سرعت دانلود روچند میچرخه؟ معمولا![]()
سرعت دانلود روچند میچرخه؟ معمولا![]()
سلام،سرویس 128=32،سرویس 512=62،سرویس 1 مگ=110
ممنون دوست عزیز همین الان با نت ایرانسل همین Edge سرعت دروربر 32 دارم
معمولا همه کاربرها همین 128 دارن دیگه نت بالاتر کارت دانشجویی می خواد و... و دردسرهای خاص خودش پیس هیچ وقت ارزش خرید پیدا نمی کنه
در کل مرسی![]()
یکی از مزیت های رایتل سرعت ثابت اون هست که ایرانسل اینجوری نیست.و این که برای سرعت بالاتر از 128 کافیه پرینت کارت دانشجویی رو در ecare رایتل بگذاری و تمومه.برای من که دردسری نداشت.
امیدوارم موفق باشید![]()
از دوستان کسی هست اینجا طرح بی نهایت داشته باشه؟
چند سوال دارم اگر کسی داره لطفا جواب بده
من واسه خونه ADSL یک مگ مخابرات دارم که نامحدوده . سرعتش هم خوبه روی 130 140 دانلود میکنه و تا الان که هرچی شب و روز دانلود کردم افت سرعت نداشتم. خونه مون کرجه .از اومنجایی که زیاد تهران میرم اکثر اوقات پنجشنبه ها و جمعه ها که تهرانم نمیتونم از اینترنت استفاده کنم . حالا میخواستم اون سریسم قطع کنم و یک طرح بینهایت 1 مگ رایتل بگیرم که حداقل همیشه همراهم باشه و بتونم ازش استفاده کنم .هزینه شونم تقریبا یکیه .
حالا میخواستم بدونم نظر شما چیه ایا این کار رو بکنم ؟ چون زیاد دانلود میکنم آیا ممکنه محدودم کنن و سرعت رو بیارن پایین؟
بعد اینکه قیمت طرح های بینهایت چطوریه؟ 128 و 512 و 1024 با هم فرقی ندارن؟ همهشون 50 تومنه ماهی؟
ممکنه این طرح موقتی باشه و 4 ماه دیگه برش دارن؟ اون وقت الکی یه سیم کارت دائمی رایتل رفته تو پاچه مون!
ممنون میشم اگر عزیزان راهنمایی کنن.
Last edited by Bobby Sands; 31-08-2013 at 12:53.
سرویس 1 مگ رو به همه میدن؟
داستان ِ خاصی نداره؟ اصلا ارائه میدن۱ مگ یا فقط ۱۲۸ ؟
راستش آخرین باری که تو سایتش بودم 1 مگ تو لیست تعرفه ها بود
تو سایتش برو
تعرفه ها رو برای سیم کارت مختلف زده!
کارت دانشجویی یا از این مدارک میخواد ...
جهت استفاده از سرعت های بالای سرعت پایه (128 کیلو بیت بر ثانیه) بر روی سیم کارت، می بایست یکی از مدارک زیر را در سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مرحله "ورود اطلاعات" بارگذاری نمائید، لذا ضروری است قبل از ادامه ثبت نام فایل حاوی مدارک خود را در اختیار داشته باشید.
مدارک مورد نیاز جهت خرید بسته های بالاتر از سرعت پایه:
- دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی و یا گواهی اشتغال به تحصیل
- کارت نظام پزشکی یا نظام مهندسی
- پروانه وکالت
- کارت بازرگانی
- کارت خبرنگاری معتبر
- حکم یا کارت هیأت علمی (ویژه اساتید دانشگاه و اعضای هیأت علمی)
- تصویر روزنامه رسمی(برای شرکت ها و سازمان های غیردولتی)
- جواز کسب معتبر
- معرفی نامه از یک شرکت ثبت شده جهت دریافت اینترنت پرسرعت
- نامه ی سربرگ دار، ممهور شده و خطاب به رایتل جهت معرفی نماینده ی آن شرکت
- ذکر اطلاعات نام، نام خانوادگی و کد ملی فرد معرفی شده
توجه
- دقت کنید که مدارک معتبر و صحیح را بارگذاری نمائید.
- مدارک ارسالی می بایست حتما به نام فرد صاحب سیم کارت باشد.
- فعال سازی سرعت های بالاتر از سرعت پایه منوط به تایید مدارک بارگذاری شده است و رایتل در قبال مدارک نامعتبر هیچگونه مسئولیتی نخواهد داشت.
- در صورت عدم تایید مدارک، تمامی بسته های اینترنت با سرعت پایه برای مشترک قابل استفاده می باشد.
از ظهر تا الان قسمت reg.rightel میزنه سایت در حال بروزرسانی میباشد!
کسی این مشکل رو داره الان؟یا من کش مرورگر رو پاک کنم شاید درست شه :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)