تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 171 اولاول ... 327278798081828384858692132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوستان سلام ،من یه تلویزیون ls4600 دارم با اینکه پنلش 120 هرتزه ولی بازم احساس میکنم تصویرش یه کم لرزش داره،این طیبعیه یا تنظیماتش درست نیست؟
    کیفیت رنگ و روشنایی تصویرش محشره اما این لرزش تصویرش اعصابمو خورد کرده!
    یه مساله دیگه اینکه من خوب بلد نیستم این تی وی رو تنظیم کنم ،دوستانی که این تی وی رو دارن اگه میشه راهنمایی کنید چجوری تنظیمش کنم
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام
    من چندتا سوال دارم
    آقا من یه 47LM86000 گرفتم میخواستم بدونم کسی هست بهم کمک کنه کالیبره کنمش؟ نور منزل هم متوسط هست

یه سوال دیگه اینکه من فیلم های mkv رو که از لپ تاپ برای تلویزیون share میکنم تلویزیون فرمت فیلم ها رو میشناسه ولی چون زیرنویس فیلم جدا از خود فیلم هست و به فرمت srt هست زیرنویس رو تشخیص نمیده همین مشکل رو وقتی فیلم رو روی فلش میریزم و به تلویزیون وصل میکنم دارم،با نرم افزار MKV Toolnix 4 هم زیرنویس رو با فیلم ادغام کردم ولی باز تلویزیون زیرنویس رو نشون نمیده،حالا میخواستم بدونم چجوری فیلم های زیر نویس دار رو پخش کنم

سوال دیگه اینکه تو ریموت اصلی تلویزیون، پایینش یه جا زده subtitle ولی تو دکمه هاش گزینه ای برای کارکردن با سابتایتل نداره! وقتی هم که یه فیلم رو از داخل فلش پخش میکنم تو قسمت پخش فیلم( نرم افزار پخش فیلم تلویزیون) هم گزینه ای برای کار با سابتایتل نداره
    لطفا اگه کسی میتونه این مشکل زیرنویس رو برای من حل کنه که خیلی کارم گیره
    آقا یعنی کسی نیست با زیرنویس فیلم تو تلویزیون قبلا مشکل داشته باشه و بتونه منو کمک کنه؟

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

آقا یعنی کسی نیست با زیرنویس فیلم تو تلویزیون قبلا مشکل داشته باشه و بتونه منو کمک کنه؟

یه lm62000 خونه اقوام من باهش کار کردم زیرنویسو راحت نشون میداد که،
    توی منوش حتی یه جایی بود که رنگ زیرنویسو هم میشد تغییر داد،
    زیرنویسو باید تو فولدری که فایل فیلمتون هست بزارید و حتما هم نام با اسم فیلمتون باشه، فرمتش SRT رو 100% پخش میکنه.

درباره زیرنویس موقع share کردن با لپ تاپ واسه سامسونگ es6950 خودمم مشکل دارم، البته با مدیا پلیر و وایرلس لپ تاپ فیلمو میفرستم برای تلویزیون اما بلد نیستم زیرنویسو فعال کنم، کلا وقتی میشه با فلش راحت فیلم دید، share کردن جز مصرف برق دو برابر و استهلاک وایرلس لپتاپ و کلی دنگ و فنگ و لرزش تو فیلمای Full HD چیزی عاید آدم نمیکنه.
    Last edited by parham511; 22-11-2012 at 02:00.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض magic remote

روی جعبه ی تی وی های جدید گلدیران یه برچسب digital زده یه برچسب دیگه نوشته به همراه کنترل جادویی اما عکسش magic remote 2011هست نه 2012 که روی کارتن چاپ شده کدومش توشه؟model :lm86000

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان با بودجه ی حدود 2500 چی معرفی میکنید؟ خودم که چیز بهتری از ls 57000 پیدا نکردم. این مدل کیفیتش چطوره؟ اگه عیبی داره اونا چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

دوستان با بودجه ی حدود 2500 چی معرفی میکنید؟ خودم که چیز بهتری از ls 57000 پیدا نکردم. این مدل کیفیتش چطوره؟ اگه عیبی داره اونا چیه؟
    این ls57000 مدل 2012 هست، تصویرشو ندیدم، هوشمده و قابلیت اینترنت داره که کاربرد آنچنانی نداره اگه کامپیوتر داشته باشید.
    LW57000 هم هست که 3بعدی و هوشمنده، و Lw45000 که فقط 3بعدیه، کلا سری LW مدل 2011 هستن و مال سال گذشته، اما با توجه به بودجتون این 2 مدل هم هستن.
    که هرکدوم یه برتریایی دارن.
    یه تاپبک داره ،به آدرس زیر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونجا مطرح کنید مطمئنا راهنمایی بهتری میتونید بگیرید دوست من.
    Last edited by parham511; 22-11-2012 at 23:32.

7. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض lm86000 vs lm76100

[QUOTE=saman999999;7106369]
    دوستمون درست گفتند مقایسه 7600، 8600 و 9600 در سایت آمازون آمریکا اینجوریه: 8600 LED هست و اونی هم تو سایت ایرانیش نوشته 8600 فول LED هست نمی تونه درست باشه. فک کنم این صدمین باری باشه که اینو میگم به محصولاتی که واسه اروپا و امریکا تولید میشه کاری نداشته باشین اونایی که واسه خاورمیانه تولید میکنه ال جی مشخصاتشون فرق میکنه
    دقیقا! کلا ال جی تو ایران با جهان فرق داره مثلا همه جا lm7600 رو خیلی قبول دارن اما تو ایران lm86000 تفاوت خیلی محسوسی با lm76100 داره. تو فروشگاها معمولا از روی فیلم مقایسه سخته ولی کافیه از فروشنده بخواین منو هر دو رو بیاره بعد فونت نوشته ها رو مقایسه کنید اونوقت می فهمید که86 با وضوح خیلی بیشتریه واصطلاحا مشکیش دیپتره همین

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

روی جعبه ی تی وی های جدید گلدیران یه برچسب digital زده یه برچسب دیگه نوشته به همراه کنترل جادویی اما عکسش magic remote 2011هست نه 2012 که روی کارتن چاپ شده کدومش توشه؟model :lm86000

ظاهرا کسی نیست جوابتونو بده، چیزی که همه جای دنیا نرمال هست اینه که با تلویزیونهای سری LM 2012 ال جی کنترلهای جدید که scroll دارن ارائه میشه،
    چند وقت پیش که میخواستیم TV بخریم چند نمایندگی ال جی رو که دیدم با مدلهای سری LM کنترل جدید 2012 رو میدادن، به نظرم شما با فروشنده هماهنگ کنید که و تعهد بگیرید که باید با تلویزیون مدل 2012 کنترل جادویی 2012 هم داشته باشه که بعد مشکلی بوجود نیاد.
    Last edited by parham511; 22-11-2012 at 21:32.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

این مدلهای 2012 همه جای دنیا و تو اکثر سایتها تخفیفهای نجومی خورده و گاها آکبند اونها تا نصف قیمت فروخته میشه،
    با توجه به اینکه حدود 40 روز به شروع سال جدید میلادی باقی مونده کم کم مدلهای 2013 ال جی هم رونمایی میشن، باید ببینیم سال جدید چه اتفاقی میوفته،
    در سال 2012 بقول خیلی سایتها تلویزیونهای ال جی اگر تصویرشون بهتر نشد که حتی شاید با افت مختصر کیفیت هم روبرو شدن و بنظر من به لطف طراحی عالی و تکنولوژی پسیو موفق به فروش فوق العاده مخصوصا در ایران شدن.
    باید دید در 2013 شرکتها چه حرفی واسه گفتن دارن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یه lm62000 خونه اقوام من باهش کار کردم زیرنویسو راحت نشون میداد که،
    توی منوش حتی یه جایی بود که رنگ زیرنویسو هم میشد تغییر داد،
    زیرنویسو باید تو فولدری که فایل فیلمتون هست بزارید و حتما هم نام با اسم فیلمتون باشه، فرمتش SRT رو 100% پخش میکنه.

درباره زیرنویس موقع share کردن با لپ تاپ واسه سامسونگ es6950 خودمم مشکل دارم، البته با مدیا پلیر و وایرلس لپ تاپ فیلمو میفرستم برای تلویزیون اما بلد نیستم زیرنویسو فعال کنم، کلا وقتی میشه با فلش راحت فیلم دید، share کردن جز مصرف برق دو برابر و استهلاک وایرلس لپتاپ و کلی دنگ و فنگ و لرزش تو فیلمای Full HD چیزی عاید آدم نمیکنه.
    خب آخه جالب اینجاست که با فلش هم که میذارم نشون نمیده! زیرنویس با فیلم تو یه پوشه هستن و دقیقا هم نام هستن ولی نشون نمیده!
    بعد جالبیش اینجاست که از امروز حتی دیگه فرمت mkv رو تلویزیونم پخش نمیکنه! خیلی جالبه! همه نوع فرمتی رو پخش میکنه جز mkv ، در صورتی که تا همین دیروز فرمت mkv رو پخش میکرد! عجب گیری کردیما، تا دیروز زیرنویس رو نشون نمیداد امروز دیگه خود فیلم هم نشون نمیده!!! حتی اومدم تنظیمات رو ریست کردم و به حالت کارخونه در آوردم ولی بازم دیگه خود فیلم mkv رو هم پخش نمیکنه، خدمات پس از فروش ال جی هم که هویجه!!! زنگ زدم مشکلم رو حل کنم دیدم از من بی سواد ترن و اصلا نمیدونن من در مورد چی حرف میزنم!!! واقعا متاسفم برای خدمات دهی ال جی، خیلی مذخرفه
    من که پشیمون شدم از گرفتن تلویزیون ال جی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •