با برنامه فار زماني كه گوشي رو وصل مي كنم و كليد سي رو نگه مي دارم ارور epiusb.sys رو ميده من epiusb.sys رو داخل پوشه دايور ويندوز ريختم
لطفا راهنمايي كنيد
با برنامه فار زماني كه گوشي رو وصل مي كنم و كليد سي رو نگه مي دارم ارور epiusb.sys رو ميده من epiusb.sys رو داخل پوشه دايور ويندوز ريختم
لطفا راهنمايي كنيد
تورو خدا یکی این فایلو بذاره ، فروم 80 صفحه شده اما من هنوز نتونستم حتی وارد گوشی بشم . من داره گریه ام می گیره ، کمممممممممممممممممممممممکنوشته شده توسط nima19864
![]()
![]()
![]()
سلام دوست عزیز شما اگه تمام صفحه ها رو خونده باشی آقا سیاوش و من وچنتا دیگه از دوستان این فایل رو گذاشتنتورو خدا یکی این فایلو بذاره ، فروم 80 صفحه شده اما من هنوز نتونستم حتی وارد گوشی بشم . من داره گریه ام می گیره ،![]()
![]()
![]()
قبلا گذاشته شدهنوشته شده توسط nima19864
لطفا کمی جستجو کنید
بعد از اینکه گوشی شناخته شد و پیغام شناسایی سخت افزار جدید اومد درایور اپی یو اس بی رو به ویزارد مسیر بدیننوشته شده توسط tofan_2050
با اینکار مشکلتون حل میشه و میتونین به فار وصل بشین
متاسفانه سايت se-tool.net آپديت شده و همه ي لينك هايي كه دادين به هم ريخته. ميشه يه لينك ديگه از اين منوها برام بزارين.متشكرمنوشته شده توسط Siavash Y
سلام به همه دوستان مخصوصاً آقا سیاوش
من با فار میخواستم گوشیمو (k750i) به w800 ارتقاء بدم ولی متأسفانه گوشیم الان مرده و نه روشن میشه و به usb وصل نمیشه ( کاملا مرده)
حالا چه کاری باید انجام بدهم؟
آیا با سرویس کابل می توانم به فار وصل بشم؟
از اون لینک های صفحه های اول هم خیلی هاش کار نمی کنه) مثلا میگه فایل پاک شده(
Last edited by nima19864; 22-11-2006 at 12:42.
با سلام
من اين كارو انجام دادم ولي باز هم سيستم نشناخت
روي چند سيستم با يو اس پي هاي مختلف آزمايش كردم ولي نشد
وقتي مسير usb flash رو میدم باز هم نمیشناسه تموم راههای گفته شده رو امتحان کردم نشد که نشد
فقط یه سوال مونده اون هم اینکه آیا باید سیم کارت و مموری کارت رو دربیارم یا نه
این سایت همه عضویت های قدیمی رو هم غیر فعال کردهنوشته شده توسط moesa7
باید دوباره رجیستر کنیم
میتونید خودتون عضو بشین و به همه منو ها و بقیه چیز های لازم دسترسی داشته باشین
متشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)