سلام برای دریافت و ذخیره اپدیتها باید از نرم افزار مخصوص کسپر استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برای دریافت و ذخیره اپدیتها باید از نرم افزار مخصوص کسپر استفاده کنید
نمیدونم چرا این روزا وقتی سوالی میپرسم همه زود جوش میارین خب شما که میدونید به ما هم یاد بدین. آدم پشیمون میشه وقتی یه سوالی میپرسه!!!![]()
از دوست عزیز Hidden-Hunter هم ممنونم که به سوالم جواب دادین.
به خاطر این اینقدر حساس شدم که پاندا 2 تا ویروس پیدا کرد در حالی که کسپر همیشه آپدیته و من رو اطلاعات خیلی حساسم و کارهای بانکی را هم با اینترنت انجام میدم تو فروم کسپر هم یه نفر این سوالا کرده بود اونجا هم گفته شده بود تداخل ایجاد میشه
من نمیدونم این ویروس ها از کجا میان با این که این همه تنظیمات مختلف را رو کسپر انجام دادم بازم فایده ای نداره
در ضمن این هیتمن نحوه اسکنش چه جوریاس چون خیلی سریع اسکن میکنه در حد چند دقیقه[همین الآن اسکن کردم دقیقا شد 2 دقیقه و 30 ثانیه فکر کنم اگه یه فلش را با آنتی ویروس اسکن میکردم از این بیشتر طول میکشید] در حالی که من تمام هاردم پره واحساس میکنم کل رایانه را اسکن نمیکنه
واینکه avira protection cloud وضعیتش چه جوریه هر چند که فعلا در مرحله بتاست
از ویروس توتال هم بیشتر برای فهمیدن وضعیت کرک ها استفاده میکنم
Last edited by amiinn76; 24-09-2012 at 17:10.
این رو البته قبلاً هم توی ص قبل گفتند.
اینجوری که بدرد نمیخوره دوست عزیز.
نمیشه هر 10 روز بذاری حدود 150-200 مگ دانلود شه!!!!!
شما اگه پستهایی که نقل قولشون رو گذاشتم دقت کنید میبیند دقیقاً توضیح دادم که از همین آپدیتهای سیستم.
(نقل قولها رو دنبال کنید تا متوجه شید چی میگم)
نیازی نیست هر بار 280 مگ دانلود بکنید ، بلکه برای اول دانلود بکنید و برای دفعات بعدی این برنامه مابقی اپدیت ها را دانلود می کند.این رو البته قبلاً هم توی ص قبل گفتند.
اینجوری که بدرد نمیخوره دوست عزیز.
نمیشه هر 10 روز بذاری حدود 150-200 مگ دانلود شه!!!!!
شما اگه پستهایی که نقل قولشون رو گذاشتم دقت کنید میبیند دقیقاً توضیح دادم که از همین آپدیتهای سیستم.
(نقل قولها رو دنبال کنید تا متوجه شید چی میگم)
سلام
اون مطلبی که در مورد پیدا کردن 2 ویروس توسط پاندا و ..... بیان کردید رو باید عرض کنم کلا فراموش کن.
ضمنا دوستان اینجا تنظیمات بسیار خوبی از کسپر دارند که هرازگاهی بیان کردند و میتونید استفاده کنید.
من خودم به تعدد اسکنرها قائل نیستم. البته خوبه اصطلاحا مکمل داشته باشیم... من هم نظرم رو گفتم. به هر حال میتونید روی MBAM بیشتر حساب کنید( به عنوان اسکنر- شناسایی و پاکسازی عالی)
HitmanPro هم یه اسکن هوشمند انجام میده و نقاط حساس رو اسکن میکنه.... البته راست کلیک اسکن رو داره که فعلا میتونید فعالش بکنید
از avira protection cloud خبر ندارم.
ایا کرک یا پچی پیدا نکرده؟؟به خاطر این اینقدر حساس شدم که پاندا 2 تا ویروس پیدا کرد در حالی که کسپر همیشه آپدیته و من رو اطلاعات خیلی حساسم و کارهای بانکی را هم با اینترنت انجام میدم
در ضمن اگر کارهای بانکی انجام می دید ، کسپرسکی خوراک کارهای بانکی هست با safe money راستی زیادم که حساس بشی روزی میرسه که اصلا کامپیوتر هم روشن نمی کنی !!!!!!!!
وقتی ویروسی بشی ، به نظر من خوبی که داره ، ادم میره دنبالش و میفهمه باید چه کارهایی انجام دهد تا الوده نشود .
سلام رفیق این تنظیماتی که من برای کسپر انجام دادم اگه مشکلی داره بگو
در ضمن تمام زیر مجموعه های protection center را هم روی high قرار دادم
تو عکس اولی هم remote desktop بلاکه به خاطر این گفتم که اون نوشته روش افتاده
اون دو تا را هم که گفتم کرک و پچ نبودند
Last edited by amiinn76; 25-09-2012 at 14:32.
آقا کسی نبود یه کمکی هم به ما بکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)