دوستان
آنتی ویروس G Data خیلی از منابع سیستم رو اشغال میکنه؟؟
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
دوستان
آنتی ویروس G Data خیلی از منابع سیستم رو اشغال میکنه؟؟
درود
خبر نسبتا سبک هست.
ولی موقع دانلود اذیت میکنه
سلام اگر کاربر حرفه ای هستین ، میشه تا حدودی به چشم یک سوییت کامل بهش نگاه کرد، ولی اگه سررشته ی چندان زیادی از ویروس ندارین پیشنهاد میکنم که به پکیج های امنیتی دیگر ، همچون نورتون یا کاسپر اسکای یا آویرا روی بیارین.
Take Care![]()
Last edited by A M ! N; 08-01-2012 at 01:39.
NOD32
اما به نظر من کلا انتی ویروس دردسره و سرعت سیستم رو بیشتر از ویروس میاره پایین
حدود 2 سال انتی ویروس میزاشتم اما چند سالیه دیگه راحتم
نه مشکل اپدیت
نه کندی سرعت
نه چیزی
سلام !
خوب میدونی ویروس که همیشه سرعت رو کم نمیکنه ! گاهی وقتا اصلا شما متوجه نمیشی که ویروس دارین ، و در پشت پرده یک تروجان داره اطلاعاتتون رو هایجک میکنه ، یا یک هکر داره نهایت استفاده رو میبره ، ویروسهایی که برای سرعت هستن که میشه گفت فقط برای خنده طراحی شدن ، برای این نوع ویروسهای بدون آنتی ویروس هم میشه از پسشون بر اومد ، اما نیاز به یک فایروال قوی الان از هر چیزی واجب تره ، همونطوری که گفتم قبلا ، ناد 32 اصلا فایروال ایمنی نداره ( بگم نداره بهتره ) شما بهتره که حداقل یک کومودو نصب کنین ( CIS ) اینطوری خیلی بهتره
Take Care![]()
دوستان
من کنار کسپرسکی اینترنت سکوریتی آنتی ویروس پاندا کلود رو نصب کردم همینطوری واسه امتحان...
چیز جالبی به نظر میاد...فقط یه سوال...چون این آنتی ویروس کلود هست و اینترنت ما هم محدودیت حجمی داره میخواستم بدونم در موقع اسکن حجم ما رو نمیخوره؟؟؟سرعت اینرنت رو چی ؟؟ پایین نمیاره؟؟ در حالت های عادی غیر فعالش کنم یا فعال باشه حجم اینترنتم رو هدر میده؟؟میشه یه توضیح بدید برام...
متوجه نشدم...دقیقا موقع دانلود چه کار میکنه؟؟؟درود
خبر نسبتا سبک هست.
ولی موقع دانلود اذیت میکنه
نصب این آنتی ویروس رو توصیه میکنید یا کسپرسکی بمونه سر جاش؟؟
کاملا بخش اول رو قبول دارم ولی در مورد تفاوت زیاد نه به نظرم خیلی شبیه به هم عمل میکنند.نتی ویروس نورتون خیلی سر تر از انتی ویروس کومودو هست.
این دو از زمین تا اسمون با هم تفاوت دارن !!!
انگار کومودو یه جورایی این نوع برخورد با ویروس رو از نورتون کش رفته باشه.
البته این رو باید اضافه کنم :
نورتون یکی از قدیمی ترین و با سابقه ترین شرکت های تولید کننده بسته های امنیتی هستش
سابقه کار طولانیش برای همه اعتماد میاره و واقعا هم داره عالی کار میکنه.
کومودو هرچقدر هم بخواد خوب باشه نمیتونه پا جای پای نورتون بزاره....
ولی نورتون در نسخه اینترنت سکوریتی یه مشکلاتی رو برای کاربر ایجاد میکنه که شک برانگیزه..نمیدونم سیستم های من مشکل داشتند یا نورتون خوب باهاشون ست نمیشد،یسری دیگه از بچه های همین فوروم هم همینجا این مشکلات رو داشتند.
مثل قطعی اینترنت و یا کاهش خیلی زیاد سرعت
و اشکلاتی از این قبیل که البته رفع شدنیه ولی باعث میشه آدم کمی دلش زده بشه.
احساس کنه که یه مشکلی هست.
شما جواب خودتان را در پست خودتون دادید !
قدرت پاکسازی نورتون بیشتر هست از نظر شناسایی یا ریمو کردن.نورتون یکی از قدیمی ترین و با سابقه ترین شرکت های تولید کننده بسته های امنیتی هستش
سابقه کار طولانیش برای همه اعتماد میاره و واقعا هم داره عالی کار میکنه.
کومودو هرچقدر هم بخواد خوب باشه نمیتونه پا جای پای نورتون بزاره...
و گزینه هایی که این سوییت داره برای حفاظت از سیستم / چند برابر از انتی ویروس کومودو بیشتر هست !
اون مشکلات از نسخه قبل بود که الان با ورژن جدید رفع شده !
نسخه قبلی مشکل اپدیت یا سی پی یو داشت که در نسخه جدید رفع شده.
ولی به نظر من خیلی راه مونده تا کومودو به پای نورتون برسه .
موفق باشید![]()
Last edited by Karkas20; 08-01-2012 at 14:33.
منم یک مدت با کاسپر پاندا کلود فری داشتم.هر وقت 2 تاشون ویروس پیدا میکردم پاندا زودتر عمل میکرد و فایل رو قزنطینه میکرد!!
سرعت اینترنت هم بنظرم پایین نمیاره.باز هم در هر حال میتونید تست کنید.
بنظر من اینترنت سکوریتی کومودو برای سرور عالیه به چند علت :
1.اول اینکه کلا رایگانه
2.روی ویندوز سرور 2003 ریخته میشه.بر خلاف خیلی از اینترنت سکوریتی های دیگر (خوب بالاخره علاوه بر فایروال ، آنتی ویروس هم بد نیست داشته باشی)
3.فایروال قوی داره
4.کانفیگ کردن فایروال برای امکاناتی مانند راه اندازی چیز پی ان ، فایل سرور، ریموت سرور و ... راحته .بر عکس این همه فایروال دیگه که هر کارشون کردم درست نمیشد!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)