تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 405 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج های ایتالیای و المانی اصل تعدادشون زیاده و اکثرشون هم کیفیت های خوبی دارن اما متاسفانه از طرف اشخاص یا شرکتهای وارد کننده در ایران اصلا خدمات خوبی داده نمیشه و اکثرشون دانش این کارو را هم ندارن.مثلا پکیج باکسی درسته که با کیفیته ولی توی بیشتر شهر ها خدمات نداره و مشتری هاشون اکثرا حتی برای یک تعمییر جزیی که شاید خیلی هم مهم نباشه دست به دامن تعمیرکارهای میشن که دوره تعمیرات باکسی را ندیده واطلاعاتی در موردش نداره.یا همین پکیج وایلانت که آلمانی که به جرات میشه گفت بهترین پکیج دنیاست اما در ایران خدمات نداره و در حال حاضر خرید و فروشش تقریبا تعطیل شده.باز من از دوستان و همکارام توی شهرهای دیگه میپرسم و نتیجشو به شما هم میگم.
    ممنون اما میخوام یه پکیجی بیارم که نیاز به کمترین خدمات داشته باشه حوصله سر و کله زدن با مشتری ندارم . جنس چینی خوبش هم بازم نسبت به جنس های خوب کشورهای معتبر بد است . اگر لطف کنید برام از جنس های ایتالیایی اصل و آلمانی تحقیق کنید ممنون میشم

2. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام
    شیشه هاش دو حداره هست. بقیش که بساز بفروشیه نمیدونم مصالح چی کار کردن.

سلام

من یک پکیج ایران رادیاتور 24000 دو مبدله خریدم
    متراژ اپارتمانم 75 متریه و 20 پره در اتاق و 10 پره برای دو اتاق خواب 9 متری نصب کردم.
    هر کی اومد تو این اپارتمان ما گفت سرده.

1- چطور با این حجم تبلیغ در مورد پکیج ولی بازدهی خوبی نداره
    2- کجای این پکیج کم مصرفه؟ در عرض دو ماه 1000 متر مکعب گاز مصرف کرده در صورتی که اگر من دو تا بخاری نصب کرده بودم بعید میدونم اینقد مصرف داشت؟
    3- جدیدا پکیج وقتی خاموشه میخاد روشن بشه جرقه میزنه ولی مشعل به هیچ عنوان روشن نمیشه و به حالت خاموش میره. با نمایندگی تماس گرفتم میگه شلنگ گاز رو از پکیج جدا کن و لوله هاتو هوا گیری کن.ایا چنین چیزی امکان پذیره؟

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام به اساتید گرامی میخواستم بدونم نمایندگی ایمرگاز تو شیراز آدرس دارین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    یک مشکل خیلی بزرگ دارم
    من در شهر یزد زندگی میکنم اینجا هر کسی در مورد پکیج یک چیزی میگه خواهش میکنم من را راهنمایی کنید تا بتوانم یک پکیج با قیمت مناسب حداکثر 2 میلیون تومان خریداری کنم البته بدون رادیاتور ها
    بعضی ها میکن تاچی بردار بعضی ها هم میگن بارل ایتالیا بردار متراژ ساختمان من 90 متر است
    آیا جایی هست که پکیج قسطی بهم بده ؟ و آیا رادیات آلمنیومی بهتره یا فولادی ؟
    ساختمان من 2 تا اتاق خواب 2.5*3.5 داره و یک اتاق 50 متری رادیاتور چند پره لازم دارم
    استدعا عاجزانه دارم من را راهنمایی کنید آخه قرارداد اجاره خانه ام تمام شده و باید خالی کنم
    کوچیک شما احسان

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

احسان عزیز
    چون توی یزد هستی پکیج ایساتیس یا والترو بگیر که دفتر مرکزیشون هم توی یزده.
    متاسفانه هیجا پیدا نمیشه که بهت پکیج را قسطی بده.حتی دیگه چک هم قبول نمیکنن و باید نقدی بخری یا چک روز بدی.
    دوتا رادیاتور 10 پره برای اتاقها و دوتا 15 پره برای پذیرای (یا اگر میخوای پنلی بگیری دو تا 80 سانتی توی اتاق ها و دوتا 120 توی پذیرای).
    سازگاری رادیاتور پنلی با پکیج بیشتره .
    سلام
    یک مشکل خیلی بزرگ دارم
    من در شهر یزد زندگی میکنم اینجا هر کسی در مورد پکیج یک چیزی میگه خواهش میکنم من را راهنمایی کنید تا بتوانم یک پکیج با قیمت مناسب حداکثر 2 میلیون تومان خریداری کنم البته بدون رادیاتور ها
    بعضی ها میکن تاچی بردار بعضی ها هم میگن بارل ایتالیا بردار متراژ ساختمان من 90 متر است
    آیا جایی هست که پکیج قسطی بهم بده ؟ و آیا رادیات آلمنیومی بهتره یا فولادی ؟
    ساختمان من 2 تا اتاق خواب 2.5*3.5 داره و یک اتاق 50 متری رادیاتور چند پره لازم دارم
    استدعا عاجزانه دارم من را راهنمایی کنید آخه قرارداد اجاره خانه ام تمام شده و باید خالی کنم
    کوچیک شما احسان

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

طبقه چندم هستید.
    با سلام
    شیشه هاش دو حداره هست. بقیش که بساز بفروشیه نمیدونم مصالح چی کار کردن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

جناب تعمیرکار ممنونم از وقتی که میذارید و به سوالات جواب میدید میخواستم نظرتون رو راجع به رادیاتورای پانلی winso بفرمایید نسبت به آلومینیومی بهتر هست یا نه و اینکه دوام خوبی دارند؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

احسان عزیز
    چون توی یزد هستی پکیج ایساتیس یا والترو بگیر که دفتر مرکزیشون هم توی یزده.
    متاسفانه هیجا پیدا نمیشه که بهت پکیج را قسطی بده.حتی دیگه چک هم قبول نمیکنن و باید نقدی بخری یا چک روز بدی.
    دوتا رادیاتور 10 پره برای اتاقها و دوتا 15 پره برای پذیرای (یا اگر میخوای پنلی بگیری دو تا 80 سانتی توی اتاق ها و دوتا 120 توی پذیرای).
    سازگاری رادیاتور پنلی با پکیج بیشتره .
    داداش جونم خیلی ممنونم خیلی در حقم لطف کردی
    آخرین سئوال یک جایی پکیج بارل ایتالیا را بهم قسطی میده اون چجوریه ؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در مورد بارل چیزی نمیدونم.اگر اونجا نمایندگی داشته باشه و خدمات بده چون که داره بهت قسطی میده فکر کنم انتخاب خوبی باشه.
    داداش جونم خیلی ممنونم خیلی در حقم لطف کردی
    آخرین سئوال یک جایی پکیج بارل ایتالیا را بهم قسطی میده اون چجوریه ؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

رادیاتور های پنلی اسم ها و مارکهای خیلی زیادی داره اگر گارانتی 10 ساله میده و تضمین میکنه که در صورت سوراخ شدن تعویضش میکنه می تونی بخری.
    جناب تعمیرکار ممنونم از وقتی که میذارید و به سوالات جواب میدید میخواستم نظرتون رو راجع به رادیاتورای پانلی winso بفرمایید نسبت به آلومینیومی بهتر هست یا نه و اینکه دوام خوبی دارند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •