سلام عباس جان :
لینک گذاشته که بنده خدا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همون فایل با پسوند BAT برای آنیستال کامل کومودو ئه...
سلام عباس جان :
لینک گذاشته که بنده خدا...
این همون فایل با پسوند BAT برای آنیستال کامل کومودو ئه...
ممنون از جوابتون
اگه بخوام فقط از کومودو استفاده کنم، از کدوم محصولش اسفاده کنم؟
میشه لینک دانلودش رو هم بزارید؟
ممنون میشم
سلام
من آپدیت آفلاین نسخه ی 5 رو از سایت کمودو دانلود کردم ، تو سیف مد کپیش کردم تو فولدر scanners ولی آپدیتو نمی شناسه ، بازم می خواد آپدیت بشه به حجم 105 مگ
چرا؟
لطفا راهنمايي بفرماييد
چطوري ميشه چند تا سايت رو با اين کمودو محدود کرد. مثلا سييستم ديگه نتونه بره توي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعدش هم اينکه چطوري ميشه پورت 127.0.0.1 رو بست تا برنامه هاي ف ي ل ت ر شکن ديگه روي سيستمي باز نشه؟ تو فايروال جاي تيک داره که کنترل بشه ولي نميودنم چطوري کامل مسدودش کنم که يوزر ديگه اي نتونه تغييرش بده.
با اين برنامه ميتونم استفاده از ف ي ل ت ر ش ک ن رو براي يه سيستم بصورت محدود دربيارم يا خير؟
در ضمن ميشه استفاده از برخي سايتهاي خاص رو محدود کرد؟
ممنون ميشم.
تو فايروال گشتم چيزي پيدا نکردم.
Last edited by zeus7610; 19-02-2013 at 14:37.
سلام
از پک کامل استفاده کنید: COMODO Internet Security
Last edited by pcsoft; 19-02-2013 at 11:58.
سلام علیکم
برای مسدود کردن آدرسها (مثلاً سایتها) میتونید از قسمت فایروال -> حوزه های شبکه -> حوزه های مسدود شده استفاده بکنید. اگر با اسم سایت قانون به درستی کار نکرد بهتره IP را وارد بکنید.
در مورد فیلــ..... یعنی منظورتون اینه که امکان استفاده از این ابزاها نباشه؟ یعنی کومودو را طوری تنظیم بکنیم که جلوی ارتباط این ابزارها را بگیره؟ جالبه معمولا همه برعکسشو میپرسند!!!
من خودم تا به حال این مورد را انجام ندادم (از این ابزارها هم زیاد استفاده نمیکنم) ولی فکر میکنم میشه این کار را با ساخت یکسری قوانین در فایروال انجام داد، احتمالا باید برای System یکسری قوانین تهیه بشه و چند تا پورت بسته بشه....برای اینکه کسی هم نتونه تغییرش بده روی کومودو پسورد بزارید تا دیگه کسی نتونه تنظیمات ساخته شده را تغییر بده.
برای این کار ابتدا شما از طریق پیغام خصوصی به من بگید که ایا منظورتون ابزار خاصی هست که مسدود بشه؛ یا همین روشهای معمول که همه استفاده میکنند، تا بعد من در همین تاپیک یکسری قوانین برای فایروال در رابطه با این موضوع قرار بدهم.
دیتابیس نسخه 5 به نظر من روی نسخه 6 کار نمیکنه.......
Last edited by Jadda; 19-02-2013 at 18:38.
دیتابیس نسخه 6 از کجا بیارم؟دیتابیس نسخه 5 به نظر من روی نسخه 6 کار نمیکنه.......
سلام
فایل آپدیت را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کردم، اگه نتونستید دریافت بکنید بگید تا جای دیگری براتون آپلود بکنم.
برای انجام آپدیت آفلاین هم نیازی به سیف مد نیست، پست دوم را بخونید با فیلم توضیح دادم.
رو ویندوز 8 نصب کردم برعکس انتظارم که فکر میکردم مثل 7 گیر میکنه اصلا گیر نکرد و هنگ نداشتم باهاش
یه 60 مگ خود نرم افزارآپدیت شد کسی نمیدونه تو چه مسیری قرار میگیره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)