این هایی که الان هست چنده قیمتشون؟؟
این هایی که الان هست چنده قیمتشون؟؟
من می خوام یه خودرو در حد مدل 88 بگیرم،یا ریو88 یا پارس 88،می خواستم بدونم قیمت اینا در چه حدی خوبه،کدوم یکی بهتره،با توجه به اینکه مصرفم کارمندیه به فنی ماشین اصلا سررشته ندارم می خوام اذیتم نکنه،خانواده دو نفری هستیم
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام دوستان ، شما باشین ، خب من الان اگر این اتیپ 5 رو بخرم ، کارکردش هم 90 هزارتاست ، سر 10 تا حدود 2 میلیون باید خرجش کنم ؟ (قیمت 11 میلیون)
خب الان با این وضعیت تیپ 3 که تصادف هم داشته و کارکردش 70 هزارتاس رو بخرم ؟ (قیمت 10 میلیون )
یا کلا بی خیال اینا بشم برم یک تیپ 2 بخرم مثلا با کارکرد 40 هزارتا ( قیمت 13 میلیون )
بازم ممنونم از وقتی که میذارین و کمکم میکنین
هرچه اتومبيل مدل بالاتر بخريد ، ممكن است خرجش كمتر باشه،درحال حاظر خريد هر مدل ٢٠٦ به صرفه و معقول نيست ، قطعاتش گرون بودن و الان بسيار ناياب شدن .
تيپ ٥ برق بيشتر درش بكار رفته و در صورت خرابي هزينه ي بيشتري براي شما به ارمغان مياره،تيپ ٣ هم به همين صورت . با ١٣ مليون تيپ ٢ مدل ٨٦ تميز فكر كنم گيرتون بياد .
با سلام
قیمت ریو مدل 90 تمیز چند قیمت میخوره؟
با تشکر
ريو مدل ٩٠---->١٦.٥٠٠.٠٠٠
سلام
قیمت 206 تیپ 3 مدل 85 با یه گلگیر رنگ با 4 ماه بیمه ثالث و بدنه چند در میاد دوستان؟
پژو ٢٠٦ تيپ ٣ مدل ٨٥ گلگير رنگ --->١٢.٠٠٠.٠٠٠
دوستان زانتیا سفید 87 - 48 هزار کارکرد . فقط گلگیر سمت چپ تعویض شده و باقی موارد الکترونیکی و فیزیکی بجز کیلید صندق که برقیش کردیم سالمه و کار میکنه. چند فروش میره الان؟
--
بفروشیم بهتره یا نگه داریم با توجه به وضعیت بازار.
سلام.یک دانشجو هستم یرای مصرف داخل شهر وسالی یک مسافرت با11میلیون چی پیشنهاد میکیند.پراید یابرم سراغ دست 2یاواستم تا ابان بودجم رو به 17تومن افزایش بدم.میترسم تا اون موقه با 17 تومن یه پرایدم نتونم بگیرم ولی به شدت مخالف پرایدم.شماچه پیشنهادی دارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)