تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 201 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

خب چطور باید گلگیر با رنگ فابریک انداخت ؟ ؟ جائی هست که اینکارو بکنه ؟ ؟ میارزه من یکبار دیگه گلگیرشو عوض کنم در عوض به قیمت بالاتری بفروشم ؟ ؟
    کلا سافکاری بدون رنگ از قیمت کم میکنه ؟ چقدر؟
    جاهایی هستند که لوازم و بدنه ی ماشین های اوراقی رو میفروشند , من خودم کاپوئت 206 فابریک انداختم روی ماشین هیچ کس هم نفهمید .
    نخیر نمی ارزه که به این خاطر بخواید خودتونو درگیر کنید چون همون همون میشه ,به اندازه ای که میخواید خرج کنید از قیمت ماشین کم میکنند.کاپوئت فابریک برای من در اومد 700تومن
    صافکاری بدون رنگ از قیمت ماشین زیاد کم نمیکنه.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

اون گلگیر تعوضیو میشه کاری کرد که موقع فروش کسی نفهمه ؟
    دوست عزیز اینی که میگی کار خوبی نیست... دلت میاد یکی دیگه با خودت این کارو بکنه؟؟؟؟
    این کارا آخر عاقبت نداره تجربه ثابت کرده بالاخره یه زمانی عوضش سر آدم میاد.

3. 2 کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

درود بر شما دوستان امروز بالاخره بعد از گرقتن مشاوره های فراوان از شما و بقیه تصمیمم رو گرفتمو و رفتم نمایندگی و با قیمت 17و 200یه سمند ال ایکس سال بنزینی ثبت نام کردم الان قیمن نفد مدت دار 17 و 180 و من یه تحویل فوری با 17 و 200 گرفتم...به نظرتون عالی نیست که فقط 20 هزار تومن برای تحویل فوری پرداخت کردم؟

یه نکته ی دیگه می خواستم بهتون بگم من امروز توی نمایندگی منظور از واژه (سال) رو فهمیدم س= سنسور دنده عقب بقیه رو شما بگید خودم در نهایت جواب رو براتون می ذارم

س=سنسور دنده عقب

ا=.........برقی (جمله رو کامل کنید)

ل=.....................................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

و یه چیز دیگه در کل نظرتون راجع به سمند چیه؟ اونایی که داشتن تا حالا باهاش چه مشکلاتی داشتن البته من اگه تعریف از خودنباشه خیلی از ماشین خوبمحافظت می کنم سرویس ماشین رو همیشه زود تر از موعد انحام می دم تو جاده اصلا نمیرم و فقط مصرف شهری دارم.........با این وجود ممکنه مشکل خیلی مهمیبرامپیش بیاداگه می شه بگید و می شه بین این سمند ال ایکس عادی و ef7 یه مقایسه بکنید ؟ چون اگه الانم ماشینو از نمایندگی بگیرم می تونم با 500 تومن سود بفروشم خیلی راحت و برم یه کم پول بذارم روش یه ef7 بگیرم

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

درود بر شما دوستان امروز بالاخره بعد از گرقتن مشاوره های فراوان از شما و بقیه تصمیمم رو گرفتمو و رفتم نمایندگی و با قیمت 17و 200یه سمند ال ایکس سال بنزینی ثبت نام کردم الان قیمن نفد مدت دار 17 و 180 و من یه تحویل فوری با 17 و 200 گرفتم...به نظرتون عالی نیست که فقط 20 هزار تومن برای تحویل فوری پرداخت کردم؟

یه نکته ی دیگه می خواستم بهتون بگم من امروز توی نمایندگی منظور از واژه (سال) رو فهمیدم س= سنسور دنده عقب بقیه رو شما بگید خودم در نهایت جواب رو براتون می ذارم

س=سنسور دنده عقب

ا=.........برقی (جمله رو کامل کنید)

ل=.....................................
    مبارکتون ابشه. کار بسیار خوبی کردید چون اصلاشرکت روی تاریخ ماشینو تحویل نمیده.
    والا سمند lx الان معروفه به سمند سال85 وفکر کنم به همون خاطره اما این که کلمه ی اختصاری باشه رو من اطلاع ندارم.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

و یه چیز دیگه در کل نظرتون راجع به سمند چیه؟ اونایی که داشتن تا حالا باهاش چه مشکلاتی داشتن البته من اگه تعریف از خودنباشه خیلی از ماشین خوبمحافظت می کنم سرویس ماشین رو همیشه زود تر از موعد انحام می دم تو جاده اصلا نمیرم و فقط مصرف شهری دارم.........با این وجود ممکنه مشکل خیلی مهمیبرامپیش بیاداگه می شه بگید و می شه بین این سمند ال ایکس عادی و ef7 یه مقایسه بکنید ؟ چون اگه الانم ماشینو از نمایندگی بگیرم می تونم با 500 تومن سود بفروشم خیلی راحت و برم یه کم پول بذارم روش یه ef7 بگیرم
    ماشین خوبیست .
    مشکله خاصی نداره به جز مواردی صدای اتاق که توی محصولات ایرانی کاملا چیز طبیعیه ی.
    در صورت تمایل میتونید عوض کنید,مصرف ef7 پایین تر ,کم صداتر, نرم تر وپر شتاب تره.
    البته اگر خواستید عوض کنید نظر من روی ef7 بنزینی است چون تجربه ی شخصیم و با برخورد با صاحبانش به این نتیجه رسیدم کاملا کم دردسرتر از پایه گازسوزشه و مشکلاتی که در ef7 پایه گازسوز جدیدا رخ میده خیلی کم و به ندرت برای بنزینی ها ایجاد میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ماشین خوبیست .
    مشکله خاصی نداره به جز مواردی صدای اتاق که توی محصولات ایرانی کاملا چیز طبیعیه ی.
    در صورت تمایل میتونید عوض کنید,مصرف ef7 پایین تر ,کم صداتر, نرم تر وپر شتاب تره.
    البته اگر خواستید عوض کنید نظر من روی ef7 بنزینی است چون تجربه ی شخصیم و با برخورد با صاحبانش به این نتیجه رسیدم کاملا کم دردسرتر از پایه گازسوزشه و مشکلاتی که در ef7 پایه گازسوز جدیدا رخ میده خیلی کم و به ندرت برای بنزینی ها ایجاد میشه.
    یه چیزی که راجع به ef7 می گن اینه که چون موتور المانی بوده هم الان با کیفیت خوبی نمیدن هم قطعاتش خیلی گرونه درسته؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یه را هنمایی دیگه

الف= اینه ی برقی

ل رو حالا شما می تونید بگید؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سمند ال ایکس ماشین خوبیه فقط یه مشکل بزرگ داره موتور xu7 پر مصرفه صدای زیادی داره مخصوصا تو دور بالا 8 سوپاپه و کلا موتور قدیمی هستش
    موتور ال اف 7 هم خرابی های زیادی تا حالا داشته جوندار نیست قابل اطمینان نیست قطعاتش کم و گرون هستند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سمند ال ایکس ماشین خوبیه فقط یه مشکل بزرگ داره موتور xu7 پر مصرفه صدای زیادی داره مخصوصا تو دور بالا 8 سوپاپه و کلا موتور قدیمی هستش
    موتور ال اف 7 هم خرابی های زیادی تا حالا داشته جوندار نیست قابل اطمینان نیست قطعاتش کم و گرون هستند
    من خودم ال ایکس دارم با موتور xu7 خیلی هم پر مصرف نیست نهایتا نسبت به سرعتی که میری با اینکه دو برابر پراید وزن جابه جا میکنه مصرفش فقط نیم یا یک لیتر با پراید فرق داره موتورش هم خیلی قدیمی نیست (پیکان که نیست) بالاخره همون موتور پژو که یه زمانی خیلی معروف بود هست اگه سالم باشه زیاد سرو صدا نداره در کل ازش راضیم. میشه گفت تو ماشینای ایرانی یکی از ماشینای خوبه.
    ضمنا اینم بگم موتور xu7 قطعاتش نسبت به موتورای دیگه فراوان و نسبتا ارزون هست.

12. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •