تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 328 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به قول يه پيج رئالي:

من فقط در عجب هستم چرا وقتي که وين روني در منچستر به خاطر اينکه در بازي قبل يک توپ رو به تيرک زده رو فرگوسن بازيبه بعدي رو نيمکت ميشونه(ستاره ي تيمش رو) اونجا کسي نميپرسه حال آقا روني خوبه اصلا؟؟؟؟؟؟حالا در حالي اين اتفاق ميوفته منچستر حريف تيم سوانسي نميشه بدون روني!!!!
    اينجا مورينيو بخواد ترکيب و نفرات دلخواهش رو بفرسته تو زمين ماشالله همه يه پا سر مربي و همه يه پا کارشناس و تئوريسين فوتبال ميشن!!!
    حرف شما کاملا درسته ولی وقتی که تیم نیاز به برد داره اگه امتیاز نگیره خیلی بد میشه
    واینکه شاید منچستری ها به اندازه ی رئالی ها از امتیاز نگرفتن تیمشون ناراحت نباشن
    بعد منچستر تو لیگ خودش اوله
    ساله قبل که رئال اول بود کدوم از این حرفا بود
    به هر حال با این وضع موجود طرفدار های رئال دوست دارن هرجوری شده رئال تموم امتیازات ممکن رو بگیره و نه بخاطر یه بحث جزء ای بازیکنا رو نیمکت باشه و امتیاز از دست بدیم
    به نظرم نمونش بازی هست که کاسیاسو رو نیمکت گذاشت و تو اون بازی 3 تا خوردیم که به نظرم نبود کاسیاس تو باخت تاثیر داشت
    به نظرم این بحث فایده ای نداره پس دیگه بیخیال بقیش بشیم

2. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

این مصاحبه ی اسنایدر یه مقداری در مورد سرمربی تیممون هست و گفتم شاید بذارم بد نباشه...

اسنايدر: ديگر جزو پنج بازيکن برتر جهان نيستم

وزلي اسنايدر که به باشگاه گالاتاسراي ترکيه پيوست، اعتراف کرد، ديگر خودش را يک بازيکن بزرگ نمي‌داند.

او درباره انتقال خود به گالاتاسراي گفت: "چرا به يک باشگاه بزرگ نرفتم؟ مشخص است. به اين دليل که ديگر بازيکن بزرگي نيستم و اينتر هم ديگر جزو باشگاه‌هاي بزرگ نيست. اينتر ديگر آن تيمي نيست که در فصل 2010 توانست قهرماني در ليگ قهرمانان را به دست آورد. به همين دليل انتخابم به گالاتاسراي براي من يک قدم روبه‌جلو بود."

اسنايدر ادامه داد: "ترکيه ليگي قوي دارد. من هم دوباره فرصت بازي کردن دارم. گالاتاسراي باشگاه زيبايي است و هم‌تيمي‌هايم بازيکنان بزرگي هستند. همه اين‌ها براي من مهم است تا بتوانم در جام‌جهاني 2014 فرصت بازي کردن داشته باشم."

اين هافبک هلندي در فصل 10-2009 با اينتر عملکرد فوق‌العاده‌اي داشت و توانست سه گانه تاريخي را با نراتزوري به ارمغان آورد و در جام جهاني 2010 همراه لاله‌هاي نارنجي به فينال راه يافت.

اسنايدر مي‌تواند اولين بازي خود براي گالاتاسراي را در شهرآورد اين هفته استانبول برابر بشيکتاش انجام دهد.

اين هافبک هلندي همچنين درباره نقش ژوزه مورينيو در انتخاب گالاتاسراي گفت: "با مورينيو قبل از انتخاب گالاتاسراي مشورت کردم. او جزو مهمي از زندگي من بوده است و همواره به صحبت‌هاي او گوش مي‌دهم؛ چراکه هيچوقت از تصميم‌هاي خود مطمئن نيستم. وقتي با او صحبت کردم، همه چيز را برايم روشن کرد. من پس از صحبت با مورينيو در 48 ساعت تصميم گرفتم، گالاتاسراي را انتخاب کنم."

اسنايدر در پايان گفت: "اميدوارم بتوانم گئورگي هاجي دوم گالاتاسراي شوم."

پ.ن:
    واقعا اون سالی که شاگرد مورینیو بود به خدا قسم باید بهترین بازیکن جهان میشد وزلی اسنایدر...
    هم تو اینتر فوق العاده بود!!!تو هر 3 جام....
    هم تو تیم ملی و جام جهانی....(از بهترین های جام بود و اگه کمی بد شانسی نمیومد سراغشون اون سال قهرمان جهان هم میشد با هلند)

ولی در کمال ناباوری یکبار دیگه FIFA حق بهترین سال رو خورد حتی در بین 3 تای نهایی هم نذاشتن این بنده خدا رو!!!
    و بعد از اون هم که مورینیو به رئال اومد و این بنده خدا هم که شکست روحیه بدی خورده بود شد این

یه سوال دوستان...
    به نظرتون عملکرد اسنایدر در رئال چطور بود در سالی که تو تیم ما بود؟؟

4. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

به هر حال با این وضع موجود طرفدار های رئال دوست دارن هرجوری شده رئال تموم امتیازات ممکن رو بگیره و نه بخاطر یه بحث جزء ای بازیکنا رو نیمکت باشه و امتیاز از دست بدیم
    به نظرم نمونش بازی هست که کاسیاسو رو نیمکت گذاشت و تو اون بازی 3 تا خوردیم که به نظرم نبود کاسیاس تو باخت تاثیر داشت
    به نظر منم اگه کاسیاس تو بازی جلوی دورتمند نبود باخت نمیدادیم!!!
    این حرفا به نظرم کاملا غیر حرفه ای هست!!
    یه مربی حتما یه چیزی میدونه که اینکارو میکنه!!
    مطمئنا از من و شما هم بهتر میدونه کاری که میکنه چه عواقبی داره و چطور قراره سیبل بشه و ازش پشت سر هم انتقاد شه!!

همه اینو میدونیم که مورینیو ذره ای از نظر فنی نمیتونه کاسیاس رو انکار کنه!
    پس حتما دلیل قانع کننده ای داشته برای اینکار...
    و چه دلیلی بهتر از اینکه به کاسیاس انگیزه بده بعد از چندین سال مطمئن بودن از جایگاهی که در تیم داره بدون توجه به عملکردی که داره!(البته تر خوشبینانه ترین حالت ممکن)
    یه مدتی تو همین تاپیک همه میگفتن کاسیاس دیگه اون کاسیاس سابق و اون دروازبان فصل قبل نیست!!!و واقعا هم نبود!
    مخصوصا دیگه اوج انتقاد از کاسیاس بعد از اون بازیه افتضاح جلوی دورتمند بود!!!

حالا وقتی که آدمی به عظمت کاسیاس قراره اشتباه بکنه!!
    چرا فرصت اشتباه رو به یه جوون دیگه ندیم تا هم اون جوون بتونه انگیزه ای زیادی پیدا کنه و هم کاسیاس متوجه ی این بشه نباید از جایگاهش در ترکیب 100 درصد مطمئن باشه و با بالاترین راندمان کاری بازی کنه(خدا رو شکر در اکثر مواقع ایکر فوق العاد بوده*

6. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

یه سوال دوستان...
    به نظرتون عملکرد اسنایدر در رئال چطور بود در سالی که تو تیم ما بود؟؟
    خوب نبود - البته مصدومیت هاش هم بی تاثیر نبود
    نمیدونم هلندی ها چرا تو رئال گند میزنن!
    تو این چند سال اخیر بازیکنای هلندی نظیر روبن و درنته و همین اسنایدر اصلا موفق نبودن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، مربی رئال در مصاحبه با رادیو مونته کارلو در مورد شرایط تیم صحبت کرد :" همه دنبال جنجالی علیه من هستند که وجود ندارد . من آرام کارم را می کنم و با آرامش منتظر پایان فصل هستم."
    مربی پرتغالی درها را به روی لیگ فرانسه بست و گفت :" پی اس جی یک مربی بزرگ و یک مدیر فنی موفق دارد . نیازی به مربی دیگری ندارد . "
    مورینیو در مورد لالیگا نیز گفت :" غیرممکن شده است . فاصله زیادی وجود دارد و باید بدون هیچ استرسی به اهداف دیگر فکر کنیم چرا که استرس فقط وضعیت را مشکل می کند . "

Last edited by A/|\IR; 23-01-2013 at 20:14.

8. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

یکی آربلوا رو از برق بکشه ؛ زد کاسیاس رو مصدوم کرد
    ویرایش : آدان اومد خدایا خودت کمک کن

10. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

اربلوا چیکار کردی پسر.......
    خدا رو شکر یه گل زدیم......... کاشکی میشد این گل رو به نام ژابی النسو ثبت کنن..... پاسش فوق العاده بود

منتظر کنفرانس جنجالی بعد از بازی باشید... اگه خود مو بیاد خیلی حرفا واسه گفتن داره...... با مصدومیت کاسیاس حالا میتونه این دفاع رو از خودش داشته باشه و بگه که واسه همین چیزاست که بعضی موقع ها بازیکن ها رو رو نیمکت میشونه و در اون بازی از کاسیاس استفاده نکرد...
    به نظر من احتمال اینکه این جمله رو بگه خیلی زیاده و البته همراه با غز زدن بر سر رسانه های جو ساز

12. این کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

داور بازی چه حالی به برنده مالاگا - بارسلونا داد !!!!‌
    فابیو رو که علکی علکی اخراج کرد ....!‌ دی ماریا هم نهایت حرکتش یک کارت زرد داشت !!!‌ تازه ضربه نزد فقط پاشو به پای یارو گیر داد !!‌
    این چه وضعیتیه آخه؟!‌

14. 6 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تبریک میگم سعود کردیم
    داور هر کاری کرد که رئال ببازه ولی نتونست
    کارتهای الکی میداد
    در کل بازی بدی نبود البته خوب هم نبود ولی مهم اینه که سعود کردیم
    یکی بگه کاسیاس چی شده؟
    مصدومیتش جدیه؟
    آربلوا زد داغونش کرد البته مقصر هم نبود میخواست دور کنه
    به نظر منم اگه کاسیاس تو بازی جلوی دورتمند نبود باخت نمیدادیم!!!
    این حرفا به نظرم کاملا غیر حرفه ای هست!!
    یه مربی حتما یه چیزی میدونه که اینکارو میکنه!!
    مطمئنا از من و شما هم بهتر میدونه کاری که میکنه چه عواقبی داره و چطور قراره سیبل بشه و ازش پشت سر هم انتقاد شه!!

همه اینو میدونیم که مورینیو ذره ای از نظر فنی نمیتونه کاسیاس رو انکار کنه!
    پس حتما دلیل قانع کننده ای داشته برای اینکار...
    و چه دلیلی بهتر از اینکه به کاسیاس انگیزه بده بعد از چندین سال مطمئن بودن از جایگاهی که در تیم داره بدون توجه به عملکردی که داره!(البته تر خوشبینانه ترین حالت ممکن)
    یه مدتی تو همین تاپیک همه میگفتن کاسیاس دیگه اون کاسیاس سابق و اون دروازبان فصل قبل نیست!!!و واقعا هم نبود!
    مخصوصا دیگه اوج انتقاد از کاسیاس بعد از اون بازیه افتضاح جلوی دورتمند بود!!!

حالا وقتی که آدمی به عظمت کاسیاس قراره اشتباه بکنه!!
    چرا فرصت اشتباه رو به یه جوون دیگه ندیم تا هم اون جوون بتونه انگیزه ای زیادی پیدا کنه و هم کاسیاس متوجه ی این بشه نباید از جایگاهش در ترکیب 100 درصد مطمئن باشه و با بالاترین راندمان کاری بازی کنه(خدا رو شکر در اکثر مواقع ایکر فوق العاد بوده*
    تو بازی با دورتموند مقصر گل دوم تو دقیقه ی 88 (اگه اشتباه نکنم) صد در صد دفاع بود نه کاسیاس دوست من
    دوما کاسیاس 4 ساله بهترین دروازبان جهانه پس اونایی که انتخاب کردن 100 در 100 یه چیزی از منو تو بیشتر میدونستن که انتخابش کردن

16. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اميدوارم مصدوميت ايكر جدي نباشه. تو صفحه فيس.بوك خودش كه عكس دستش رو گذاشته ظاهرا بانداژ هست و تو مصاحبه با سايت رئال گفته جزئي هست.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

تبریک بابت صعود به نیمه نهایی

مهمترین اتفاق بازی دیشب مصدومیت بد موقع کاپیتان بود که امیدوارم جدی نباشه و خیلی سریع دوباره به تیم اضافه بشه چون بازیهای حساسی پیش رو داریم و باید سربلند از این بازیها بیرون بیایم...با توجه به شناختی که از آدان دارم به این دروازه بان اصلا نمیشه اعتماد کرد
    اینم عکسی که کاپیتان تو صفحه FBـش گذاشته و گفته که باید مراحل درمانی رو طی کنم تا بفهمم چقدر جدیه

19. 4 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •