بنظر من نباید دست خالی برید!
حتی شده یک هدیه کوچیک تهیه کنید
اگرهم این قضیه جور نشه هیچ اتفاق بدی دراین زمینه نمی افته شما با دادن یک هدیه ولو یک شاخه گل شخصیت خودتون رو نشون دادید و اهمیت و بهایی رو که به طرف مقابل میدید
موفق باشید
بنظر من نباید دست خالی برید!
حتی شده یک هدیه کوچیک تهیه کنید
اگرهم این قضیه جور نشه هیچ اتفاق بدی دراین زمینه نمی افته شما با دادن یک هدیه ولو یک شاخه گل شخصیت خودتون رو نشون دادید و اهمیت و بهایی رو که به طرف مقابل میدید
موفق باشید
سلام
به نظر منم بهتره یه هدیه کوچیک بخرین یا همون شاخه گل .. اگه دست خالی باشین شاید به حساب بی توجهی شما بذارن یا اینکه دوست ندارین خرج کنید .
منم با نظر جناب sms11 موافقم .... همین شاخه گل شما میتونه نظر خانوم رو عوض کنه ... بهتره دست خالی برین ... اگه کسی شما رو میخواد با این شاخه گل بسنجه و با یه هدیه انتخاب کنه بهتره همون ، انتخاب نکنه .... مهم عشق دوطرفه .... تورو واسه خودت باید بخواد نه چیز دیگه .
میدونید؟این خیلی درسته که ادم رو باید بخاطر خودش بخوان نه مادیات!
اما هدیه که حتما نباید ارزش مادی داشته باشه!
بله اگه حلقه طلا بود ببرن اونوقت حق باشما بود اما یک شاخه گل بنظرم نشون دهنده ارزش گذاری و اهمیت دادن به شخص مقابلتون هست
بعد اینم اضافه کنم صرف یک شاخه گل نه دل کسی رو به دست میاره و نه دلزدش میکنه![]()
Last edited by Atghia; 24-12-2012 at 00:00.
شما هنوز باهم به نتیجه ایی نرسیدید.هنوز دارید سعی و خطا میکنید.شاید شما انتخاب خودتونو (یعنی انتخاب این خانم به عنوان همسر آینده)کرده باشید ولی هنوز ایشون که انتخاب نکرده وخرید کادو ممکنه توی انتخاب ایشون تاثیر بزاره.به نظر من اگه آزادتر باشن تو انتخاب بهتره و اگه از شما خوشش بیاد با عشق بیشتری به سمت شما اومده نه به خاطر پولتون یا چیز دیگه
دقیقا با burberry2 موافقم همون شاخه گلی که میبرین باعث میشه طرفتون بفهمه براش ارزش قائلین ...یا ازینکه باهاش بیرون میرین خوشحالین این فقط بیان حستون و احترام به طرفتون هست
گل ارزش مادی نداره که بگیم چون براش پول خرج کردین انتخابتون کرده
البته که من علاوه بر پست شما پست جنابsms11رو هم خوندم و دیدم!
خلاصه منم نظرمو گفتم . نیازی نیست نقل قول بگیرین و نظرتون رو به کسی تحمیل کنین ..... نظر من همونیه که گفتم .... انتخاب آخر با استارتر
موفق باشید .![]()
خیلی جالبه! خدا رو شکر نسلهای گذشته به اندازه ی کافی زاد و ولد کردند./*/ به نظرم اگه همین طور پیش بریم ۱۰۰ سال دبگه نسل ما ایرانی ها منقرض میشه! /*/ توی مسائل سیاسی و ... کلا جمعیت یه فاکتور و وزنه ی سنگین در معادلات جهانی به حساب بیاد، این طور که بوش میاد ۱۰۰ سال دیگه باید داستان آریایی های مهاجر رو توی کتاب تاریخ تکرار کنیم!!!
باز هم ممنون از اظهار نظرهاي صادقانه شما دوستان عزيز.
من 28 سال دارم و ايشون 19 سال. در مورد انتخاب، مي تونم بگم كه هر دوي ما و خانواده هامون OK هستيم. اين بيرون رفتنه هم بيشتر براي بيشتر صحبت كردن هست و اين كه گفتم برخورد اجتماعي من رو ببينه، برداشت خودم از اين درخواست ايشون بوده.
حالا من نمي دونم كه دقيقاً چند تا از اين پاسخ هاي نوشته شده رو آقايون نوشتن و چند تاشون رو خانم ها ولي فكر مي كنم آقايون نظرشون اينه كه دست خالي برم و خانم ها مي گن حداقل يك شاخه گل بگير.
در مورد محل هم اگر نظري داريد اعلام كنيد. يكي از دوستان فرمودن كه كافي شاپ مناسب نيست.
خيلي ممنون كه وقت ميذاريد و نظر مي ديد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)