تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 163 اولاول ... 327278798081828384858692132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1623

نام تاپيک: openSUSE

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من پکیج fglrx_6_8_0-8.28.8-1.i386.rpm رو دانلود کردم اما موقع نصب ارور سرور رو دریافت می کنم .

ظاهرا سرور مربوطه موقتاً در دسترس نیست .

ضمناً کارت گرافیک من ATI Radeon RV280 5960 هست .

نمیدونم این پکیجی که گرفته ام دقیقاً درسته یا نه ( چون ظاهرا این نوع کارت زیرمجموعه ی سری 9250 بود )

به هر حال ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
    سلام
    درباره نبود راهنمایی نصب VGA حق با شماست بیشتر راهنمائیها مربوط به nVIDIA هست
    قبل از نصب درایور شما باید این برنامه‌ها روی سیستم نصب کرده باشید
    kernel-source
    qt3
    compat
    compat-libstdc++
    libstdc++
    libstdc++-devel
    libgcc
    xorg-x11-libs
    xorg-x11-devel
    Mesa
    Mesa-devel
    fontconfig
    fontconfig-devel
    expat
    freetype
    freetype2
    freetype2-devel
    zlib
    zlib-devel
    gcc
    از طریق software mananger در YaST چک کنید
    از طریق این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به طریق one click install هستش ( این فایل در حدود 13.5MB هست )
    بعد از اتمام مراحل بالا
    دستورات زیر را وارد کنید
    su
    aticonfig --initial
    در این مرحله درایور رو کانفیگ کنید بعد از اتمام کانفیگ سیستم رو reboot کنید

داره خودمونی میشه siolishe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    چندتا سوال داشتم!
    ۱- زبان فارسی از قسمت Yast/system/languae من حذف شده! چطور میتونم دوباره برش گردونم؟
    ۲- برنامه هایی که موقع بالا اومدن لینوکس اجرا میشن چطور میتونم مدیریت کنم؟(فرض کنید میخوام یه برنامه به صورت Auto start بالا بیاد)
    ۳- آیا اصولا برای لینوکس هم برنامه های Optimizer وجود داره یا نه؟ اگه هست بهترینش کدومه؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام
    چندتا سوال داشتم!
    ۱- زبان فارسی از قسمت Yast/system/languae من حذف شده! چطور میتونم دوباره برش گردونم؟
    ۲- برنامه هایی که موقع بالا اومدن لینوکس اجرا میشن چطور میتونم مدیریت کنم؟(فرض کنید میخوام یه برنامه به صورت Auto start بالا بیاد)
    ۳- آیا اصولا برای لینوکس هم برنامه های Optimizer وجود داره یا نه؟ اگه هست بهترینش کدومه؟
    در مورد سوال اولتون چیزی نمیدونم. و اما

۲- اگر دسکتاپ kde دارید یک میانبر از برنامه مورد نظر رو در مسیر home/yourUSERNAME/.kde/Autostart/ قرار بدید. برای ایجاد میانبر در kmenu برنامه موردنظر را با Drag&Drop به دسکتاپ بکشید. با دو گزینه مواجه می شوید که باید بروی link here کلیک کنید. سپس اون فایل رو از دسکتاپ به مسیری که گفتم کپی کنید.

۳- تا حالا من چیزی در این مورد نشنیدم ! ولی در کل اعتقاد دارم که وجود Optimizer یک ضعف برای یک سیستم عامل به حساب میاد ! اگر بهینه سازی قرار باشه انجام بشه این کار باید توسط توسعه دهندگان یک سیستم عامل انجام بشه.

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

سلام
    درباره نبود راهنمایی نصب VGA حق با شماست بیشتر راهنمائیها مربوط به nVIDIA هست
    قبل از نصب درایور ....................

متاسفانه وقتی از طریق این فایل ( ATI.YMP ) اقدام می کنم ؛ در دو مرحله ی اول ( Installing Media ) اروری با عنوان 403 دریافت می کنم .

دیشب هم همین مشکل رو داشتم .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

متاسفانه وقتی از طریق این فایل ( ATI.YMP ) اقدام می کنم ؛ در دو مرحله ی اول ( Installing Media ) اروری با عنوان 403 دریافت می کنم .

دیشب هم همین مشکل رو داشتم .

من فکر نمی کنم شما نیازی به نصب درایور غیر آزاد داشته باشید ! چون توزیع شما از درایور اپن سورس و رایگان برای کارت گرافیک استفاده می کنه که 3D رو خیلی خوب ساپورت می کنه. من فکر نمی کنم شما مشکلی داشته باشید.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

من فکر نمی کنم شما نیازی به نصب درایور غیر آزاد داشته باشید ! چون توزیع شما از درایور اپن سورس و رایگان برای کارت گرافیک استفاده می کنه که 3D رو خیلی خوب ساپورت می کنه. من فکر نمی کنم شما مشکلی داشته باشید.

ممنون از پاسخ شما .

اما :

1. اصراری بر استفاده از درایور غیر آزاد ندارم اما حقیقتش این است که وقتی وارد محیط Opensuse می شوم ؛ دقیقاً احساس می کنم خطوط سایه دار و ضخیم می شود . برای اصلاح این وضعیت چه باید کرد ؟ الان رزولوشن روی 1024*768 و Refresh Rate هم روی فرکانس 75Hz است ( فرکانس های دیگر مثل 60 و 70 را هم امتحان کردم و تاثیری نداشت ) و گزینه ای هم که بالاتر باشد ندارم .

2. اتفاقاً پریروز گزینه ی 3D را در امکانات کارت گرافیک فعال کردم .... همه چیز به هم ریخت و ناچار شدم دوباره به وضعیت قبلی برگردم .

به هر حال ؛ دلیل جست و جوی من ؛ اصلاح تصویر است . شما راهی به نظرتان می رسد که بدون این همه دردسر بتوانم تصویر خوبی داشته باشم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

ممنون از پاسخ شما .

اما :

1. اصراری بر استفاده از درایور غیر آزاد ندارم اما حقیقتش این است که وقتی وارد محیط Opensuse می شوم ؛ دقیقاً احساس می کنم خطوط سایه دار و ضخیم می شود . برای اصلاح این وضعیت چه باید کرد ؟ الان رزولوشن روی 1024*768 و Refresh Rate هم روی فرکانس 75Hz است ( فرکانس های دیگر مثل 60 و 70 را هم امتحان کردم و تاثیری نداشت ) و گزینه ای هم که بالاتر باشد ندارم .

2. اتفاقاً پریروز گزینه ی 3D را در امکانات کارت گرافیک فعال کردم .... همه چیز به هم ریخت و ناچار شدم دوباره به وضعیت قبلی برگردم .

به هر حال ؛ دلیل جست و جوی من ؛ اصلاح تصویر است . شما راهی به نظرتان می رسد که بدون این همه دردسر بتوانم تصویر خوبی داشته باشم ؟
    شما باید یک سری option به فایل etc/X11/xorg.conf اضافه کنی. میتونی این فایل رو یه جایی آپلود کنی تا من ببینم ؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

بله ؛ این هم فایل مورد نظر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

بله ؛ این هم فایل مورد نظر :

کد:
    نتونستم دانلود کنم . لطفا اینجا آپلود کن : mihd.net

-----------------

ویرایش : دانلود شد !
    Last edited by sudotux; 15-01-2008 at 14:50.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

هر چند نوشته اید که دانلود شده است ؛ اما محض احتیاط :

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •