بوگاتی ویرون از ماشینای Most Wanted هست و توی نقشه پیداش نمیکنید.
بوگاتی ویرون از ماشینای Most Wanted هست و توی نقشه پیداش نمیکنید.
این بازی رمزی، کد تقلبی، سیوی، چیزی داره دوستان به ما بدن؟ می خوام همه ماشیناش باز شه.
مسابقه Mostwanted سه تا مونده به آخر .
یعنی باید حدود ۷۵۰ هزار تا SP جمع کنید . بعد .
داداش
من بازیو خریدم ، کاملا و بدون باگ هم بالا میاد ، وقتی هم نصبش کردم کرک نداشت ، هرچی 6 ماشین حساب کیبورد رو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته ، 6 رو با fn هم میزنم هیچی
نمیشه . راه درد من چیه ؟
برو تو تنظیمات کیبورد و بازی و اونجا num6 رو به 6 تغییر بده و برای بقیه هم همینطور
دیگه عادت کردیم به یکی دو تا NFS تکراری با قصد تکرار موفقیت MW هر سال...!
من بازیو تازه گرفتم از دوستان یکی لطف میکنه نحوه سیو کردن و کلا روند بازی به چه صورت هست از مراحل و ماشین ها و ... رو توضیح بده
اول از همه یکم هندلینگ ماشین ها و کنترلشون برات سخته چون جدید هست که البته با تیونینگ کردن ماشین ها حل میشه
123 ماشین در بازی هست که از این تعداد 10 تای اونا رو که ماشین های خاصی مثل لامبورگین و بوگاتی و پاگانی و... هستن رو باید تو 10 مسابقه ماست وانتد ببری و البته بعد بردن ناک اوتشون کنی و بقیه ماشین ها رو هم باید تو شهر بچرخی تا پیدا کنی
تعدادی بلیبورد تبلیغاتی هم توشهر باید پیدا کنی و همشونو بکشنی
باید با تمامی 123 ماشین تمامی مسابقات رو انجام بدی
وقتی هم که تو شهر میچرخی یا مسابقه داری پلیس ها میان اذیت میکنن که باید از دستشون در بری، تو این بین میخ هم میریزن تا پنچرب شی که میتونی لاستیک مخصوص ضد پنچری رو ماشین بندازی
بعد هر مسابقه که با ماشین ها هم انجام میدی و اول یا دوم بشی چند قسمت از تیونیگ ماشین ها رو برات ازاد میکنی که بنا به نیاز باید نصبشون کنی تا ماشین رو فرم بیاد
بازی هم اتوماتیک سیو میشه...
123 تا jackspot داره عزيز نه 123 تا ماشين ! 41 تا فكر كنم ماشين داره كه توي 123 جا پارك شدن و ميتوني پيداشون كني ( يعني هر ماشين به طور متوسط توي 3 جا پارك شده )
هیچ راهی نیست بتونیم اهنگای دلخواه خودمونو وارد بازی کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)