تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 301 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم به همه استقلالی ها
    یه برد از قبل پیش بینی شده را داشتیم تنها فرقش این بود که من اصلا فکرشم نمیکردم با اختلاف 5 گل بتونیم برنده باشیم
    نیمه اول که کلا بازی به دلم نچسبید ..... مثل همیشه سرد و بی روح ولی نیمه دوم همونطور که محمد عزیز گفت طوفانی بود
    حتی میتونستیم اختلاف گل ها را زیاد کنیم اگه این آقا آرش طبق معمول موقعیت از دست نمیداد خوراکش موقعیت خراب کردنه

کل تیم خوب بود ولی به نظرم نکونام بهترین بازیکن زمین بود بخاطر پاس های زیبایی که داد و موقعیت سازی هایی که کرد

گل چهارم حاتمی اینزاگی () فوق العاده بود ..... اصلا فکرش هم نمیکردم از رو زمین هم بتونه گل بزنه خیلی دوسش دارم
    فقط نمیدونم فلسفه خوشحالی که انجام میده چیه ؟! وقتی گل میزنه همینطوری بیخودی میپره هوا

نیمه دوم که شروع شد و جباری اومد داخل ، یکم اعصابم بهم ریخت چون میثم بائو داشت قشنگ کار میکرد ولی بعدا فهمیدم اشتباه میکردم

درضمن این بازی از نفوذها و سانترهای علی حمودی خیلی راضی بودم ..... اگه یادتون باشه اوایل که اومده بود نفوذ نمیکرد . اوایل فصل نفوذ میکرد ولی سانتر خوب نمیکرد
    الان هم نفوذهای خوبی میکنه و هم سانترهای عالی میکشه .....

+

یه نکته : من واقعا دست تمام بازیکن های استقلال را میبوسم ، بی تعارف
    بدون حتی 1 ریال دریافت پول ، میان تو زمین و با همه توان بازی میکنن و برد کسب میکنن و برمیگردن خونشون
    هیچ منّتی هم سر هوادارا نمیذارن و واقعا جای تقدیر داره ..... حتی نیمکت نشین ها هم اعتراضی نمیکنن

از همشون ممنونم

پ.ن : یه چیزی که تو این بازی اذیت میکرد ، کاپیتانی رحمتی بود ..... امیرحسین با این همه ابهت و قدمت اون وسط داره راه میره
    بعد رحمتی بازوبندو بسته و واستاده نگا میکنه .......... نمیدونم چرا کاپیتانی را نمیدن به صادقی ؟!!!
    Last edited by arash-king; 09-01-2013 at 19:43.

2. 10 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

بعد از مدت ها یه بازی توی فوتبال ایران و از استقلال دیدم که بهم چسبید ! البته فقط 45 دقیقش !
    این مهم نیست که ابومسلم لیگ یکی ، چون پیکان و صبا رو تیم های لیگ برتری هم بعضی هاشون نمیتونن ببرن ..
    و از همه مهم تر این روند رو به جلو و رو به رشد تیم همچنان حفظ شد !
    کلین شیت ها همچنان پابرجا ... من نمیدونم رکورد ایران چند دقیقه بدون گل خوردس ، ولی استقلال میتونه بشکنش !
    با احترام به نظر همه ی بچه ها که نکونام رو به عنوان بهترین بازیکن انتخاب کردن ، به نظر من جباری بهترین بازیکن بود ..
    دقت کرده باشین نیمه اول که جباری تو بازی نبود ، نکونام هم کار خاصی نمیکرد .. ولی جباری تیکه گم شده پازل تاکتیکی استقلال ...
    واقعا وقتی اومد بازده تمام بازیکن ها بالا رفت ...
    در مورد حاتمی ...
    محمد حرفت رو خیلی قبول ندارم ... ! من ترجیح میدم بازیکن تموم کننده باشه تا دونده ! من این حاتمی رو به سیاوشی ترجیح میدم که فقط میدوه و تکل میره ! مهاجم باید گل بزنه که حاتمی داره میزنه .. نباید از مهاجم توقع داشت وقتی توپ رو لو میده بیوفته دنبال توپ !
    نمیدونم چرا ولی داره از حاتمی خوشم میاد !
    تنها نکته ی منفی این روز های استقلال خسرو ... نمیدونم این بشر چرا اینقدر افت کرده .. قلعه نوعی که بعد از بازی گفت مصدومه ... امیدوارم زودتر خوب بشه !
    پژمان منتظری عالیه .. یه لحظه من فکر کردم جباری گل زد .. ! بعد که دیدم پژمان گل زد یه لحظه تعجب کردم .. وقتی هافبک هاش اضافه نمیشن ، این مدافع چقدر قشنگ اضافه شد و گل زد !

در آخر امیدوارم این روند استقلال و پرسپولیس تا خرداد ادامه پیدا کنه ، چون به سود تیم ملی خواهد بود ...

4. 12 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تبریک برای برد !!

نکونام خوب بازی کرد انصافا بر عکس همیشه که پاس رو به عقب مینداخت امروز پاس های رو به جلوی خیلی خوبی هم ازش می دیدیم !!!

خط دفاعی هم که مشکل خاصی نداشت !!

نمی دونم چرا آرش و برد تو زمین ؟؟ بساط خندس این آرش !!

آرزه هم که چیز خاصی نشون نداد و باید به آینده امیدوار بود !!

گل پنجم هم که حقمون نبود بزنیم ! داور چون توپ بهش خورد و جلوی حمله استقلال گرفته شد خطای بازیکن ما رو نگرفت و همون توپ گل شد ! به هر حال اون یه گل تاثیر چندانی نداشت !! این ده دقیقه آخر هم که بازیو شل گرفتن دوباره !!

6. 10 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام ..
    منم تبریک می گم به خاطر بازی خوبمون ...
    منم با نظرات موافقم به نظرم نکونام امروز بهترین بازیکن زمین بود . هر چند جباری هم خوب بود . الکی نیست بعضی بازیکن های لیگ برتری می گند نکونام بهترین بازیکن لیگ هست .

گل حاتمی هم که عالی بود . من بین حاتمی و موسوی نمی تونم یکی رو به عنوان برتر از دیگری انتخاب کنم .
    یه لحظه وقتی اون پاسو که آرش داد فکر کردم الان آرزه میاد و گل می کنه کلی خوشحال شده بودم که یهو پژمان زد . آخه تو اون جا چی کار می کنی
    هنوز پست تخصصی ارزه رو نمی ذاره ..
    کلآ به نظرم خوب بودن خط دفاعیمون اول به خاطر وجود نکونام و صادقی هست و بعدش پژمان و ...
    در کل من تاکتیک قلعه نوعی رو دوست دارم که یه نیمه تیم حریف رو شناسایی می کنه و نیمه دوم مهره هاشو میاره و قافل گیری می کنه .

اهدای پیراهن نکونام به بیمار ریوی
    خبرگزاری فارس: * جواد نکونام پس از پایان مسابقه نزد مهدی محمودی بیماری که به علت مشکل ریوی در ورزشگاه با کپسول اکسیژن حاضر شده بود رفت و پیراهنش را به وی تقدیم کرد.

برگی‌زر: نمی‌خواستیم دفاعی و خشن بازی کنیم/ استقلال بهترین تیم ایران است
    سرمربی تیم فوتبال ابومسلم، استقلال را بهترین تیم ایران می‌داند و می‌گوید گل اول آبی‌های تهران، شیرازه تیمش را از هم پاشید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سرمربی تیم فوتبال ابومسلم پس از شکست سنگین تیمش برابر استقلال وحذف از رقابت‌های جام حذفی اظهار کرد: ما تا دقیقه 30 خوب بازی کردیم و روند تیم‌مان منطقی بود اما در نیمه دوم اتفاق جالبی افتاد که از این دست اتفاق‌های جالب فقط در فوتبال ما می‌افتد. نیسانی بازیکن ما می‌خواست به زمین بازی برگردد اما مجبور شد برای برگشتن به زمین نصف ورزشگاه را دور بزند در همین شرایط بود که ما 10 نفره گل دوم را خوردیم و همان گل، شیرازه تیم ما را از هم پاشید.

وی افزود: در عین حال ما امروز با بهترین تیم ایران که بهترین کادر فنی را در اختیار دارد بازی می‌کردیم. دیروز هم گفتم که آمده‌ایم بازی جوانمردانه‌ای با استقلال انجام دهیم و نمی‌خواستیم تدافعی و خشن بازی کنیم. ضمن اینکه سطح‌مان به لیگ برتر نمی‌خورد. تازه با تیمی بازی می‌کردیم که صدرنشین لیگ برتر است.

برگی‌زر با اشاره به کم‌تجربگی بازیکنان تیمش در این بازی گفت: در سطحی که داریم در نیمه اول خوب بازی کردیم هرچه به پایان بازی نزدیک‌تر می‌شدیم تیم‌مان که جوان و کم‌تجربه است، خسته‌تر می‌شد. البته داور هم در جریان بازی نقش مهمی داشت. من به او گفتم مدیریت بازی یکی از کارهای مهم داور است. با پنالتی که داور برای استقلال گرفت تیم ما کاملا نابود شد.

وی افزود: البته نفت تهران که تیم بسیار خوبی است روز گذشته این جا چهار گل خورد و ملوان هم 6 گل خورده بود. این نشان می‌دهد که ما نباید خیلی به خاطر این نتیجه ناراحت باشیم.
    Last edited by king of the kings; 09-01-2013 at 21:08.

8. 10 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

در مورد حاتمی ...
    محمد حرفت رو خیلی قبول ندارم ... ! من ترجیح میدم بازیکن تموم کننده باشه تا دونده ! من این حاتمی رو به سیاوشی ترجیح میدم که فقط میدوه و تکل میره ! مهاجم باید گل بزنه که حاتمی داره میزنه .. نباید از مهاجم توقع داشت وقتی توپ رو لو میده بیوفته دنبال توپ !
    نمیدونم چرا ولی داره از حاتمی خوشم میاد !
    به هر حال اختلاف سلیقس دیگه شهاب .

من به شخصه آرش برهانی آماده رو به امثال حاتمی ترجیح میدم . میلادم تموم کننده بود اما در خدمت تیم بود . شما نگاه کن چند تا صحنه یهو میرفت توی دل 5 نفر؟ خوب پاس بده . یا شوت میزد . حالا یکیشم رفت تو گل دمش گرم اما غیر از این 3 تا شوت بی مورد دیگه زد . یا بازی با آلومینیوم من یادم نمیره خدایی 4 تا 100% نزد .

روی هوا قبولش دارم اما روی زمین حرکت هاش به نظرم مبتدی و کنده . پاس اصلا نمیده . دوندگی نداره شاید من اینجوری عادت کردم مثلا آرش توپ از دست میده مثل ... سرشو میندازه پایین میره دنبال توپ به هر حال تلاششو میکنه اما این نه همینجوری وایمیسه دستشو میزنه کمرش . اما خوب ایرادی هم بهش نمیشه گرفت وظیفشو انجام میده و تو هر بازی یه گلش رو میزنه ... شاید ما چون چند سال مهاجم سرعتی داریم الان عادت کردیم یا چند ساله آرش توپ لو میده دنبالش میره عادت کردیم یا یه استثنا مثل فرهاد روی زمین و هوا و ما بین زمین و هوا خارق العادس عادت کردیم نمیدونم ... اما به نظرم روی زمین هم کار کنه و در اختیار تیم بیشتر باشه به نفعشه .

در کل همونطور که بچه ها گفتن واقعا هر چی ستارس جمع شده توی تیم ! یعنی توی هر پستی بخوایم نگاه کن بهترینو ما داریم :

گلر : رحمتی . بهتر از رحمتی هست؟

دفاع : منتظری . فقط همین یه دونه رو میگم رو دستش هست؟

هافبک دفاعی : جواد لالیگایی . از این بهتر و با تجربه تر تو ایران هست؟

هافبک : جباری : از جباری بازیساز تر توی ایران هست؟امثال نوید کیا و کریمی هم خوبن اما نوید کیا از جباری سطح بازیش پایین تره و کریمی تکنیکی تره اما از لحاظ بازیسازی و خلق موقعیت تو ایران جباری اوله . و ذوج جباری آماده و کریمی آماده خط هافبک تیم ملی رو فوق العاده میکنه . کریمی با دریبل زدناش . مجتبی با بازیسازیش ...

خط حمله هم که اگه خدا بخواد هفت مقدس . دیگه بهتر از اون هست تو ایران؟

یعنی ما بازیکن کم نداریم باید تلاش کنیم به یه سیستم هماهنگ برسیم و برای تمامی جام ها بجنگیم

درباره کاپیتانی صادقی هم خودش گفت که هنوز به اون شخصیت کاپیتانی نرسیده وگرنه حقشه کاپیتان بشه اما همونطور که توی مصاحبه هاش گفته دوست نداره فعلا کاپیتان بشه .

دوستان دقت کردید بازی بدون بیگ زاده و اکبرپور چه حالی میده؟
    Last edited by MohammadT15; 09-01-2013 at 23:18.

10. 9 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

قلعه‌نويي: توازن بازيکن به ما کمک مي‌کند

امير قلعه‌نويي مي‌گويد توازن بازيکن در نيم فصل دوم به استقلال کمک خواهد کرد.

به گزارش ايسنا، سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از پيروزي تيمش برابر ابومسلم و راهيابي به مرحله نيمه نهايي جام حذفي در نشست خبري اظهار کرد: خدا را شکر مي‌کنم که امروز با يک بازي خوب و نتيجه پرگل ابومسلم را شکست داديم. به نظر من ابومسلم يک تيم ليگ برتري است. با مربي بسيار خوبي که دارد آن‌ها در 20 دقيقه اول بازي خيلي ما را تحت تاثير قرار دادند و 4 – 5 کرنر روي دروازه ما زدند اما بازيکنان ما با تجربه‌اي که داشتند بازي را جمع کردند.

وي افزود: خوشبختانه در نيم فصل دوم بر خلاف نيم فصل اول دست‌مان براي استفاده از بازيکنان باز است. مثلا در چند بازي گذشته از ايمان موسوي، آرش برهاني و مجتبي جباري استفاده کرديم و در اين بازي توانستيم به آن‌ها استراحت دهيم. اين موضوع باعث مي‌شود ما بتوانيم در تيم تغييرات تاکتيکي ايجاد کنيم. ضمن اينکه من از بازيکنان تيم ممنونم که به عشق هواداران تلاش مي‌کنند و براي موفقيت استقلال زحمت مي‌کشند اميدوارم اين نتايج خوب ادامه‌دار باشد.

قلعه‌نويي درباره استفاده استقلال از توپ‌هاي عمقي گفت: وقتي ديديم لايه‌هاي دفاعي ابومسلم زياد است، سعي کرديم با فضا دادن به بازي خطرناک ظاهر شويم. تعويض‌ها در اين بازي به ما خيلي کمک کرد. مثلا ما گل دوم را روي هوش مجتبي جباري به ثمر رسانديم که من خودم در آن لحظه داشتم به موقعيت احتمالي فکر مي‌کردم اما به هوش جباري تبريک مي‌گويم. در کل در نيم فصل دوم استقلال از لحاظ بازيکن توازن دارد و اين به ما کمک کرده است.

سرمربي استقلال در پايان درباره مصدوميت خسرو حيدري در اين بازي هم گفت: خسرو در بازي قبل از ناحيه دنده احساس درد مي‌کرد اما اميدوارم او و عباس محمدرضايي مشکلي براي بازي‌هاي بعد نداشته باشند.

صادقي:استقلال هم مشکل مالي داردوهم ندارد

بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: در اندازه‌اي نيستم که درباره کي‌روش نظر بدهم.

اميرحسين صادقي پس از پيروزي پرگل استقلال مقابل ابومسلم، گفت: خوشحالم که خدا کمک کرد و موقعيت‌هايمان تبديل به گل شد.

به گزارش فارس،وي درباره کيفيت و اهميت جام حذفي گفت:‌ مسلما حضور در جام حذفي و نتيجه‌گيري مهم است چون با پيروزي در 6 مسابقه مي‌توان يک جام گرفت. اگر قرار باشد جام حذفي در پايان مسابقات ليگ برگزار شود، کيفيت آن پايين مي‌آيد.

بازيکن استقلال درباره مشکلي که براي اين تيم در هنگام حضور در هتل بوجود آمد، گفت: مشکل خاصي نبود، در هتل حضور داشتيم و حدود يک ساعت بابت جابجايي اتاق‌ها و تحويل آن‌ها در رستوران ناهار صرف کرديم.

وي درباره اينکه گفته مي‌شود استقلالي‌ها را در هتل راه ندادند و با وساطت قلعه‌نويي مشکل حل شد، گفت: به کاربردن اين لفظ درست نيست، اما با وساطت قلعه‌نويي مشکل حل شد. نمي‌گويم مشکل مالي نداريم، اما فکر نکنم بخاطر اين موضوع اين اتفاق افتاده باشد.

صادقي در پاسخ به اين سؤال که چند درصد از قراردادش را دريافت کرده است، گفت: به حال کسي فرق نمي‌کند شايد من هم جزء ‌بازيکناني باشم که پول زيادي نگرفتم اميدوارم با دستوراتي که وزير داده است مشکلات حل شود استقلال هم مشکل مالي دارد و هم ندارد.

بازيکن سابق تيم ملي درباره عملکرد کي‌روش گفت: نظر من اهميتي ندارد، چون در اندازه‌اي نيستم که بخواهم درباره تيم ملي اظهارنظر کنم. او مربي بزرگي است و کارنامه مشخصي دارد.

وي خاطرنشان کرد: ‌نبايد مانند عرب‌ها برخورد کنيم. بايد سرمايه‌گذاري کنيم و عجولانه تصميم‌‌گيري نکنيم تا اجازه دهيم مانند ژاپني‌ها کار به صورت اصولي پيش برود

بائو: بازي با سپاهان فينال جام حذفي است

بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: بازي‌هاي سخت استقلال هنوز باقي مانده است و ديدار با سپاهان فينال جام حذفي است.

ميثم بائو پس از پيروزي پرگل استقلال مقابل ابومسلم در جام حذفي گفت: بازي خوبي بود و ابومسلم هم خوب بازي کرد، اما به هر حال استقلال بايد هميشه برنده باشد.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: بازيکنان ابومسلم هرچه داشتند اوايل مسابقه گذاشتند و به نظرم در ادامه ديدار از نظر بدني کم آوردند.

بائو درباره کيفيت جام حذفي گفت: بازي‌هاي سخت ما باقي مانده است و ديدار با سپاهان به نوعي فينال جام حذفي است. البته به نوعي خودم هم احساس مي‌کنم که جام حذفي خيلي زود گذشت.

وي درباره مشکلات مالي استقلال گفت: هرکس به استقلال مي‌آيد بايد رياضت بکشد. حيف است تيم به اين بزرگي و با اين همه هوادار دچار مشکلات مالي باشد. بيشتر از 14-15 پيروزي به دست آورده‌ايم؛ اما يک پاداش هم نگرفته‌ايم.

بائو در پاسخ به اين سؤال که چند درصد از قراردادش را دريافت کرده‌ است، عنوان کرد: از چيزي که بايد پرداخت مي‌شد خيلي عقب‌تر هستيم هم در ليگ برتر نتايج خوبي گرفته‌ايم و هم در جام حذفي، نمي‌دانم اگر دهم جدول بوديم چه اتفاقي مي‌افتاد

نيمکت‌نشيني در استقلال برايم مهم نيست

بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: نيمکت‌نشيني در استقلال حتي تا آخر فصل هم براي من اهميتي ندارد.

حنيف عمران‌زاده پس از پيروزي پرگل استقلال مقابل ابومسلم در جام حذفي فوتبال درباره نيمکت‌نشيني‌اش گفت: صلاحديد قلعه‌نويي است و اعتراضي هم ندارم،‌ خوشبختانه تيم هم نتايج خوبي مي‌گيرد.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: به هر حال نظر مربي مهم است که نيمکت‌نشين باشم و کاري به اين صحبت‌ها ندارم. خوشبختانه امسال سال بدون حاشيه‌اي را پشت سر مي‌گذارم و مي‌خواهم با همين شرايط فصل را به پايان برسانم.

عمران‌زاده در پاسخ به اين سؤال که حتي اگر تا پايان فصل هم نيمکت‌نشين باشد مهم نيست عنوان کرد: نيمکت‌نشيني در استقلال برايم مهم نيست و تنها به موفقيت تيم فکر مي‌کنم.

بازيکن استقلال درباره آزمايش دوپينگ از او در پايان اين ديدار گفت: اگر قرعه‌کشي ماشين باشد چرخش هم به من نمي‌رسد؛ اما در زمان تست دوپينگ هميشه نوبت من است.

عمران‌زاده درباره مشکلات مالي استقلال و اينکه پيش از اين ديدار بازيکنان اين تيم را به هتل راه ندادند گفت: به علت مشکلات مالي با وساطت قلعه‌نويي وارد هتل شديم. متأسفانه مشکلات مالي زياد است، 13 بازي را برده‌ايم؛ اما پاداشي نگرفته‌ايم.

تلاش مي‌کنم در بازي‌هاي بعدي استقلال گل بزنم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: در اين بازي تمام تلاشم را کردم اما اميدوارم در بازي‌هاي بعدي بتوانم گل بزنم.

آرش برهاني مهاجم تيم استقلال پس از پايان بازي استقلال و ابومسلم اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم. تيم خيلي خوب بود و به شرايط خوبي رسيده‌ايم. استحقاق زدن 5 گل را داشتيم.

به گزارش فارس،وي در پاسخ به اين سؤال که آرش برهاني در اين بازي گل نزد،‌گفت: تمام تلاشم را کردم و اميدوارم در بازي‌هاي آينده گل بزنم.

مهاجم تيم استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا مشکلات مالي استقلال حل شد، گفت: راجع به مشکلات مالي استقلال صحبت نمي‌کنم چون فايده‌اي ندارد.

با تلاش بازيکنان قهرمان جام ‌حذفي مي‌شويم

مهاجم تيم استقلال گفت: با تلاش بازيکنان استقلال مي‌توانيم قهرمان جام حذفي شويم.

فرزاد حاتمي پس از پايان ديدار دو تيم استقلال و ابومسلم اظهار داشت: بازي خوبي بود. همه بچه‌ها خوب بازي کردند و خوشبختانه برنده از زمين خارج شديم.

به گزارش فارس،وي در پاسخ به اين سوال که گل دومي که استقلال زد يکي از بازيکنان ابومسلم خارج از زمين بود و آيا داور مي‌توانست بازي را نگه دارد يا خير، گفت: اگر 7 نفر هم داخل زمين باشد بازي مي‌تواند ادامه داشته باشد. 10 نفر داخل زمين بودند و گل دوم روي تيزهوشي مجتبي جباري به ثمر رسيد.

حاتمي در پاسخ به اين سوال که در اين بازي نيز گل زدي و آيا هدفت گل‌زدن بود،‌ گفت: تمام سعي و تلاشم را کردم تا گل بزنم و هدفم در تمام بازي‌ها گل زدن است.

وي در پاسخ به اين سؤال که آيا کي‌روش در استاديوم ديدي يا نه،‌ گفت: نه من کي‌روش را در استاديوم نديدم.

مهاجم استقلال در ادامه گفت: تمام تلاشم را مي‌کنم به تيم ملي دعوت شوم و اگر دعوت شوم صد در صد به تيم ملي کمک مي‌کنم.

حاتمي در پاسخ به اين سؤال که آيا با اين روند استقلال قهرمان مي‌شود يا نه، گفت: به لطف همه بچه‌ها و تلاش همه، استقلال مي‌تواند قهرمان شود.

وي در مورد مشکلات مالي باشگاه استقلال گفت: اميدوارم هر چه سريع‌تر مشکلات حل شود بنده تا به امروز يک ريال از باشگاه دريافت نکرده‌ام.

آرزوي جالب قلعه‌نويي براي برگي‌زر و ابومسلم

امير قلعه‌نويي پس از پايان نشست خبري و مواجهه با هادي برگي‌زر آرزوي جالبي براي وي و تيمش کرد.

به گزارش فارس، امير قلعه‌نويي پس از پايان نشست خبري و هنگامي که با هادي برگي‌‌زر سرمربي ابومسلم روبرو شد، آرزوي جالبي براي وي و تيمش کرد.

قلعه‌نويي خطاب به برگي‌زر گفت:‌ دعا مي‌کنيم ابومسلم ليگ برتري شود. چون اين موضوع باعث مي‌شود حداقل تيم‌ها سالي يک بار به مشهد و پابوس امام رضا (ع) بيايند. همه تيم‌ها مطمئنا از ليگ برتري شدن ابومسلم خوشحال خواهند شد.

هدف استقلال قهرماني در جام حذفي است

بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: هدف ما قهرماني در جام حذفي است.

به گزارش فارس، حسن اشجاري پس از پيروزي 5 بر صفر استقلال مقابل ابومسلم در جام حذفي گفت:‌ هدف ما قهرماني در اين مسابقات است، خوشبختانه بازي منطقي و خوبي انجام داديم.

وي ادامه داد: گل زودهنگام ما در نيمه دوم باعث شد تا در ادامه مسابقه بهتر کار کنيم و گل‌هاي بيشتري را وارد دروازه ابومسلم کنيم.

بازيکن استقلال درباره اعتراض ابومسلمي‌ها بعد از گل دوم استقلال گفت: مثل اينکه يکي از بازيکنان اين تيم هنوز وارد زمين نشده بود؛ اما ما مسئول اين موضوع نيستيم و طبق معمول بازي را شروع کرده و به گل رسيديم.

اشجاري درباره مشکلش با جواد نکونام گفت: همان روز اول که به استقلال آمدم اين مشکل حل شد؛ اما برخي از رسانه‌ها به آن دامن مي‌زنند و دوست دارند اين موضوع ادامه داشته باشد. هيچ مشکلي با نکونام نداشته و ندارم چون همان روز اول از او عذرخواهي کردم.

منبع : ورزش 3

12. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاتمی اگه همیشه همینطوری باشه خیلی در ادامه میتونه بهمون کمک کنه مخصوصا در سیستم 4.2.3.1 یه خورده تو مایه های رضا عنایته خودمونه.انصافا تموم کننده خیلی خوبیه البته غیر از. بازی با الومینیوم.....ولی همین که تونسته در تیم بزرگی مثل استقلال خودشو ثابت کنه و تبدیل به مهره فیکس ژنرال بشه جای تقدیر داره.کاری که منوچهری به خاطر استرسش نتونست انجام بده

دیروز سامی وقتی گل زد روحیش بالا رفتو خیلی بهتر کار کرد

حمودی برعکس خسرو فوق العاده بود نمیدونم چرا حیدری انقدر وحشتناک افت کرده و حتی نمیتونه از یار مستقیمش عبور کنه تا حالا نشده بود خسرو انقد روی اعصابم باشه که دوست داشته باشم تعویض بشه....به نظرم الان سمت راست تیم ملی حق حمودیو ماهینیه.اخرین بازیه خوبی که از خسرو دیدیم مقابل سپاهان در فولادشهر بود.....

در مرحله بعد حریف سرسختی داریم.....بردن سپاهان زخم خورده کار اسونی نیست اونم اگه بازی در اون زمین اسفالت فولادشهر باشه....اگه سپاهانم بزنیم که برای من اندازه قهرمانی حذفی ارزش داره به احتمال فراوان میخوریم به پرسپولیس که بردن پرسپولیسی که تمام امید و هدف اصلیش برای این فصل جام حذفیه فوق العاده سخته......مسیر سختی برای قهرمانی در حذفی داریم ولی اگه قهرمان بشیم با توجه به تیمهایی که باید از پیشه رو برداریم خیلی میچسبه

با اینکه یه تیم در ایران نمیتونه بیش از یه جام بگیره اصلا موافق نیستم.....پارسال خودمون دستس دستی قهرمانیو دادیم سپاهان و خیلی راحت میتونستیم دو تا جامو بگیریم

امیدوارم مصدومیت محمدرضایی جدی نباشه جوری که اون یهو افتاد گفتم رباط پاره کرد.....

اگه مصدومیت سیاوشو هاشم کارلوس برطرف بشه و فرهاد هم اماده بازی بشه انتخاب لیست 18 نفره خیلی سخت میشه......نیمکت خیلی قدرتمندو قابل اتکایی داریم
    اگه ترکیب اصلیو همین ترکیب نیمه دوم مقابل ابومسلم در نظر بگیریم و فرهادو به جای حاتمی بذاریم بازیکنای زیر باید نیمکت نشین بشن
    حسینی . بائو . اکبرپور . بیکزاده . رحمتی . برهانی . موسوی . عمرانزاده . حاتمی . موسوی . ویسنته

از این 11 نفر حسینی که گلر دومه و حتما باید بین 18 نفر باشه ولی 4 نفر از اینا باید خط بخورن....همشون هم حتی ادعای ملی پوش شدن دارند حالا بین لیست 18 نفره هم نباشن?
    امیدوارم این بازیکنا حفظ بشن و فقط به جای اکبرپور و بیکزاده تیموریانو حاج صفیو بگیریم و بریم واسه سومین قهرمانی اسیا

14. 11 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

امیدوارم مصدومیت محمدرضایی جدی نباشه جوری که اون یهو افتاد گفتم رباط پاره کرد.....
    به شخصه من امیدوارم حداقل سه بازی لیگ مصدوم بشه این آرزه رو فیکس بذاره سمت چپ پست تخصصیش بعد هر تصمیمی خواست بین این دو بگیره ...

من سال پیش سر فوتبال رباط صلیبیم پاره شد .. اصلآ بعدش نمی تونی راه بری چه برسه بازی کنی . کلآ انگار زانو جا به جا داره میشه . هنوز عمل نکردم
    --------------------------------------------------------------------
    به این می گن افتخار ایران استقلال بالاتر از رم
    استقلال دومین تیم برتر آسیا در سال2012

به گزارش خبرگزاری فارس، فدراسیون آمار و تاریخ فوتبال فهرست 400 باشگاه برتر دنیا در سال 2012 را اعلام کرد که بر این اساس تیم فوتبال بارسلونا در صدر این فهرست با 307 امتیاز قرار گرفت.تیم‌های چلسی انگلیس با 279 و بوکاجونیورز آرژانتین با 278 امتیاز در مکان‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

در میان تیم‌های آسیایی پوهانگ استیلرز کره‌جنوبی با 149 امتیاز در مکان 62 جهان و اول آسیا است و استقلال ایران با 121 امتیاز در مکان 107 جهان و دوم آسیا قرار دارد.

چونبوک موتورز کره‌جنوبی هم با 120.5 امتیاز در مکان 108 جهان و سوم آسیا است.

در این میان سپاهان ایران با 102 امتیاز در مکان 146 جهان قرار دارد و پرسپولیس هم با 75 امتیاز رتبه 295 جهان را در اختیار دارد.

نکته جالب در این رده‌بندی قرار گرفتن تیم‌ رم ایتالیا در مکان 119 جهان با 114 امتیاز است.
    Last edited by king of the kings; 10-01-2013 at 15:44.

16. 8 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

با اینکه یه تیم در ایران نمیتونه بیش از یه جام بگیره اصلا موافق نیستم.....پارسال خودمون دستس دستی قهرمانیو دادیم سپاهان و خیلی راحت میتونستیم دو تا جامو بگیریم
    امیر جان من یه سو تفاهمی رو رفع کنم منظورم از اینکه تو ایران نمیشه بیش از 2 جام گرفت این نیستش که مثلا فدراسیون به استقلال دستور بده که این بازی با سپاهان رو بباز تا ما تیما رو توی لیگ برتر برات ببازونیم !!! اصلا منظورم این حرفها نیست و به تبانی و اینا به هیچ وجه اعتقاد ندارم .

منظور من مسیر سخت و آسونیه که فدراسیون جلوی روی تیم ها برای رسیدن به یک جام میذاره بخصوص مسیر جام حذفی که همش دست فدراسیونه ! درباره ی پرسپولیس اصلا بحث نمیکنم چون همه به واضح داریم میبینیم !اصلا نیازی به توضیح نیست .

اما مثلا این قرعه کشیا که بازیا توی خونه ی کی انجام بشه این بازیهای پیاپی توی آزادی زمان بازیها استراحت مطلقی که بعضی تیمها دارن و ... به نظرم یه جورایی کارو سخت میکنه دیگه .

مثلا بازی بعد ما با سپاهان . به نظر شما توی آزادیه؟با اینکه میگن قرعه کشی اما من بعید میدونم تو آزادی باشه ! کارمون سخت تر میشه و در واقع نتیجه گرفتن سخت میشه . منظور منم همینه که مسیرو سخت میکنن نه اینکه بیان بگن آقا شما بباز ما هم بد بازی کنیم ببازیم ! ما میتونیم با انسجام از سخترین مسیرها هم رد شیم . میتونیم سپاهانو تو همونجا شکست بدیم . کار نشد نداره . اما سخته دیگه ...

در ضمن کینگ جان ممنون بابت خبر و تبریک میگم به دوستان که همیشه در زمان حال بالا بودیم و خواهیم ماند . و افتخار کردن به چیزی که الان داری و هستی و آمار و ارقام زمان حال خیلیییییییی شیرین و لذت بخشه

رده‌بندي 10 تيم برتر باشگاهي آسيا هم به شرح زير است:

1- اولسان هيونداي کره‌جنوبي با 190 امتياز (رده 33 جهان)

2- پوهانگ استيلرز کره‌جنوبي با 149 امتياز (رده 63 جهان)

3- استقلال ايران با 121 امتياز (رده 107 جهان)

4- جئونبوک موتورز کره‌جنوبي با 5/120 امتياز (رده 108جهان)

5- الهلال عربستان با 5/119 امتياز (رده 109 جهان)

6- بنيادکار ازبکستان با 114 امتياز (رده 118 جهان)

7- الکويت سيتي کويت با 114 امتياز (رده 120 جهان)

8- کاشيما ريسول ژاپن با 111 امتياز (رده 125 جهان)

9- گوانگجو اورگرانده چين با 5/110 امتياز (رده 126 جهان)

10- الاتحاد عربستان با 5/110 امتياز (رده 127 جهان)

خوشحالم که همیشه در آسیا نام ما در بهترین جایگاه ها بوده
    Last edited by MohammadT15; 10-01-2013 at 14:48.

18. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

20. 4 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •