تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 100 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

گفتم که ...... آنلاین یکطرفه .....
    لینک در چه مورد بزارم ؟
    نمیدونم شما گفتی آموزش هاش تو اینترنت انقدر زیاد شد که همه ....
    گفتم اگه لینکی هنوز سراغ داری برام بزاری

2. این کاربر از NELLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shoeib's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان این اینترنت ماهواره ای رو که موضوعش رو مطرح کردم به این خاطر هست که الان خیلی ها دارن ازش استفاده میکنن و دیگه از شر این شرکت های مسخره ی ADSL خلاص میشن...
    منم به احتمال خیلی زیاد همین روزا برم سراغش..
    نکته ای که هست در مورد اینترنت ماهواره ای اینه که قیمت هاش دیگه مثل چند سال قبل زیاد نیست و الان با 25 هزار تومن میشه یه اینترنت ماهواره ای 512 کیلوبیت بر ثانیه که سرعت دانلودی بین 50 تا 60 داره تهیه کرد...بدون فیــلتر و نامحدود!
    سرویس 1 مگ هم 40 الی 50 هزار تومن..

امروز تو چت آنلاین با یکی از مسئولین فنی شاتل این مورد رو گفتم که با این کاری که میکنید خودتون متضرر میشید و الان خیلی ها دارن میرن سمت اینترنت ماهواره ای. خلاصه حسابی از شرمندگیش در اومدیم..مرتیکه برمیگرده میگه شما به خاطر دانلود زیاد سرویستون با اونایی که زیاد دانلود میکردن Share شده!!
    حالا خوبه سرویس من اکو 512 هست.
    بعد میگفت این شبانه هایی که بهتون میدیم و دانلود میکنید هدیه هست و وظیفه مون نیست که بهتون بدیم! میتونید روزانه دانلود کنید!
    منم گفتم چشم حتماً، ماهی 100 هزار تومن ترافیک میخرم دانلود میکنم!!
    آخرش هم گفتم الان دچار عذاب وجدان شدم به خاطر این هدایایی که بهمون دادین، یه شماره حساب بدین پول این هدیه ها رو بریزم به حسابتون!

4. 5 کاربر از shoeib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zare57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تايپيك شكايت از isp هاست ولي يه نكته ميخوام راجع به اين چند پست اخر بدم.
    يه از خوبي هايي كه اينترنت ماهواره انلاين داره اينه كه ديگه از شيلتر توش خبري نيست و راحت همه سايتها رو برات باز ميكنه.و سرعت خوبي هم داره.
    اما اين اينترنتي كه الان تو سايتها دارن ميفروشن از هك كردن مك ديگران بدست مياد ، ميشه گفت يه جور دزديه(ببخشيد كه از اين كلمه استفاده كردم) .
    اين تايپيك ايجاد شده تا از دزديدن حجم توسط isp ها شكايت بشه.
    حالا چه فرقي بين استفاده كنندگان اينترنت ماهواره اي كه راجع بهش صبحت شده و اين isp وجود داره؟

6. این کاربر از zare57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

13

دوستان عزیز 30 صفحه پیش بهتون گفتم این طرح،طرح خوبی نیست.رفتین گرفتین و به حرف من رسیدین.
    الان هم بهتون میگم 20:30رو ول کنید.این برنامه فقط دنبال عملی کردن اهداف یه سری سپاهیه.
    هیچ چیزش هم راست نیست.مثال عینیش هم نظرسنجیشون:

با این پهنای باند زپرتی این کشور نمیشه اینترنت نامحدود داد
    در مورد جمله اخرتون حرفی ندارم که بزنم ولی اینم میگم که اگه بخوان پهنای باند رو راحت افزایش میدن ولی در مورد "این طرح" باید بگم قانون مصوبه این طرح ها متأسفانه اجرا نشد و در عمل بازم متأسفانه رسیدیم به همونجایی که حدث میزدیم: طرح خوب است ولی در ایران، در اجرا، در عمل طرح بد است و همچنان به نظرم به نفسه طرح خوبه ولی این که دیگه اجرا نمیشه و باقی موارد (چند تا پست اخرم رو بخونید متوجه میشید) دیگه...

8. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه airmaxwisp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران-شهریار

پيش فرض

دوستان این اینترنت ماهواره ای رو که موضوعش رو مطرح کردم به این خاطر هست که الان خیلی ها دارن ازش استفاده میکنن و دیگه از شر این شرکت های مسخره ی ADSL خلاص میشن...
    منم به احتمال خیلی زیاد همین روزا برم سراغش..
    نکته ای که هست در مورد اینترنت ماهواره ای اینه که قیمت هاش دیگه مثل چند سال قبل زیاد نیست و الان با 25 هزار تومن میشه یه اینترنت ماهواره ای 512 کیلوبیت بر ثانیه که سرعت دانلودی بین 50 تا 60 داره تهیه کرد...بدون فیــلتر و نامحدود!
    سرویس 1 مگ هم 40 الی 50 هزار تومن..

امروز تو چت آنلاین با یکی از مسئولین فنی شاتل این مورد رو گفتم که با این کاری که میکنید خودتون متضرر میشید و الان خیلی ها دارن میرن سمت اینترنت ماهواره ای. خلاصه حسابی از شرمندگیش در اومدیم..مرتیکه برمیگرده میگه شما به خاطر دانلود زیاد سرویستون با اونایی که زیاد دانلود میکردن Share شده!!
    حالا خوبه سرویس من اکو 512 هست.
    بعد میگفت این شبانه هایی که بهتون میدیم و دانلود میکنید هدیه هست و وظیفه مون نیست که بهتون بدیم! میتونید روزانه دانلود کنید!
    منم گفتم چشم حتماً، ماهی 100 هزار تومن ترافیک میخرم دانلود میکنم!!
    آخرش هم گفتم الان دچار عذاب وجدان شدم به خاطر این هدایایی که بهمون دادین، یه شماره حساب بدین پول این هدیه ها رو بریزم به حسابتون!

سلام....

دوست عزیز به هیچ وجه دنبال اینترنت ماهواره ایی نباش!! به دلایل زیر:

1-اکانت های شرکتی(اصلی) به قیمت گزافی فروخته میشن...

2-اشتراک هایی که مد نظر شماست و به اصطلاح ارزونه همون اکانت های ه_ک شده هستند که به راحتی توسط افراد (یوزر نیم و پسورد) شما دزدیده میشه...

چند نفری از یوزر های شرکت خود بنده این اشتراک ها رو تهیه کردند و متحمل ضرر شدند...چون هیچگونه تضمین و پشتیبانی در کار نیست...

در پناه حق تعالی باشید

10. 2 کاربر از airmaxwisp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

نمیدونم شما گفتی آموزش هاش تو اینترنت انقدر زیاد شد که همه ....
    گفتم اگه لینکی هنوز سراغ داری برام بزاری
      محتوای مخفی: INTERNET 
    http://kiansat7.net.tc/showthread.php?t=26432

این اینترنت ماهواره ای هم با هزار دنگ و فنگ و نصب و تنظیمات و ... فوق فوقش بتونی بزنی یه مک ، سرعتت میشه 150 کیلوبایت ، نهایت 200 ... به ندرت گیر میاد مکهایی رو بزنی که سرعتشون بالا باشه ....... کی میره حالا این همه راه رو ....... تازه همین فروشنده های اینترنت ماهواره ای دقیقا کار همین ISP ها رو میکنن ... یعنی بین چند نفر شیر میکنن تا پول بیشتر به جیب بزنن ..... میبینی ؟ ایرانه دیگه
    واسه من چه نامحدود باشه و چه محدود سرعت دانلود رو همین 16K مونده و تکون نمیخوره ........یه چند روزی میشه که بعد از ظهر ها سرعت میاد روی 150K به مدت 2 ساعت تقریبا ............. تازه این ماه من کلا 5 گیگ ترافیک داشتم و الان 9 گیگ دانلود کردم ولی اینترنتم قطع نشده ...... میترسم رویه ای جدید پیش گرفته باشن و به ما نگن و یهو بری واسه شارژ ماهه بعدی بگن : آقای فلانی 4 گیگ اضافه دانلود کردیااااااااا . اول پولش رو بده بعد ماهه بعدی رو حساب کن
    Last edited by nits; 10-10-2011 at 23:05.

12. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

تايپيك شكايت از isp هاست ولي يه نكته ميخوام راجع به اين چند پست اخر بدم.
    يه از خوبي هايي كه اينترنت ماهواره انلاين داره اينه كه ديگه از شيلتر توش خبري نيست و راحت همه سايتها رو برات باز ميكنه.و سرعت خوبي هم داره.
    اما اين اينترنتي كه الان تو سايتها دارن ميفروشن از هك كردن مك ديگران بدست مياد ، ميشه گفت يه جور دزديه(ببخشيد كه از اين كلمه استفاده كردم) .
    اين تايپيك ايجاد شده تا از دزديدن حجم توسط isp ها شكايت بشه.
    حالا چه فرقي بين استفاده كنندگان اينترنت ماهواره اي كه راجع بهش صبحت شده و اين isp وجود داره؟
    دقیقا دزدی رو درست اومدی
    من یه چند وقت پیش دنبال همین قضیه بودم ولی وقتی دیدم دزدی و حرامه راضی نشدم حق کس دیگه ای رو بخورم حالا من وسعم نمیرسه با این قیمت های گزاف نامحدود سرعت بالا بگیرم دلیل نمیشه حق کس دیگه ای رو ازش بگیرم... به دوستان هم از طرف خودم توصیه میکنم پی این کار نباشن البته باز خود دانید

پ.ن: اگر اکانت اصلی و غیر قابل ه ک با سرعت خوب و قیمت پایین دارید بگید ما هم استفاده کنیم

14. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه raya2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بعد میگفت این شبانه هایی که بهتون میدیم و دانلود میکنید هدیه هست و وظیفه مون نیست که بهتون بدیم
    واقعا آدم باید چقدر ... باشه که همچین حرفی بزنه

16. 2 کاربر از raya2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نقل قول:
    بعد میگفت این شبانه هایی که بهتون میدیم و دانلود میکنید هدیه هست و وظیفه مون نیست که بهتون بدیم
    واقعا آدم باید چقدر ... باشه که همچین حرفی بزنه
    من که دو سال پیش ADSL به اسم 128 گرفتم و حداکثر تا 12 کیلوبایت میرفت! اینو با یک گیگ ماهیانه و با حساب رفاقت و چاخان و این حرفا بهم داد 19 تومان بعد موقع شارژ هم 5 تومان هزینه رانژه! (درست گفتم؟) و 5 تومان هم مالیات!! گرفت! اینترنت 128 کیلو بیت که 12 کیلوبایت زوری میداد و هی قطع میشد با یک گیگ حجم مجاز ماهیانه 24 هزار تومان برام تموم میشد! البته من همیشه اضافه گیگ داشتم برای هر گیگ اضافه 8 تومان میگرفت!!!!!!!!!!!!!!! شبانه هم یک اکانت جدا داده بود واسه اونم پول میگرفت هر گیگ 5 هزار تومان از ساعت 1 نصف شب تا 7 صبح!!!!!!!!!!!

خلاصه هزینه راه اندازی 5 تومان رانژه و 45 تومان یک مودم چینی قاچاقی بدون جعبه! شد 50 تومان و شارژ ماهیانه هم 24 تومان و دو ماه یکبار هم مخابرات 6 هزار تومان آبونمان میکشید روی قبض تلفن (همون موقع که تصویب شده بود 2000 بگیره ولی غیر قانونی 6 میگرفت!)

یعنی اینترنت 12 کیلو بایت با یک گیگابایت مجاز و یک گیگا اضافه میشد 32 هزار تومان برای هر ماه که دو ماهش میشه 70 هزار تومان و اگه از همون دیالاپ استفاده میکردم دو ماهش میشد حداکثر 45 هزار تومان با خرج تلفنش و البته باش بیشتر یک گیگ میشد دانلود کرد.

قرارداد هم یک نسخه ای برای خودشون بود و چیزی دست من ندادن! چقدر رفاقت آدم رو خام میکنه!!! شما گول نخورید.

18. این کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام....

دوست عزیز به هیچ وجه دنبال اینترنت ماهواره ایی نباش!! به دلایل زیر:

1-اکانت های شرکتی(اصلی) به قیمت گزافی فروخته میشن...

2-اشتراک هایی که مد نظر شماست و به اصطلاح ارزونه همون اکانت های ه_ک شده هستند که به راحتی توسط افراد (یوزر نیم و پسورد) شما دزدیده میشه...

چند نفری از یوزر های شرکت خود بنده این اشتراک ها رو تهیه کردند و متحمل ضرر شدند...چون هیچگونه تضمین و پشتیبانی در کار نیست...

در پناه حق تعالی باشید
    ای بابا من این قضیه دزدی بودن اکانت ها رو نمی دونستم !

اگه صحت داشته باشه منم یطور کامل بیخیال اینترنت ماهواره ای میشم .

این دزدی بدجوری داره تو خون ایرانی ها نفوذ می کنه !!؟

20. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •