2 مارس 1991 ----> 1
2 مارس 2013 -----> 1000
به احترام رایان گیز![]()
2 مارس 1991 ----> 1
2 مارس 2013 -----> 1000
به احترام رایان گیز![]()
امروز متاسفانه بهش بازی نداده!شاید برای بازی رئال نیازش داشته باشه.
عجیبه یک جورایی با ترکیب اصلی اومدیم در حالی که رئال به رونالدو بازی نداده!
راستی درسته که گیگزی تا به حال کارت قرمز نگرفته؟؟![]()
16آگوست 2013 ، خوشحالی معروف رایان گیگز به همراه دوست و همبازی فعلیش اسکولز ، پس گلزنی برابر بولتون ، در اولین بازی آن فصل لیگ برتر . سِر رایان گیگز اولین گل این بازی
را به ثمر رساند ، بازی که در آخر با نتیجه 4-0 به پایان رسید . این عکس توسط آدرین دنیس گرفته شده است .
به کسانی که از دیدن پست بالا شوکه شدند:
این پست از آینده فرستاده شده!
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
و سرانجام ...
... سامورائی هت ریک کرد!
Last edited by Yi Yi; 03-03-2013 at 02:21.
منچستریونایتد 4-نوریچ 0
هتریک کاگاوا و گل رونی
راستی رئال می خواد تو اتحاد تمرین کنه این دیگه از اون حرکات عجیبه مورینیو هستش هیچ دلیل منطقی هم نداره این کار...
من هم پیروزی 4-0 مقابل نوریچ رو تبریک میگم ، برد شیرین و لازمی بود.حالا با روحیه بالا میریم سراغ رئال.
رئال هم امروز پیروز شد. امروز فکر میکنم تنها موقعی بود که طرفدار بارسا بودم و دوست داشتم رئال رو ببره تا رئال با روحیه پایینتری مقابل ما بیاد.
به امید پیروزی سه شنبه مقابل رئال![]()
وای خدا چقدر دلم برا این تاپیک و دوستان تنگ شده بودن ، به حق منطقی ترین و استدلالی ترین تاپیک انجمن فوتبال خارجیه این تاپیک
باید منتظر باشیم شاید 3شنبه بهترین بازی سال رو خواهیم دید!!
حیف کاواگا این فصل زیاد همراهیمون نکرد ایشالله ادامه فصل و فصل اینده بتونه بیشتر و بهتر بازی کنه ، اینکه یه هافبک هجومی بیاد و در شرایطی که چندتا از بهترین مهاجم های دنیا تو زمین هستن اون خود نمایی کنه و هتتریک کنه نشان کیفیت و شم گل زنی بالای شینجی هست!! به نظرم خیلی بهتر از پارک جی سونگ میشه در اینده برای منچستر! قهرمانی این فصل واقعا دیگه چیزیه که همه میدونن در دستان من یونایتد هست و واقعا هم فصل به یادماندنی و خوبی رو درایم پشت سر میگذاریم
ایول عجب بازی بود، سامورایی با هت تریک خودش بازی خوبشو تکمیل کرد. رونی هم گل خیره کننده ای زد. با روحیه بالا به مصاف رئالی میریم که بدبختی اونا هم روحیشون با 2 برد پیاپی مقابل بارسا فضاییه . باید مراقب ضد حمله های رئال باشیم. خوردن گل اول از رئال میتونه بسیار خطرناک باشه از سمت دیگه زدن گل زود هنگام برای ما میتونه کار و راحت کنه. ببینیم چی میشه. عجب استرسی
حیف که نشد بازی رو ببینم برد توپی بود قبل بازی حساسمون . مصدوم نداشتیم الحمدالله ؟؟ فن پرسی چه طور شده وضعش ؟
رفتیم اروپا !
یونایتد این هفته از مرز 70 امتیاز عبور کرد.
حداقل امتیاز لازم برای رفتن به لیگ قهرمانان حدود 70 امتیازه.
فاصله تا قهرمانی : فقط چهار برد
یونایتد تا اینجا در 23 بازی برنده شده.
در چند سال اخیر، حداقل برد لازم برای قهرمانی حدود 27 برد بوده.
خیلی نزدیکیم.
Last edited by Yi Yi; 03-03-2013 at 02:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)