دوست عزیز دیروز برات فرستادم که !!
دوست عزیز دیروز برات فرستادم که !!
دوستان محترم V20 مند
می شه بگید تفاوت این مدل R با مدل S دقیقا چیه؟؟ من شنیدم مدلS تیونر دیجیتال داره. این قضیه درسته؟؟ تفاوت دیگه ای هم دارن؟؟ (مثل پخش دایویکس با یو اس بی و...) من این بحث رو کامل خوندم، اما اغلب حرفا به جمع بندی کامل نرسیدن... آخرش هم نفهمیدم تفاوت های این دو مدل چیه؟ در ضمن اگر کسی مدل اس را جایی سراغ داره، لطفا تلفنش رو برام پ خ کنه...
دست همگی درد نکنه...
مدل r واسه ایران ساخته شده و هیچی نداه ! مدل s سفارش سنگاپوره تیونر دیجیتال داره و دایو ایکس و mp4 پخش میکنه تو تهران که گیر نمیاد اگر بخواد گیر بیاد باید تو بانه باشه که از کسایی که خبر دارن سوال کنی بهتره.
دوستانی که از اونجا مدل s رو خریدن این مطلب را تایید میکنن؟تا جایی که من از صفحات گذشته این تاپیک یادمه کسی نگفت مدل اونجا تیونر دیژیتال یا امکانات اضافه ای نسبت به مدل شرکتی داشته باشه![]()
سلام:دوستان مشکل اینه که اونجا هم همین مدل R موجود هست .گویا تعدادی امده وتموم شده .بله مدل S تیونر دیجیتال و امکانات دیگه رو داره.
حداقل پست مارو حذف نکنید بزارید پستامون تا ده برسن تا بتونیم از آقایون تشکر کنیم/ آقای مدیر
دوستان لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید ارائه آدرس و شماره تلفن از محل خرید اجناس به خصوص از بانه مطابق با قوانین در تالار های عمومی انجمن ممنوع هست.
سلام.
با تشکر از دوستان عزیز alirafaat و afshin b
دوست عزیز amjad2 میتونی بپرسی تا کرمان چند در میاد؟؟
در ضمن شماره تلفنش رو بهم بده!!
ممنون از همتون مخصوصا *Alucard* عزیز!
Last edited by *Alucard*; 28-11-2010 at 17:42.
برای من هم ادرس فروشگاه بانه رو بیام کنید
لطفا يكي از دوستان شماره تلفن فروشگاه بانه رو بام پ خ بفرسته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)