تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 103 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

آقا دستت درد نکنه، تشکر

واقعا صفحه ش عالیه

فقط اینی که شما داری، JR یا VZ ?
    چون ریوو VZ رو گذاشتی میپرسم، تو ریوو JR از صفحه نمایشش عکسی نزاشته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو استفاده از WiFiش تو فاصله نسبتا زیاد ( حداکثر 20 متر ) یا وجود مانع در مسیر؛ مشکلی نداره که؟!
    برای من JN با گرافیک 840M هست. توی سری N56 اونایی که فول اچ دی هست همه صفحه هاشون یکیه! فکر کنم لینک اشتباه گذاشتم.

وای فای هم که واقعا عالیه من از فاصله ی حدود 30 متر با 3 تا دیوار و مودم TP-LIKE تک انتن 3db حدود 2تا انتن میده و ثابت هست! در حالی که با گوشی Xperia L به سختی مودم رو شناسایی میکنه چه برسه باهاش برم اینترنت! این تجربه ی من هست

2. 5 کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام
    بچه ها شما رزولوشن رو رو چه مقداری میزارید؟
    من روی فول اچ دی میزارم و فونت رو روی 125% . اینجوری فونتها شفافه ولی یکم سایز توی برنامه های دیگه کوچیکه و خیلی اذیت میشم.
    الان روی 1600*900 گذتشتم و روی 125% ولی شفافیت لازم رو روی برنامه ها و فونتها ندارم.
    اگر روی فول اچ دی باشه و بزرگنمایی 150% هم زیاد جاب نیست.
    اسیر شدیم والا.

راستی ویندوز 8.1 رو الان با یک فلش USB3.0 نصب کردم در کمال ناباوری در حدود 7-8 دقیقه نصب شد!!!!!! اونم با هارد 5400 !!!!!!!
    از لحاظ رزولوشن من که روی FHD گذاشتم و مشکل ندارم. هارد منم یکم اذیت میکنه خیلی سرعتش پایینه. مثلا وقتی در حال جابه جایی فایل یا کپی کردنم تا وقتی که تموم نشه بقیه کارها مثل باز کردن فیلم و ... رو خوب انجام نمیده. البته فقط اول هر کاری گیر میده و وقتی فیلم باز شد دیگه مشکلی نیست. استفاده از cpu تو این شرایط 2، 3 درصده و رم هم تقریبا 20 درصد. واسه شماها چطوره؟ مثل من گیره؟

4. 2 کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستانی که N56JR رودارن، میتونن یه زحمتی بکشن و از چند زاویه از صفحه نمایشش عکس بگیرن و بزارن؟!

داخل نت تو این رابطه چیزی پیدا نکردم.
    واسه من jr هست و دقیقا کیفیت تصویرش عین عکسی هست که دوست عزیزمون گذاشت. شک نکن خیلی عالیه کیفیت صفحش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

از لحاظ رزولوشن من که روی FHD گذاشتم و مشکل ندارم. هارد منم یکم اذیت میکنه خیلی سرعتش پایینه. مثلا وقتی در حال جابه جایی فایل یا کپی کردنم تا وقتی که تموم نشه بقیه کارها مثل باز کردن فیلم و ... رو خوب انجام نمیده. البته فقط اول هر کاری گیر میده و وقتی فیلم باز شد دیگه مشکلی نیست. استفاده از cpu تو این شرایط 2، 3 درصده و رم هم تقریبا 20 درصد. واسه شماها چطوره؟ مثل من گیره؟
    مال منم دقیقا اینجوریه یعنی مثلا وقتی میخام گوگل کروم رو باز کنم 4-5 ثانیه طول میکشه ولی وقتی وارد میشم اصلا هیچگونه هنگ و گیری نداره...فک کنم واسهارد 5400 باشه.من چن ماه دیگه یه اس اس دی میخرم هارد خود لپتاپو میزارم توی باکس اکسترنال و هارد اس اس دی رو میزارم روش.

7. 2 کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

مال منم دقیقا اینجوریه یعنی مثلا وقتی میخام گوگل کروم رو باز کنم 4-5 ثانیه طول میکشه ولی وقتی وارد میشم اصلا هیچگونه هنگ و گیری نداره...فک کنم واسهارد 5400 باشه.من چن ماه دیگه یه اس اس دی میخرم هارد خود لپتاپو میزارم توی باکس اکسترنال و هارد اس اس دی رو میزارم روش.
    منم تو فکر ssd هستم ولی من زیر 500 گیگ حال نمیکنم که البته قیمتش هم بالاست. باید بیشتر صبر کنم تا پایین تر بیاد. اگرم مدلهای خوب رو که میشناسید با قیمت بگید عالی میشه. ممنون
    Last edited by mhe3xe; 17-09-2014 at 09:22.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

منم تو فکر ssd هستم ولی من زیر 500 گیگ حال نمیکنم که البته قیمتش هم بالاست. باید بیشتر صبر کنم تا پایین تر بیاد. اگرم مدلهای خوب رو که میشناسید با قیمت بگید عالی میشه. ممنون
    اگر کسی رو دارید از خارج براتون تهیه کنه، این SSD بهترین کیس خرید هست، چون نسبت عملکرد به قیمتش از همه بهتره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه misaghilb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم n56jr بگیرم اما دیدم که بعضیا میگن که اپدیت گرافیک انویدیا روش نصب نمیشه و باید خود ایسوس بده که نداده
    شاهم این مشکلو دارین ؟ مثلا الان ک جدیدترین اپدیت واسه gtx 760m نسخه 340.52 هست رو نصب کردین یا نمیشه؟!چون اگه اپدیت نشه که ارزش نداره و میرم لنوو y50 میگیرم با اینکه صفحه نمایش ضعیفتری داره و حدود سیصد تومن گرونتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم n56jr بگیرم اما دیدم که بعضیا میگن که اپدیت گرافیک انویدیا روش نصب نمیشه و باید خود ایسوس بده که نداده
    شاهم این مشکلو دارین ؟ مثلا الان ک جدیدترین اپدیت واسه gtx 760m نسخه 340.52 هست رو نصب کردین یا نمیشه؟!چون اگه اپدیت نشه که ارزش نداره و میرم لنوو y50 میگیرم با اینکه صفحه نمایش ضعیفتری داره و حدود سیصد تومن گرونتره
    فکر کنم دیگه با این عکس سوالی نمونه. این یه اسکرین شات از لپ تاپ خودم n56jr

13. 2 کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوستان.آقا مال من یه مشکل داره که نمیدونم مشکله یا نه...
    خیلی تو چش نیس ولی دقت کنی هست.گوشه سمت راست پایین صفحه بین ال سی دی و قاب پلاستیکی یه فاصله ایه که انگار یکم پلاستیکش باد کرده.

15. 2 کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام دوستان.آقا مال من یه مشکل داره که نمیدونم مشکله یا نه...
    خیلی تو چش نیس ولی دقت کنی هست.گوشه سمت راست پایین صفحه بین ال سی دی و قاب پلاستیکی یه فاصله ایه که انگار یکم پلاستیکش باد کرده.
    برای منم دقیقا همینطوریه
    اولا خیلی رو اعصاب بود. ولی الان دیگه بیخیال شدم

17. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •