تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 263 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

یه چیزی رو الان دقت کردم،موقع نصب درایور اینتل،توی خگهمون صفحه اولش،پروداکت مدل رو نوشته اچ پی الیت بوک ۲۱۷۰ و ۲۵۷۰!با اینکه از خود سایت اچ پی گرفتمش!
    نکنه مشکل از اینه؟
    نسخه بایوس هم f 4.0 هستش

Sent from my GT-I9000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقایون من درایور اینتل رو از سایت اینتل و جدیدترین نسخه درایور amd ازسایت amd گرفتم اما هنوز نصب نکردم.درحال حاضرهم فیفا13 رو با بالاترین تنظیمات البته با افت فریم خیلی کمی اجرا میکنم.حالا اگه من این ترکیب جهت آپدیت نصب کنم درصورت بروز مشکل راهی برای برگشت به حالت قبلش هست؟ میشه پاکش کرد؟ لطفا همه نظرشون اعلام کنن و راهنمایی کنن.ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام به همگي, 2 تا سوال دارم كه به جوابشون سريع احتياج دارم

1.شما بين HP Probook 4540 و Acer V3 با كانفيگ هاي مثل هم يعني (I5 , 4 , 500 , 2) كدوم يكي رو پيشنهاد ميكنيد؟ .

2. هممون ميدونيم كه لپ تاپ هاي HP مشكل داغي دارن و زود داغ ميكنن ، ميخواستم از اونايي كه اين لپ تاپ رو دارن بپرسم آيا اين مشكل تو 4540 رفع شده يا خير؟.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان چطور می تونم با استفاده از امکانات wifi لپ تاپ از یک خط adsl اینترنت بگیرم؟
    یعنی adsl رو با کابل به لپ تاپ وصل نکنیم و به صورت بیسیم در فاصله معین بهش متصل بشه
    با یک مودم Broadkam PJ 871 و لپ تاپ HP 4540s میشه وصل شد؟یعنی میخوام حتی وقتی pc خاموشه و مودمش روشنه بشه با لپ تاپ به اینترنت وصل شد.
    لطفا مراحل کار رو توضیح بدید.
    تبدیل حالت مودم adsl از bridge به PPPoE رو بلدم ادامش رو بگید.برای اتصال باید مودم در حالت PPPoE باشه حتما؟

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اما چیپ شبکه ی این لپ تاپ رو دو تا شرکت میزنن ralink و atheros که رلینک بلوتوثش کار نمی کنه قبلا یه اموزشی گذاشته بودم که چجوری از اطلاعات روی جعبه بفهمیم کدومه که ناظر ها فک کنم حذف کردن!
    شما سعی کنید atheros بگیرید
    مطلب آموزشی شما اینجا هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته من ازتون چندتا سوال پرسیده بودم که جواب ندادین!!!
    Last edited by Captain; 12-07-2013 at 15:02.

6. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

آقایون من درایور اینتل رو از سایت اینتل و جدیدترین نسخه درایور amd ازسایت amd گرفتم اما هنوز نصب نکردم.درحال حاضرهم فیفا13 رو با بالاترین تنظیمات البته با افت فریم خیلی کمی اجرا میکنم.حالا اگه من این ترکیب جهت آپدیت نصب کنم درصورت بروز مشکل راهی برای برگشت به حالت قبلش هست؟ میشه پاکش کرد؟ لطفا همه نظرشون اعلام کنن و راهنمایی کنن.ممنون
    هیچ مشکل غیر قابل برگشتی پیش نمیاد خیالت تخت
    سلام به همگي, 2 تا سوال دارم كه به جوابشون سريع احتياج دارم

1.شما بين HP Probook 4540 و Acer V3 با كانفيگ هاي مثل هم يعني (I5 , 4 , 500 , 2) كدوم يكي رو پيشنهاد ميكنيد؟ .

2. هممون ميدونيم كه لپ تاپ هاي HP مشكل داغي دارن و زود داغ ميكنن ، ميخواستم از اونايي كه اين لپ تاپ رو دارن بپرسم آيا اين مشكل تو 4540 رفع شده يا خير؟.

گرافیک ایسر قوی تره، صفحه ش هم برایت هست برای فیلم دیدن بهتره، در کل بستگی به استفادت داره
    مشکل داغی نداره برای باره 100000000000000000000 !!!

8. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

هیچ مشکل غیر قابل برگشتی پیش نمیاد خیالت تخت

گرافیک ایسر قوی تره، صفحه ش هم برایت هست برای فیلم دیدن بهتره، در کل بستگی به استفادت داره
    مشکل داغی نداره برای باره 100000000000000000000 !!!
    من ميخوام باهاش فيلم ببينم ، بازي كنم ، وب گردي و آهنگ و اينجور چيزا ديگه ، استفاده ي ديگه اي ندارم ، رشتمم كامپيوتره بعدا شايد نرم افزار هاي گرافيكي و سنگيني هم بخوام دوش نصب كنمو به نظرت كدومشون بهتره ، ايسر يا اچ پي

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

من ميخوام باهاش فيلم ببينم ، بازي كنم ، وب گردي و آهنگ و اينجور چيزا ديگه ، استفاده ي ديگه اي ندارم ، رشتمم كامپيوتره بعدا شايد نرم افزار هاي گرافيكي و سنگيني هم بخوام دوش نصب كنمو به نظرت كدومشون بهتره ، ايسر يا اچ پي
    قاعدتا ایسر به شرط پذیرفتن ریسک خرابی ها احتمالی که در محصولات ایسر زیاد مشاهده میشه. بستگی به گارنتی و فروشنده و شانس داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام اگه از من میشنوی اصلا طرف ایسر نرو!!!شما اصلا رنکینگ لپ تاپ ها رو نگاه کنید فکر میکنم یکی مونده به آخری هست(از آخر دومه)
    به من گه اگه بگن بهترین کانفیگ ایسر رو بهت میدیم اصلا قبول نمی کنم.hp صد در صد بهتره.تازه این مدلش رو دیوانه زده.
    در ضمن منم تا الان نگرفتم ومی خوام بگیرم.خیلی تحقیق کردم.شک نکن بهترین مدله!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مرسي خيلي خوب قانعم كرديد، m.m_umz جان آره ميدونم جدولش رو ديدم ، به نظر خودمم HP بهتره ، ميگيرمش ، بازم مرسي از جفتتون واسه راهنمايي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •