دانلود مراسم FIFA Ballon D'OR با کیفیت HD
فرمت: MP4
حجم: 1.4GB
Uploadbaz
Rodfileکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: منبع
دانلود مراسم FIFA Ballon D'OR با کیفیت HD
فرمت: MP4
حجم: 1.4GB
Uploadbaz
Rodfileکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: منبع
بارسا در صدر رده بندی باشگاههایی که بازیکنانشان بیشترین توپ طلا را کسب کرده اند:
![]()
اینکه ما از ناراحتی و شکست مقطعی یه نفر خوشحال بشیم فکر نمیکنم کار درستی باشه
واقعا یه لحظه خودمون رو جای رونالدو بزاریم، با هر اخلاقی که داشته باشه ماه ها تمرین میکنه، وزنه میزنه، بدنسازی میکنه و برای اینکه بهترین باشه واقعا انرژی میزاره
در چنین شرایطی باید شکست براش ناراحت کننده باشه
اصولا یک انسان موفق کسیه که از شکست ناراحت بشه و همین که رونالدو این ناراحتی رو بروز میده نشوندهنده اینه که با خودش صادقه
دلایلی که برای زیر سوال بردن توپ طلای مسی بیان میشه به نظر من حدود 70 درصدش کورکورانس
30 درصدش هم ناشی از علاقه زیاد به بازیکن محبوبشونه
مسی بیش از تمام این سالها لیاقت این جایزه رو داشت و این مسئله رو با توجه به افت وحشتناک رونالدو در این ماه های اخیر خود رونالدو هم میدونست
به نظر من به جای گذاشتن عکس و تصاویر ناراحتی رونالدو بهتره روی تصاویر خوشحالی مسی و اینیستا تمرکز کنیم![]()
شاید بارسا تو 20 سال دیگه تو قهرمانیه cl به رئال برسه ولی رئال تا 100 سال دیگه بازیکناش 4 بار بهترین جهان نمیشن مگه مسی بره رئال
یه سوال داشتم:
توی مراسم کلا چند نفر رای میدن؟ مثلا مسی 41 درصد رای اورده یعنی چه تعداد؟؟
در ضمن مگه پست دادن تو تاپیک حریف غیر مجاز نیست؟ مگه صرفا تبریکی چیزی باشه
اما الان ...
پست دوستمون Iman-Emperatour:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من ایرادی نداره که از مخالفای بارسا هم بیان و اخبار رو بخونن و نظر بدن!!!
اینم یه عکس برا هواداران بارسا و اونایی که میان به تاپیک سر میزنن!
هی عکس میذاری حرص حریفو دربیاری؟
پستو متوجه نشدم
ننوشته بود کلا چند نفر رای میدن؟ فقط نوشته بود کلا میشه 55 درصد رای اورد
درمورد اینکه دوستان طرفدار حریف هم اینجوری نگاه نکن
همه ی خونریزی ها از این جاها شروع میشه
تو مدرسه مثلا میبینی دو نفر رئالی دارن حرف میزنن یه بارسایی میره نظر بده یواش یواش کار به جاهای باریک میکشه
( خودم تجربش کردما)![]()
سلام
من هم برنده شدن مسی برای چهارمین بار رو تبریک میگم..
4بار !! شوخی نیست . اولین آدم تو تاریخ هستش که 4 بار برنده میشه.
قیافه رونالدو هم دیدنی بود ولی باید بگم چیزی از ارزش های رونالدو کم نمیشه فقط باید اخلاقش رو درست کنه
و اینکه قبول بکنه مسی از اون بهتر و بهترین بازیکن تاریخ هست.
موفق باشید
پدرو: مسی بهترین بازیکن تاریخ است
مسی شب گذشته با پشت سر گذاشتن کریس رونالدو و آندرس اینیستا، برای چهارمین بار پیاپی برنده توپ طلا شد و پدرو بازی کردن در کنار این نابغه آرژانتینی را یک افتخار دانست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -پدرو، مهاجم بارسا، بعد از رسیدن چهارمین توپ طلا به لیونل مسی، این ستاره آرژانتینی را بهترین بازیکن تاریخ نامید.
مسی شب گذشته با پشت سر گذاشتن کریس رونالدو و آندرس اینیستا، برای چهارمین بار پیاپی برنده توپ طلا شد و پدرو بازی کردن در کنار این نابغه آرژانتینی را یک افتخار دانست.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من سال هاست که در کنار او بازی می کنم. ما در کنار هم به قهرمانی های زیادی رسیده ایم و رسیدن به یک توپ طلای دیگر، برای او بسیار لذت بخش است. او بهترین بازیکن تاریخ است.
لحظاتی که من بیش از همه به یاد دارم، فینال ها و قهرمانی هایی است که با هم داشتیم. من خوش شانس بودمدو خوشحالم که در کنار بهترین بازیکن جهان و یا حتی بهترین بازیکن تاریخ بازی کرده ام."
پدرو که این هفته در دیدار با اسپانیول، بعد از 5 ماه بار دیگر برای بارسا گلزنی کرد، امیدوار است که بتواند به روند گلزنی هایش ادامه بدهد.
" درست است که شما می توانید دوران بدی را سپری کنید؛ در این شرایط گلزنی اعتماد به نفس شما را برمی گرداند. من خوش شانس بودم که در دیدار با اسپانیول توانستم به تیم ام کمک کنم. امیدوارم که این مسیر ادامه پیدا کند.
گفته شده که من خوب بازی کردم و به تیم کمک کردم اما برای تیم گلزنی بسیار مهم است. هم تیمی ها و مربی کمک زیادی به من کردند و من امیدوارم بتوانم به همین مسیر ادامه بدهم."
************************************************** ******************************
یادداشت ویژه برای مسی؛ مبارکت باشد قهرمان!
پسر طلایی بارسلونا به جولان دادن خود در مراسم توپ طلا ادامه می دهد، گویی این توپ طلاست که مشتاق مسی است و نه او. دیشب شبی بود که هیچگاه از اذهان جهانیان پاک نخواهد شد. فابیو کاناوارو ایتالیایی با خواندن نام مسی بر انتظارات چندین ماهه فوتبالدوستان خاتمه داد تا موفقیت دیگری نصیب خانواده بزرگ بارسا شود.
2009، 2010، 2011 و 2012؛ همه برای مسی! چهار سال متمایزی که در تاریخ توپ طلا بیش از ادوار دیگر فروغ دارد. لئوی افسانه ای رکورد پلاتینی را پشت سر گذاشت و بیش از پیش در تاریخ فوتبال جهان جاودانه شد تا بار دیگر بر همگان ثابت کند که در جهان بهترین است. بعید نیست که با روند خیره کننده این اعجوبه آرژانتینی، او بتواند برای چند بار دیگر فاتح این جایزه باشد. به راستی که رکورد ها در برابر او حقیرند!
با اینکه لیونل مسی با عملکرد فوق العاده خود همه را زیر سایه خود قرار می دهد، اما نباید از درخشش آندرس اینیستا طی سال 2012 و سالهای پیشین گذشت؛ شوالیه رنگ پریده با جادوی خود در یورو غوغا به پا کرد و حتی توانست جایزه بهترین بازیکن اروپا را کسب کند.
منبع: اف سی بارسلونا دات آی آر
نویسنده: علی شکرانه / FCBarcelona.ir
بارسلونا با بهترین آغاز نیم فصل برابر شد.
سه امتیاز بدست آمده در برابر اسپانیول یعنی اینکه بارسا 52 امتیاز دارد، به همان میزان که آنها در بهترین آغاز نیم فصل در سال 2010/11 داشتند. اما هنوز با یک بازی باقیمانده تا نیمه فصل، اگر بارسا در برابر مالاگا امتیاز بگیرد، یک رکورد جدید ثبت خواهد کرد.
رکوردها هنوز در حال شکسته شدن است. تیم اول اف سی بارسلونا نمی تواند به پیروزیهایش پایان دهد و موفقیت های تاریخی ثبت می کند. در سال 2010/11، بارسلونا تحت هدایت پپ گواردیولا 52 امتیاز باور نکردنی در نیم فصل بدست آورد. بعید به نظر می رسید تیم دیگری بتواند به این رکورد دست یابد، با این حال تحت نظر تیتو ویلانوا، بارسا یک بار دیگر پس از شکست دادن اسپانیول به این امر رسید و هنوز هم یک بازی دیگر قبل از نیم فصل دارد.
روز تاریخی
بارسا هم اکنون می تواند رکورد جدید مسابقات قهرمانی زمستانی را با پیروزی و یا تساوی در مالاگا ثبت کند. آندلوسی ها یکی از آماده ترین تیمهای در این فصل از رقابتها هستند. اما نتیجه در روزالدا به این معنی است که بارسلونا نیمی از راه این مسابقات را بدون تحمل هیچ شکستی به پایان خواهد رساند.
پیروزی بیش از همیشه
بارسا با پیروزی در مقابل اسپانیول - هفدهمین برد - با رکورد قبلی تعداد برد در نیم فصل خود برابری کرد که این رکورد به دو سال پیش یعنی فصل شگفت انگیز زیر نظر گواردیولا در سال 2010/11 باز می گردد. بنابراین در برابر مالاگا، بارسلونا شانس این را خواهد داشت که رکورد جدید 18 برد را ثبت کند.
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: معزالدین جامی / FCBarcelona.ir
Last edited by runner; 08-01-2013 at 23:04.
مانیتا می خوایم یالا
با توپ طلا حالا
بهتره از مسی چیزی رو نگیرن
مثل چمپیونز لیگ و بهترین بازیکن اروپا
چون برمیگرده و فوتبال رو بنام خودش میکنه
وقتی در لحظه تاریخی توپ طلای چهارم حضار پا شدن و به تشویق ادامه دادن
مثل قدیما عین یک بچه ذوق کرده بود
دوستانی که خاطرخواه اینیستا شدن کاش کمی زودتر حمایت خودشون رو اعلام می کردن
مثل مورینیو که تا مراسم همه تلاشش رو برای رونالدو کرد و بلافاصله بعد از انتخاب مسی گفت بیچاره ژاوی
ولی جالبه با این همه تبلیغ از اون سر دنیا تا همین گل انگلیسی
و حساب نشدن رای های نکونام و کیروش و ... که می دونیم چی بوده
همینطور رای گیری قبل از آخرین دستاورد های مسی
نتیجه این در اومد
یعنی جا داشت خیلی یک طرفه تر بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)