هات کافی بزارن...مخفی باشههر کی خواست لذتشو ببره... اما یهو وسط ماموریت یه صحنه هایی نشون میده مجبوری بزنی بره هیچی از بازی نمیفهمی
![]()
هات کافی بزارن...مخفی باشههر کی خواست لذتشو ببره... اما یهو وسط ماموریت یه صحنه هایی نشون میده مجبوری بزنی بره هیچی از بازی نمیفهمی
![]()
یا توی اتاق بازی کنید یا با خونواده هاتون بشینید صحبت کنید توجیه بشن. پیر دارید میشید خیلیاتون![]()
بچه ها اگه چیزاییه ناجورشو بردارن که دیگه نمیشه بهش گفت GTA...
خب این کامیپوتر لعنتی رو بزارید تو اتاق خیلی راحت صفا کنید D:
لابد منظورت اینه که بریم بگیم مامان بابا من میخوام صحنه های هات یا س ک س ی نگاه کنم آره ? عجججججججب !!!!!
نمیدونم شما مکس پین رو تا اخر رفتید یانه ولی یه صحنه داشت باور کنید رده سنیش بالای نود سال بود . که دونفر دارن یه زنه رو ...
خلاصه من تا اون صحنه اومد هول کردم و با یک جهش سریع کامپیوترو ریست کردم
ولی شانس اوردم کسی ندید وگرنه دیگه کامپیوتری وجود نداشت که من بازی کنم .
Last edited by CV30; 23-08-2013 at 16:38.
کلا راک استار علاقه خاصی به این موضوعات دارهتو هیچ کدوم از بازیهاش هم بیخیالشون نمیشه
البته این چیزیه که گیمر طلب میکنه و اوناهم تو بازی میزارن....حالا این که ما میگیم نزارن شوخیه مگرنه خیلی مسخره ست این حرف.
gta که بازی خوبیه از این لحاظ....هر کس witcher رو بازی کرده باشه gta براش معمولیه![]()
من اگه تو اتاق تنها نباشم اصلا نمیتونم بازی کنم...حتی اگه بخوام COD بازی میکنم..چه برسه به gta و max payne و....
من موندم چطوری بعضی ها وسط حال خونشون میشینن کنسول بازی میکنن...!
کلا تنهایی بیشتر حال میده...خیالتم راحته...
..خدا رو شکر کسی هم مزاحمم نیست تو اتاق..
![]()
یه راه حل برای این موضوع هست..منتها باید یه نفر ادم مشتی و داوطلب پیدا بشهیه نفر که از این لحاظ مشکلی نداشته باشه
![]()
بازی رو تا ته بره و هر جا که موردی دید یادداشت کنه و به بقیه کاربرا هشدار بده![]()
در واقع راکستار همواره سعی کرده واقعیت های جامعه آمریکایی رو به مردم دنیا نشون بده حالا چه خوب باشه چه بد .
به رده سني بازي دقت كن ! براي عمه من كه نزاشتنش رو جلد بازي ! براي اينه بري بخوني ببيني زده +١٨ شما طرفش نري !
اين اسپم هاي مسخره هات بودن بازيو هم تموم كنين !
این همه موضوع خوب گیر دادید به چی !!! دوست عزیز شما چن سالته ؟! کجا بازی میکنی ؟!
خوبی که gta میشه cutscenes ها رو کرد.مشکلی نداره که.حداقل انیمشینه !! دیگه مث مافیا 2 عکس واقعی نیست.
دوستان به نظرتون برای همین یه دونه بازی xbox بگیرم بعد بفروشمش ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)