلیکشنی که گفتم تصویر رو ببینید تنظیمات دوربین رو تغییر بدید یا دکمه شاتر رو رها کنید. من مسافرت بودم طول کشید ببخشید

9. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه x_enrique_1818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    0098

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام یه لنز واید بگیرم

ولی خیلی روی جزییات حساسم

بین این لنزا کدومو پیشنهاد میکنید:

Tokina 11-16mm F2.8

Sigma 10-20 mm F3.5'

بادیمم Nikon D5200

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

Tokina 11-16mm F2.8

Sigma 10-20 mm F3.5'

بادیمم Nikon D5200
    همون طور که می دونید لنزا اغلب عملکرد پیچیده ای دارن و تویه بازه شارپ عمل می کنن در حالی که توی بازه ی دیگه ای از فاصله کانونی و دیافراگم ممکنه تصاویر سافتی ایجا کنن لینک زیر رو چک کنید امید وارم به درد بخوره

12. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

Tokina 11-16mm F2.8

Sigma 10-20 mm F3.5'

بادیمم Nikon D5200
    همون طور که می دونید لنزا اغلب عملکرد پیچیده ای دارن و تویه بازه شارپ عمل می کنن در حالی که توی بازه ی دیگه ای از فاصله کانونی و دیافراگم ممکنه تصاویر سافتی ایجا کنن لینک زیر رو چک کنید امید وارم به درد بخوره
    به نظرم سیگما تصاویر شارپ تری داره

Last edited by naamre; 24-02-2015 at 21:41.

14. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    بنده قصد تهیه یک دوربین دارم اما رو دو سه مدل مردد هستم
    قصد بنده از خرید دوربین یه دوربین خانوادگیه اما خب از اونجایی که من به شخصه به عکاسی علاقه دارم دوس دارم dslr بگیرم و وارد دنیای عکاسی بشم اما از اونطرف یه دوربین میخوام که خانواده هم ازش بتونن راحت استفاده بکنن.نمیتونم از نظر هزینه یه کامپکت بگیرم برای خانواده و یک dslr برای خودم پس باید یه دوربین بگیرم که هر دو طرف رو راضی نگه داره
    من ابتدا قصد نیکون d3200 رو داشتم اما در ادامه دیدم با افزایش بودجه d3300 بهتره حالا میگن d5200 بگیر
    واقعا گیج شدم. فکر نمیکنم wifi و gps داخلی زیاد به کارم بیاد.به غیر از این دو مورد در بقیه موارد به خصوص کیفیت عکسبرداری شما اولویت رو با کدوم دوربین میدونید و به نظر شما برای من با این شرایطی که دارم کدوم مناسبتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه x_enrique_1818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    0098

پيش فرض

به نظرم سیگما تصاویر شارپ تری داره

ممنون. طبق این تست ، سیگما شارپ تر بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •