تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 176 اولاول ... 327278798081828384858692132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای هارد اکسترنال به نظر شما دسکتاپ عمر بیشتری می‌کنه یا پرتابل؟ (در شرایطی که بیشترین مراقبت ازش بشه)
    در شرایط یکسان (مثلاً دقت در مراحل تولید ، کیفت مواد اولیه بکار رفته و ...) معمولاً هارد دیسکهای 2.5 اینچی عمر مفید بیشتری دارند . بیشتر بودن عمر مفید هارد دیسکهای 2.5 اینچی چندین دلیل دارد مثلاً قطر کمتر Platterـها . به همین خاطر هست که هارد دیسکهای 10K rpm و یا 15K rpmد، 2.5 اینچی هستند . ولی در عمل به خاطر مناسب بودن برای جابجائی های روزمره و احتمال آسیب دیدن در حین جابجائیها و ... معمولاً عمر کمتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی دارند که کمتر جابجا میشوند و اکثر مواقع روی میز ثابت میمانند .

چند مورد از مزایای کوچکتر بودن قطر Platter را در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم .

SMART Status هارد سیگیت یکترابایتی OK هست و مشکلی دیده نمیشود . مدتی از آن استفاده کنید و ببینید مشکلاتی مثل هنگ کردن ، کند بودن پیش از حد ، صداهای ناهنچار و ... دارید و یا خیر .
    Last edited by ata.royalfalcon; 16-09-2014 at 22:28.

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه salman_m2h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دنبال یه هارد 1 ترا اینترنال وسترن میگردم
    مادربوردم هم قدیمیه که فقط ساتا 2 رو ساپورت میکنه
    حالا بین گرین و بلو کدوم بهتره؟ بازی های سنگین که اصلا نمیکنم. فقط کارهای نرم افزاری انجام میدم و فیلم دیدن و وبگردی
    از یه مغازه دار پرسیدم طرف گفت بلو جزو رده اخره و بدرد نخوره. گرین بهتره

دیروز رفتم که قیمت بگیرم وسترن گرین 1 ترا یکی میگفت 175 اونوقت مغازه دیگری 155
    هر دو تا هم مدل نامبرشون یکی بود دقیقا و فرقی نداشتن

فرقی هست بین این دو هارد که اون شخص ارزون تر میده؟ ممکنه عیبی داشته باشه که 20 ت ارزون تر میده ؟
    مثل این سایت فروش که هارد 2 ترا وسترن گرین تو قسمت فروشندگان قیمتا فرق داره با اختلاف 20 ت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جریانش چیه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دنبال یه هارد 1 ترا اینترنال وسترن میگردم
    مادربوردم هم قدیمیه که فقط ساتا 2 رو ساپورت میکنه
    حالا بین گرین و بلو کدوم بهتره؟ بازی های سنگین که اصلا نمیکنم. فقط کارهای نرم افزاری انجام میدم و فیلم دیدن و وبگردی
    از یه مغازه دار پرسیدم طرف گفت بلو جزو رده اخره و بدرد نخوره. گرین بهتره

دیروز رفتم که قیمت بگیرم وسترن گرین 1 ترا یکی میگفت 175 اونوقت مغازه دیگری 155
    هر دو تا هم مدل نامبرشون یکی بود دقیقا و فرقی نداشتن

فرقی هست بین این دو هارد که اون شخص ارزون تر میده؟ ممکنه عیبی داشته باشه که 20 ت ارزون تر میده ؟
    مثل این سایت فروش که هارد 2 ترا وسترن گرین تو قسمت فروشندگان قیمتا فرق داره با اختلاف 20 ت

جریانش چیه ؟
    سلام .

برای کارهایی که گفتید ؛ من پیشنهاد میکنم WD Blue با مدل نامبر WD10EZEX را انتخاب کنید . سیگیت با مدل نامبر ST1000DM003 هم قابل انتخاب هست . WD Green پرفورمنس خوبی برای کارهای نرم افزاری ندارد و حرف فروشنده هم قابل اعتنا نیست .

تفاوت قیمت ممکن هست به خاطر میزان اعتبار و معروفیت شرکت گارانتی کننده و همچنین مدت گارانتی باشد .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام
    من بنا بر حرفم که عکاسی هست احتیاج مبرم به بک آپ گرفتن از عکسهام دارم .حالا به نظرتون برای این بک آپگیری از هارد اینترنال استفاده کنم یا اکسترنال ؟ و در صورتیکه هارد اینترنال مناسبتره بین وسترن قرمز یا سبز تفاوتی در امن بودن و طول عمر بیشتر وجود دارد؟ آیا هارد وسترن کلود برای کار من مناسب میباشد؟ و سوال آخر در صورت استفاده از هارد اینترنال برای بک آپ ایرادی نیست که هارد بک آپ با سیستم همیشه در حال استفاده میباشد. با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام
    من بنا بر حرفم که عکاسی هست احتیاج مبرم به بک آپ گرفتن از عکسهام دارم .حالا به نظرتون برای این بک آپگیری از هارد اینترنال استفاده کنم یا اکسترنال ؟ و در صورتیکه هارد اینترنال مناسبتره بین وسترن قرمز یا سبز تفاوتی در امن بودن و طول عمر بیشتر وجود دارد؟ آیا هارد وسترن کلود برای کار من مناسب میباشد؟ و سوال آخر در صورت استفاده از هارد اینترنال برای بک آپ ایرادی نیست که هارد بک آپ با سیستم همیشه در حال استفاده میباشد. با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    سلام .

اگر به دفعات زياد و در فواصل زماني كم ، از اطلاعات Backup ميگيريد من پيشنهاد ميكنم هارد ديسك Internal بخريد . اصولاً هارد ديسكهاي Internal احتمال خرابي كمتر و كارائي بيشتري در مقايسه با هارد ديسكهاي External دارند . ولي اگر تعداد دفعات بكاپ گيري كم و در فواصل زماني طولاني از اطلاعات Backup ميگيريد (مثلاً هر هفته يكبار و حتي بيشتر) ميتونيد هارد ديسك External بخريد و پس از ذخيره Backupـها ، آنرا در جاي امني قرار دهيد .

وسترن قرمز یا سبز تفاوتی در امن بودن و طول عمر بیشتر وجود دارد؟
    WD Red بهتر از WD Green هست . البته داشتن پاور مناسب ، كيس مناسب و بدون لرزش ، تهويه مناسب كيس و ... در افزايش عمر مفيد هارد ديسك موثر خواهد بود .

و سوال آخر در صورت استفاده از هارد اینترنال برای بک آپ ایرادی نیست که هارد بک آپ با سیستم همیشه در حال استفاده میباشد.
    ايرادي ندارد .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما
    میشه بگید ارزش هزینه کردن بیشتر رو داره که WD RED رو بخرم یا همون WD Green کفایت میکنه؟ در مورد Western Digital My Cloud هم میشه لطف کنید و نظرتون رو بگید. باز هم ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما
    میشه بگید ارزش هزینه کردن بیشتر رو داره که WD RED رو بخرم یا همون WD Green کفایت میکنه؟ در مورد Western Digital My Cloud هم میشه لطف کنید و نظرتون رو بگید. باز هم ممنون
    WD Red دارای خصوصیات و قابلیتهای ویژه ای هست که باعث افزایش MTBF ، قابلیت اطمینان ، کیفیت و ... میشود . در شرایط و استفاده های عادی شاید نیازی به قابلیتهای آن نباشد ولی اگر بودجه کافی دارید پیشنهاد میکنم WD Red بخرید . در صورت عدم کفایت بودجه همان WD Green را بخرید .

در مورد WD my cloud بطور خلاصه اگر میخواهید اطلاعات موجود روی چند سیستم از طریق شبکه روی یک هارد دیسک Backup بگیرید و یا اینکه میخواهید اطلاعات موجود این این هارد دیسک را بین دستگاههای مختلف مثل TV ، تبلت ، اسمارتفونها و ... به اشتراک بگذارید میتونید NAS بخرید مثل همین WD my cloud . در غیر اینصورت ضرورتی به خرید NAS نیست . اینترفیس USB3 که در مدل WD my cloud هست برای اتصال مستقیم به سیستم نیست بلکه برای متصل کردن هارد دیسک اکسترنال دوم و یا فلش مموری به آن و به اشتراک گذاشتن آن در شبکه هست .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه salman_m2h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

امروز هارد 1ترا وسترن بلو گرفتم. تا حالا رو هارد نو اصلا ویندوز نصب نکردم
    فقط یه سوال پیش اومده

موقع نصب ویندوز یه پارتیشن هست که حجمش 100 مگه
    این پارتیشن رو چیکار کنم. بهش دست نزنم ؟ ویندوز رو باید تو یه پارتیشن دیگه نصب کنم؟
    با برنامه پارتیشن بندی میتونم حجمش رو 30 گیگ بزارم و روش ویندوز نصب کنم یا به هیچ وجه کاری بهش نباید داشته باشم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز هارد 1ترا وسترن بلو گرفتم. تا حالا رو هارد نو اصلا ویندوز نصب نکردم
    فقط یه سوال پیش اومده

موقع نصب ویندوز یه پارتیشن هست که حجمش 100 مگه
    این پارتیشن رو چیکار کنم. بهش دست نزنم ؟ ویندوز رو باید تو یه پارتیشن دیگه نصب کنم؟
    با برنامه پارتیشن بندی میتونم حجمش رو 30 گیگ بزارم و روش ویندوز نصب کنم یا به هیچ وجه کاری بهش نباید داشته باشم؟
    به این پارتیشن 100 مگابایتی هیچ کاری نداشته باشید . این پارتیشن 100 مگابایتی Active و System که بصورت اتوماتیک توسط ویندوز ساخته میشود نه تنها مورد نیاز برنامه bit locker هست بلکه محل استقرار فایلهای مورد نیاز برای Boot سیستم عامل هست (NTLDR در سیستمهای مبتنی بر NT و BOOTMGR در ویندوز ویستا و سون) . ویندوز را بر روی دومین پارتیشن Primary نصب کنید .

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •