تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 87 اولاول ... 3272787980818283848586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 864

نام تاپيک: معرفی بازی های آنلاین فلش

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی فکری مهارتی به بازی ساده پلتفورمر است که باید یه بچه رو تنها با کلید چپ و راست و بالا به مامانش برسونید ولی بدین آسونی هام نیست. تو هر مرحله شما یه صفحه از بازی دارید که تکه تکه شده و نا منظم است و هر چه جلوتر می رید تکه ها بیشتر و پیچیده تر می شه. بنابراین نمی دونید که اگر به چپ یرید یا راست ممکنهسر از کجا درآرید باید هی تلاش کنید که بفهمید دقیقا هر تکه کجاست. یه ذره نا مفهوم گفتم ولی بازی در عین سادگی واقعا جذاب و سرگرم کندده است امتحانش کنید متوجه می شید زیاد اینجوری نمی شه توضیح داد. ولی واقعا این بازی نشون می ده که چطور با یه ایده کوچولو می شه بازی درست و حسابی ساخت.

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این بازی باید اسلحه و شمشیر بسازید ، آهنگری کنید و به جنگ با دشمن بروید، حتما تست کنید!
    Last edited by Iloveu-ALL; 21-01-2013 at 16:36.

3. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی پلت فورمر گرافیکش قوی نیست مثل بازی قدیمی هاست ولی داستان داره همین قشنگش کرده. شما در نقش پدری هستید که همراه دخترش در زمانی زندگی می کنه که یکی با یه سم زندگی همه موجودات رو روی زمین به خطر انداخته ولی دختر شما به نظر فرد خاصی می آد که هنوز سم روی اون اثری نداشته. به خاطر همین دختر شما دزدیده می شه و کار شما پیدا کردن اونه.شما اول توانایی های زیادی ندارید ولی به تدریج در بازی جلو می رید و ماموریت های مختلف رو انجام می دید توانایی های مختلفی به دست می آرید. و چندین باس رو باید با روش های مختلف توی بازی شکست بدید. بازی چند مرحله ای نیست ولی خوب بزخی مواقع نقشه بازی یه کم گیج کننده می شه. همچنین ماموریت های بازی غیر از بزن بکش یه مقداری هم فکری است. کلا برای وقت گذرانی بازی خوبیه. در ضمن تو همین صفحه ای که باز می شه لینک راهنمای بازی (واک ترو) به زبان انگلیسی موجود می باشد.

در آغاز فعالیت vampirerotic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    esf

پيش فرض alice is dead

شما توی سرزمین عجایب هستید و کشف میکنید که الیس مرده میخواین بدونید چی شده و در نهایت به حقایق جالب تری میرسید.در حالی که نمیدونید کی هستید و باید جواب این سوال هم بفهمید

بازی توی سبک point &click هست .باید تا حدودی انگلیسی بفهمید تا بازی کنید و اهنگ و گرافیک جالبی داره .
    مدت زمان بازی کردنش ممکنه طول بکشه بستگی به خودتون داره چون باید معماهارو کشف کنید .البته اگه به مشکل برخوردید یه گوگل بکنید به نتیجه میرسید یا از خودم بپرسید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند تا عکس از بازی

این هم الیس مرده

Last edited by vampirerotic; 28-01-2013 at 02:33.

6. 2 کاربر از vampirerotic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

در این بیا بانی که می بینید تعدادی سرباز و ژنرالهای آنها گم شده اند. هر کس بتواند در مدت 60ثانیه تعدادبیشتری از این افراد را به پادگان برساند برنده معرفی می شود.البته جاده در دست تعمیراست دقت به فرمایید.
    Last edited by orochi; 16-02-2013 at 10:33.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بازی بسیار ساده 400 سال.
    شما به عنوان نماد قبیله تون 400 سال وقت دارید که جلوی یک فاجعه را بگیرید. بازی روند بسیار آرامی داره حتی ممکنه برخی حوصله شون سر بره اما ابده قشنگی پشت بازی است برای همین اینو اینجا گذوشتم. محیط گزافیکی سادی و تنها 4 جهت اصلی لازم است کلا ساده و روند بازی خیلی آروم است. می شه گفت تا حدودی فکری است بازی.
    در کل همانطور که در بازی گفته می شه شما باید برخی مواقع صبر کنید...

9. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

راستش نمی خواستم معرفیش کنم چون به نظرم خیلی نو آوری نداشت اما من که تا حالا نشده بازی های مرحله ای فلشو ول کنم و دوباره برم سرش این یکی رو می خوام به تهش برسونم.
    چون جذبش شدم به نظرم جالبه
    بازی بزن بکش است
    دو بعدی
    حالت سامورایی
    در هر ماموریت که روی نقشه مشخص می شه شما باید فقط برید جلو آدمها رو بکشید
    البته یه سری ماموریت های کوچیکم پیش می آد مثلا آب چاه رو برای فلانی ببری در ازاش بهت یه چی می ده.کلا بازی ساده است اما می تونی اسلحه های متعدد داشته باشی همین طور لباس و زره متعدد که هر کدوم قابلیت های خاصی داره. در طول بازی هم امتیارکسب کنی که رتبت بره بالا بتونی قابلیت و ضربه های مختلف رو به بازیکنت اضافه کنی که البته قابل تغییر است. برخی مراحلش شهر خودتونه می ری اونجا تا چیزهایی که پیدا کردی رو بفروشی و چیزهای دیگه رو بخری
    همین

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستش نمی خواستم معرفیش کنم چون به نظرم خیلی نو آوری نداشت اما من که تا حالا نشده بازی های مرحله ای فلشو ول کنم و دوباره برم سرش این یکی رو می خوام به تهش برسونم.
    چون جذبش شدم به نظرم جالبه
    بازی بزن بکش است
    دو بعدی
    حالت سامورایی
    در هر ماموریت که روی نقشه مشخص می شه شما باید فقط برید جلو آدمها رو بکشید
    البته یه سری ماموریت های کوچیکم پیش می آد مثلا آب چاه رو برای فلانی ببری در ازاش بهت یه چی می ده.کلا بازی ساده است اما می تونی اسلحه های متعدد داشته باشی همین طور لباس و زره متعدد که هر کدوم قابلیت های خاصی داره. در طول بازی هم امتیارکسب کنی که رتبت بره بالا بتونی قابلیت و ضربه های مختلف رو به بازیکنت اضافه کنی که البته قابل تغییر است. برخی مراحلش شهر خودتونه می ری اونجا تا چیزهایی که پیدا کردی رو بفروشی و چیزهای دیگه رو بخری
    همین

بازیش یه کم شبیه world of warcraft ه!
    یه بدی اش این بود که class هانتر رو باید با پول باز کنی!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینم قشنگه به ذره حوصله می خواد. یک خرگوشی هست که باید با دکمه های چهارجهت اصلی در هر مرحله از نقطه شرو به پایان برسونی. ولی هر مرحله با مکل جدیدی روبرو می شی. یه باز قدت کوتاه می شه یه بار برعکس می شی و...
    خوش باشید
    Ilovu allعزیز اینم به خاطر شما

13. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این بامزه است
    یه جور بازی رکوردی است که من خوشم اومد
    یه کلانترو باید از یه صفحه گردان به صفحه گردان دیگر پرت کنید فقط با کلیک ماوس. در بین راه هم می تونید بطری و لامپ و اینا بترکونید امتیازتون بره بالا. اوایلش آسونه ولی بع از یه مدتی باید حواستون به زاویه پرتاب باشه و اگر نه کلانتر می افته و گیم اور می شید

صداشم بامزه بود
    خوش باشبد و خندان

15. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •