تبریک میگم به همه استقلالی ها
یه برد از قبل پیش بینی شده را داشتیم تنها فرقش این بود که من اصلا فکرشم نمیکردم با اختلاف 5 گل بتونیم برنده باشیم
نیمه اول که کلا بازی به دلم نچسبید ..... مثل همیشه سرد و بی روح ولی نیمه دوم همونطور که محمد عزیز گفت طوفانی بود
حتی میتونستیم اختلاف گل ها را زیاد کنیم اگه این آقا آرش طبق معمول موقعیت از دست نمیدادخوراکش موقعیت خراب کردنه
کل تیم خوب بود ولی به نظرم نکونام بهترین بازیکن زمین بود بخاطر پاس های زیبایی که داد و موقعیت سازی هایی که کرد
گل چهارم حاتمی اینزاگی () فوق العاده بود ..... اصلا فکرش هم نمیکردم از رو زمین هم بتونه گل بزنه
خیلی دوسش دارم
فقط نمیدونم فلسفه خوشحالی که انجام میده چیه ؟!وقتی گل میزنه همینطوری بیخودی میپره هوا
نیمه دوم که شروع شد و جباری اومد داخل ، یکم اعصابم بهم ریخت چون میثم بائو داشت قشنگ کار میکرد ولی بعدا فهمیدم اشتباه میکردم
درضمن این بازی از نفوذها و سانترهای علی حمودی خیلی راضی بودم ..... اگه یادتون باشه اوایل که اومده بود نفوذ نمیکرد . اوایل فصل نفوذ میکرد ولی سانتر خوب نمیکرد
الان هم نفوذهای خوبی میکنه و هم سانترهای عالی میکشه .....
+
یه نکته : من واقعا دست تمام بازیکن های استقلال را میبوسم ، بی تعارف
بدون حتی 1 ریال دریافت پول ، میان تو زمین و با همه توان بازی میکنن و برد کسب میکنن و برمیگردن خونشون
هیچ منّتی هم سر هوادارا نمیذارن و واقعا جای تقدیر داره ..... حتی نیمکت نشین ها هم اعتراضی نمیکنن
از همشون ممنونم
پ.ن : یه چیزی که تو این بازی اذیت میکرد ، کاپیتانی رحمتی بود ..... امیرحسین با این همه ابهت و قدمت اون وسط داره راه میره
بعد رحمتی بازوبندو بسته و واستاده نگا میکنه .......... نمیدونم چرا کاپیتانی را نمیدن به صادقی ؟!!!