این کارها رو هم کردم ، این مشکل لعنتی حل نمی شه که نمی شه
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
آپدیت هست برا من دوست عزیز
این کارها رو هم کردم ، این مشکل لعنتی حل نمی شه که نمی شه
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
آپدیت هست برا من دوست عزیز
بازی رو پاک و دوباره نصب کن بعد هم از اینجا:
[sunit-vastblog-com].exeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[rdl.dll رو دانلود و به جای فایل قبلی توی محل نصب کپی کن
آخرین نسخه DirecX رو هم دانلود و نصب کن.
کارای قبلی که برای گرافیک انجام دادی رو باز هم انجام بده.
نباید مشکلی بمونه!
Last edited by Ravaru; 28-11-2011 at 22:49.
سلام دوستان
من بازی رو تازه دانلود کردم وقتی میخوام نصب کنم این پیغامو میده:
ممنون میشم یکی بگه مشکل چیه؟
Last edited by hiwas; 29-11-2011 at 14:50.
ببخشید من با این مشکل عجیب درگیرم
متاسفانه راهنمایی تو اینترنت نیافتم
اگه میشه راهنمایی بفرمایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم ناقص نصب شده اگه دوباره نصب كني حل ميشه - مطمئن باش دي وي دي بازي مشكلي نداشته باشه
تا حالا 100 بار نصبیدم اما همین آش و کاسه
دی وی دی دیگه هم چک کردم وینم عوض کردم تویه اینترنت خیلیا این مشکل دارند اما راه حلی پیدا نکردم
سلام
پیشاپیش از اینکه ممکنه این سوال تکراری باشه عذرخواهی میکنم...
اینقدر مشکلات زیاده آدم گیج میشه واسه گشتن...
چجوری گزارشگر درست میشه و ازاین لال بودن در میاد ؟ همش هم بازیها رو میگه والنسیا
لطفا کسی که میدونه راهنمایی کنه خودم میرم اگه پچی هست دانلود میکنم
با تشکر
بسم الله الرمن الرحیمدوستان یک راهنمایی کوچک میکنم امیدوارم مشکلتون البته اگه همچین مشکلی هست برطرف بشه. اول آنتی ویروس خودتون رو کاملا غیرفعال کنید. چطوری؟؟ آنتی ویروس نود 32 رو باز کنید از قسمت ستاپ گزینه اول رو بزنید سه جا نوشته انیبل، اونارو دیزیبل بکنید. حالا بازی رو نصب کنید، اگر آنتی ویروس فعال باشه فایل (rld.dll) رو پاک می کنه. بعد از نصب کامل بازی ، آنتی ویروس رو همچنان که غیرفعاله باز کنید و گزینه F5 رو بزنید، برید به گزینه Exclustion یا همون استثنائات خودمون، بر روی گزینه add کلیک کنید و اوکی کنید. حالا برید به محلی که بازی رو نصب کردید و فایل rld.dll رو انتخاب کنید، با این ترفند دیگه آنتی ویروس شما فایل اصلی بازی رو پاک نخواهد کرد. حالا آنتی ویروس رو فعال کرده و از این بازی زیبا لذت ببرید و مارو دعا کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)