تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 113 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

برای منم همین usb 2 رو می زنه..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اما این مشکل هنگ کردن وسط بازی رو دیگه کجای دلم بزارم..............یکی لطفا کمک کنه دیگه!!!!!مرسی
    سلام.
    چرا توی دلتون میریزین؟!؟ دور هم جمع شدیم که مشکلات همدیگه رو حل کنیم دیگه...

دقیقاً مشکلتون چیه؟ تمام بازیها هنگ میکنن یا یه بازی خاص؟

این تنظیماتو انجام بدین، احتمالاً مشکلتون حل بشه:
    کلیک راست روی دسکتاپ>nVidia Control Panel
    از لیست سمت راست گزینه Manage 3D settings رو انتخاب کنین و مقدار prefered graphic processor رو روی high performance nvidia processor بذارین.
    از لیست سمت راست گزینه Set PhysX configuration رو انتخاب کنین و مقدار select a physX processor رو روی GeForce GT 540M بذارین.
    قاعدتاً باید مشکلتون حل بشه.

بازم اگه بیشتر توضیح بدین، بهتر راهنمایی میشین.

موفق باشید.

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

سلام. دوست عزیز ممنون. من تمام این موارد را چک کردم. مشکلی نیست. حتی تو device maneger هم یک usb3 هست. من هدفم چک شدن با آن نرم افزار dell support center است. ممنون میشم شما هم تست کنید و نتیجش را اعلام کنید بهم. میخواهم ببینم مال همه این گونه است یا فقط مال من.
    سلام.
    مثل اینکه دوستان تست کردن و نتیجه مشابه شما رو گرفتن ولی چشم، منم تست میکنم و نتیجه رو میذارم همینجا.

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طبق عکسی که گذاشتید پس مال شما هم گزینه ای به عنوان usb3 در dell check up ننوشته و همه را تحت عنوان هاب usb2 میشناسد. درست است؟
    Dell Renesas USB 3.0 Host Controller

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این برنامه جدید رو نصب کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.
    چرا توی دلتون میریزین؟!؟ دور هم جمع شدیم که مشکلات همدیگه رو حل کنیم دیگه...

دقیقاً مشکلتون چیه؟ تمام بازیها هنگ میکنن یا یه بازی خاص؟

این تنظیماتو انجام بدین، احتمالاً مشکلتون حل بشه:
    کلیک راست روی دسکتاپ>nVidia Control Panel
    از لیست سمت راست گزینه Manage 3D settings رو انتخاب کنین و مقدار prefered graphic processor رو روی high performance nvidia processor بذارین.
    از لیست سمت راست گزینه Set PhysX configuration رو انتخاب کنین و مقدار select a physX processor رو روی GeForce GT 540M بذارین.
    قاعدتاً باید مشکلتون حل بشه.

بازم اگه بیشتر توضیح بدین، بهتر راهنمایی میشین.

موفق باشید.
    فعلا که این دلمون خراب شده
    آره فقط روی بازی های call of duty...وسط بازی یک دفعه هنگ می کنه و اگه end now بزنم هم ازش بیرون نمی آد و حتی دیگه shut down هم نمی شه......گرافیک روی high performance هست آپدیت هم کردم........و این مشکل هم وقتی پیش میاد که به برق وصل هست با باتری هیچ مشکلی نداره اما خب واسه باتری سم هست...........قبلا هم مثل اینکه دوستان مشکل مشابهی داشتن.........نمی دونم کسی هست که مشکلش درست شده باشه؟!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بله برای آپدیت بایوس به ورژن 9 هست .برنامه رو از لینک سایت دل دانلود کنید و اجرا کنید خودش تمام مراحل رو خودکار انجام میده و مشکلی پیش نمیاد.من خودم آپدیت کردم.

بعضی از آپدیت های دل به روز هست بعضی ها هم قدیمی!
    وایر لس و بایوس معمولا به روز هستند.

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------

اگه وقت بزاری صفحات قبل رو بخونی کامل متوجه میشی باید چه کار هایی رو برای لپ تاپ انجام بدی.

من از Ver 6 بیشتر راضی بودم .موقع بالا امدن سریعتر بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تا به حال کسی با دیر بالا امدن سیستم روبه رو شده ؟
    من زیاد جدی نگرفتم ولی الان سرویس کرده !
    tune up و saluto ریختم یه عالمه از برنامهاشو موقع بالا امدن بستم و تنظیم کردم بعدا لود بشه ,
    اما بازم 2 min و بعضی اوقات 3 و 4 دقیقه طول می کشه ! با نرم افزارهای مختلف پاک کردم اشغالای registery و ویندوز و.....
    بازم فرقی آنچنانی نکرد و tupe up هم بستم یه سری از اضافیجات ولی ................
    با bios ver 6 خیلی سریعتر بالا می امد اما این مشکل داشت بازم .
    windows orginal - hard 640 -1 drive -
    کسی این مشکل داره !؟
    چند ثانیه طول می کشه تا بیاد بالا ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا به حال کسی با دیر بالا امدن سیستم روبه رو شده ؟
    من زیاد جدی نگرفتم ولی الان سرویس کرده !
    tune up و saluto ریختم یه عالمه از برنامهاشو موقع بالا امدن بستم و تنظیم کردم بعدا لود بشه ,
    اما بازم 2 min و بعضی اوقات 3 و 4 دقیقه طول می کشه ! با نرم افزارهای مختلف پاک کردم اشغالای registery و ویندوز و.....
    بازم فرقی آنچنانی نکرد و tupe up هم بستم یه سری از اضافیجات ولی ................
    با bios ver 6 خیلی سریعتر بالا می امد اما این مشکل داشت بازم .
    windows orginal - hard 640 -1 drive -
    کسی این مشکل داره !؟
    چند ثانیه طول می کشه تا بیاد بالا ؟
    run windows رو باز کنید بنویس msconfig بعد ok گزینه ی diagnostig startup بزنید بعد سیستم رو ریستارت کنید
    اگه زود امد بالا مشکل :نرم افزارهایی هست که نصب کردی اگه مثل قبل بود مشکل جایی دیگه هست.

بایوس رو هم روباره آپدیت کنید هفته ی پیش ورژن جدید A09 امد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

فعلا که این دلمون خراب شده
    آره فقط روی بازی های call of duty...وسط بازی یک دفعه هنگ می کنه و اگه end now بزنم هم ازش بیرون نمی آد و حتی دیگه shut down هم نمی شه......گرافیک روی high performance هست آپدیت هم کردم........و این مشکل هم وقتی پیش میاد که به برق وصل هست با باتری هیچ مشکلی نداره اما خب واسه باتری سم هست...........قبلا هم مثل اینکه دوستان مشکل مشابهی داشتن.........نمی دونم کسی هست که مشکلش درست شده باشه؟!!!!
    سلام.

اگه دقیقاً تو یه نقط خاص از بازی هنگ میکنه، پس حتماً مشکل از بازیه. در غیر این صورت مشکل از سیستمتونه.
    در مورد اینکه سیستم موقع اتصال به برق شهری مشکل پیدا میکنه، راه حلی ندارم ولی پیشنهاد میکنم این تنظیماتو توی پاور آپشن انجام بدین.
    از سمت راست پاور ستینگز گزینه dell battery meter رو انتخاب کنین و تیک قسمت باتری لایف رو بردارین.
    پلن high performance رو انتخاب کنین و change plan setting رو بزنین. گزینه restore default رو بزنین و تایید کنین.
    از این به بعد سیستمتون چه در حالت باتری و چه در حالت شارژ، با بالاترین قدرت ممکن کار میکنه.
    اگر مشکلتون حل شد که هیچ، وگرنه آپدیت بایوس رو هم پیشنهاد میکنم.
    بازم اگه حل نشد، احتمال میدم که مشکل از شارژرتون باشه.
    اگه سیستمتون موقع هنگ کردن ارور خاصی میده، اینجا بذارین.
    یادتون باشه که بازی وقتی هنگ میکنه، اونو از task manager ببندین تا سیستمتون به حالت عادیش برگرده. اگه موفق به باز کردن تسک منیجر نشدین، با لاگ آف کردن سیستم، بازی هم بسته میشه.

بازم اگر سوالی بود، در خدمتم.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تمام کارهایی رو که می گید رو انجام دادم آپدیت بایوس و .... نه ارور خاصی نمی ده و جاهای یکسانی هم هنگ نمی کنه......از task manager هم وقتی از برنامه بیرون می آم و end now رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته.............!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مرسی
    تست کردم قبلا diagnos اوکی هست , اخه computer های دیگه این مشکل ندارن .
    bios 09 یک ماه و نیم پیش امده بود تو site دل ,من 06 که استفاده میکردم خیلی سریعتر می امد بالا .
    من همون موقع update کردم .
    ویندوز اورجینال مزخرفه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. بچه ها میگم کالیبره کردن باتری واقعا wear level رو کم میکنه؟ آخه هر بار من باتریم خالی میشه نزدیک 3 درصد بهش اضاف میشه! این دیگه چطوریه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •