تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 84 اولاول ... 327278798081828384 آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 839

نام تاپيک: Live with Walkman » گوشي اندرویدي Sony Ericsson برای عاشقان موسیقی

2. این کاربر از hamid555555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام و درود. ..
    میشه خواهش کنم یه نفر کمکم کنه ؟

1 - من مدتی پیش این گوشی رو روت کردم. برنامه link 2 sd رو هم دارم. رم رو پارتیشن بندی کردم و همه چیزو از اون زمان انتفال میدم به مموری کارتم. تنهای چیزی که داخل خود گوشی نگه میدارم لانچر ها هستن که اونا هم زیاد نیستن.
    همه میدونیم که توی اندروئید یه سری اپلیکشن اضافی از ابتدا نصبه که به کار نمیاد اصلا". مشکل من اینه که نمیدونم کدوما رو پاک کنم که مشلی واسه گوشی پیش نیاد. آخه با وجود اینکه فقط لانچر نگه داشتم توی گوشی الان میگه حدودا" 50 مگ خالی دارم! خب همش همین نرم افزار های اضافی هستن. میشه لیستی از معرفی این نرم افزارها بهم بدین ؟

2 - دیروز لانچر ADW رو دانلود کردم. کلی دسکتاپ رو تغییر دادم و شخصی سازی کردم ، بعد یه بار گوشی رو خاموش و روشن کردم. یه سری از اپلیکشن ها رو وقتی اومد بالا اجرا نمیکرد! میگفت موجود نیستن و ... اصلا" نشونشون نمیداد! خدا رو شکر بکاپ داشتم. ریستور کردم برنامه ها اومدن. چرا این مشکل پیش اومد ؟ به لانچر مربوطه ؟ استفاده نکنم ازش یعنی ؟

3 - من اگه browser خود گوشی رو پاک کنم ، آیا مشکلی توی استفاده از مرورگر های خودم ( opera - uc ) پیش میاد واسم ؟

4 - چرا نمیشه توی این گوشی از وی * پی * ان استفاده کرد ؟ تنظیمات ست کردن رو در این گوشی از کجا میشه گیر آورد ؟ اون راه معمول رو ( از add ....... ) بلدم ، اما به محض اینکه ازم پسوورد میخواد و کانکت رو میزنم میگه نمیشه وصل بشی و این حرفا!.

ببخشید زیاد شد. اما خیلی گیر این چند تا مسئله هستم. تورو خدا کمک کنین.

مرسی
    درباره حذف برنامه ها
    لینکهای زیر نگاه کن شاید مفید باشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از hamid555555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

صدای گوشی در حین مکالمه با اینکه روی حداکثر هست باز هم ضعیفه
    اگر کسی راه حلی داره برای افزایش صدای گوشی در حین مکالمه بذاره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام و درود. ..
    میشه خواهش کنم یه نفر کمکم کنه ؟

1 - من مدتی پیش این گوشی رو روت کردم. برنامه link 2 sd رو هم دارم. رم رو پارتیشن بندی کردم و همه چیزو از اون زمان انتفال میدم به مموری کارتم. تنهای چیزی که داخل خود گوشی نگه میدارم لانچر ها هستن که اونا هم زیاد نیستن.
    همه میدونیم که توی اندروئید یه سری اپلیکشن اضافی از ابتدا نصبه که به کار نمیاد اصلا". مشکل من اینه که نمیدونم کدوما رو پاک کنم که مشلی واسه گوشی پیش نیاد. آخه با وجود اینکه فقط لانچر نگه داشتم توی گوشی الان میگه حدودا" 50 مگ خالی دارم! خب همش همین نرم افزار های اضافی هستن. میشه لیستی از معرفی این نرم افزارها بهم بدین ؟

2 - دیروز لانچر ADW رو دانلود کردم. کلی دسکتاپ رو تغییر دادم و شخصی سازی کردم ، بعد یه بار گوشی رو خاموش و روشن کردم. یه سری از اپلیکشن ها رو وقتی اومد بالا اجرا نمیکرد! میگفت موجود نیستن و ... اصلا" نشونشون نمیداد! خدا رو شکر بکاپ داشتم. ریستور کردم برنامه ها اومدن. چرا این مشکل پیش اومد ؟ به لانچر مربوطه ؟ استفاده نکنم ازش یعنی ؟

3 - من اگه browser خود گوشی رو پاک کنم ، آیا مشکلی توی استفاده از مرورگر های خودم ( opera - uc ) پیش میاد واسم ؟

4 - چرا نمیشه توی این گوشی از وی * پی * ان استفاده کرد ؟ تنظیمات ست کردن رو در این گوشی از کجا میشه گیر آورد ؟ اون راه معمول رو ( از add ....... ) بلدم ، اما به محض اینکه ازم پسوورد میخواد و کانکت رو میزنم میگه نمیشه وصل بشی و این حرفا!.

ببخشید زیاد شد. اما خیلی گیر این چند تا مسئله هستم. تورو خدا کمک کنین.

مرسی
    برای جزییات برنامه ها

7. این کاربر از hamid555555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید
    در مورد رنگ سوال دارم آیا کیفیتشون یکی است ؟ به این دلیل میگم که اکثر فروشگاه ها رنگ سیاه را بدون گارانتی میدند اما سفید را با گارانتی میدهند خوب چرا و چه فرقی داره
    مرسی
    خداحافظ

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید
    در مورد رنگ سوال دارم آیا کیفیتشون یکی است ؟ به این دلیل میگم که اکثر فروشگاه ها رنگ سیاه را بدون گارانتی میدند اما سفید را با گارانتی میدهند خوب چرا و چه فرقی داره
    مرسی
    خداحافظ
    فرقش اینه که سایه خوش فروش تره این کارو میکنن که سفید هم فروش بره. قاب سفید زود کثیف میشه و وقتی خط میفته روش خیلی تابلو میشه

پروفشنال a.toraby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

صدای گوشی در حین مکالمه با اینکه روی حداکثر هست باز هم ضعیفه
    اگر کسی راه حلی داره برای افزایش صدای گوشی در حین مکالمه بذاره
    اون شیار بلندگو بالای lcd رو با یه چیزی تمیز کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اون شیار بلندگو بالای lcd رو با یه چیزی تمیز کن
    تمیز کردم باز هم صدا کم است راه حل اصولی ندارید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    چطوری اینترنت کامپیوتر رابا گوشی به اشتراک بذارم. البته با کابل usb. منظورم اینه که تو کامپیوتر اینترنت دارم ولی تو گوشی ندارم حالا می خواهم از اینترنت کامپیوتر تو گوشی استفاده کنم؟

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کسی این مدل برای فروش داره به من پیغام بده.........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •