تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 117 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خیلی بده...ولی فیزیوتراپ خوب از نون شب تو این مواقع واجب تره...

حالا بچه ها بیایین یه امتیاز به این بازی بدیم...

امتیاز من:9 از 10

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

اقا چرا همه بازیکنا یه دفعه با هم مصدوم میشن؟
    با چلسی وسط فصل کول و برتراند و ازپیلی و کیهیل با هم مصدوم شدن:|
    تو دفاع موندم
    دقیقا همینطوره. من هر فصل بعد نیم فصل این اتفاق برام میوفته و یهو 5-6 تا از بازیکنام بد مصدوم میشن. برای همین اینجور موقع ها همیشه از تیم رزرو یا زیر 20 ساله هام بازیکن میارم تیم اصلی

فك كنم يووه با فدراسيون ايتلليا زد و بند داره
    چطور؟؟ این فصل ازش جلو بودید،قهرمان شدید؟؟

داره خودمونی میشه pato77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اقا تو این بازی جای زندگی شخصی خالیه مثلا تو فیفا منیجر بخش زندگی خصوصیش خیلی حال میده حتی میتونی یه تیمو بخری

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اتفاقا خيلي هم اين كار مسخرسئ.فذگوسن با اون شهرت افسانه اييش تيم نخريد.تو دنياي واقعية اين كار خيلي فانتزي محسوب ميشه

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اتفاقا خيلي هم اين كار مسخرسئ.فذگوسن با اون شهرت افسانه اييش تيم نخريد.تو دنياي واقعية اين كار خيلي فانتزي محسوب ميشه
    اصلا ربطی به سابقه مربیگری نداره تو فیفا حقوقی رو که می گیری می تونی ببری تو بورس و بعد از سالها شاید بتونی یه تیم ضعیف بخری

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اصلا ربطی به سابقه مربیگری نداره تو فیفا حقوقی رو که می گیری می تونی ببری تو بورس و بعد از سالها شاید بتونی یه تیم ضعیف بخری
    کاملا باهات موافقم به نظرم از ضعف های این بازی اینه که زندگی شخصی نداره و اینکه در این بازی امکان پخش موسیقی نیست حالا یکی ممکنه که دوست داشته باشه در لحضاتی که مسابقه نیست در پس زمینه کارش موسیقی گوش بده
    و در ضمن آقای نوری پناه آدم خوب نیست بشکل افراطی از یک بازی طرفداری بکنه چون این مطالبی که بچه ها در مورد موسیقی یا زندگی شخصی میگن یک مورد سلیقه ای که میتونست در بازی باشه ولی اگر کسی دوست ذاشت اونو انتخاب کنه

7. 2 کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واقعا من منیدونم دنبال سیم سیتی هستین یا شبیه سازی مربیگری فوتبال...پولشو بزاره رو بورس مثلا بره باشگاه بخره...3 مورد در تاریخ مربیان فوتبال به من بگین که یکی این کار و کرده باشه....اینا همش امکانات مسخره ی حاشیه ایی هستش که واسه پوشش کلیات بازی "فیف منیجر"استفاده میکنه....

9. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

واقعا من منیدونم دنبال سیم سیتی هستین یا شبیه سازی مربیگری فوتبال...پولشو بزاره رو بورس مثلا بره باشگاه بخره...3 مورد در تاریخ مربیان فوتبال به من بگین که یکی این کار و کرده باشه....اینا همش امکانات مسخره ی حاشیه ایی هستش که واسه پوشش کلیات بازی "فیف منیجر"استفاده میکنه....
    یه نمونش همین علی پروین خودمون البته با کمک هدایتی تونست تیم بخره

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

آقا بی خیال اگه می خوای باشگاه بخری یا موسیقی گوش کنی برو فیفا بازی کن، تازه اونجا زنم میتونی بگیری!
    خوب اگه میخوای موسیقی گوش کنی همراه با بازی تو ویندوز مدا پلیر باز کن گوش بده، الکی از بازی ایراد نگیرین، ببخشید گفتم بازی این بازی نیست شبیه ساز مربیگری فوتباله!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

نخست اینکه فکر کنم ما همه فوتبال منیجر بازی میکنیم و کسی که در این پیج هست اهل بازی فیفا نیست ولی همانطور که در بالا هم گفتم این که بازی مدیا پلیر داشته باشه یک مورد سلیقه ای و شاید کسی دوست داشته باشه از این مورد استفاده کنه و یا کسی دوست نداشته باشه ، من خوذم موقع بازی استفاده نمیکنم ولی شاید فردی دیگر علاقه داشته باشه
    در ضمن یادمون نره که این یک بازیه ، این دنیای واقعی نیست که خودمون رو در رویا غرق کنیم ، هرچند که شبیه واقعیت باشه و بازی هم برای سرگرمی ساخته میشه

حالا از این مسائل حاشیه ای بگذریم بریم سراغ بحث فنی ، دقت کردین اگر یک بازی قرار باشه ببازین زمین زمان در این بازی دست به دست هم میدن تا ببازین مثلا در نبمه نهایی هستی تیمت عقبه موقعیت ها یکی به یکی از دست میرن دروازه بان حریف یک دفعه تغییر قیافه میده و میشه پیتر اشمایکل ، پنالتی که گیر میاری بهترین پنالتی زنت خراب میکنه ، بازیکن اخراج میشه و سکانس آخر نیمکت تیم حریف با خوشحالی میریزه وسط زمین و اینکه تو باختی همون بلایی که در نیمه نهایی جام یوفا سر من اومد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •