این جمله درسته؟
Do you know by whom the tea bag was invented?اگر جمله بهتری سراغ دارید بگید لطفاً. البته باید Indirect باشه و فعل Passive میخوام به کار ببرم حتماً
این جمله درسته؟
Do you know by whom the tea bag was invented?اگر جمله بهتری سراغ دارید بگید لطفاً. البته باید Indirect باشه و فعل Passive میخوام به کار ببرم حتماً
1- اول از همه می خوام بگم که عزیزانی که سطح زبانشون بالای مقدماتی هست بهتره که خود طرح سئوال رو هم به زبان انگیسی یا هر زبانی که دارن یاد می گیرن بپرسند. این اصل اولیه فراگیری یه زبان بیگانه است. چون حتی تو خود مطرح کردن سئوال هم یه چیزهائی یاد می گیرید و مجبورید برید دنبال یه سری مواردی که از صحت ساختار سئوالتون مطمئن بشید.
2- میدونید که اخلاق حرفه ای تالارهای پرسش و پاسخ اینجوریه که معمولا به تکالیف مدرسه و دانشگاه و .... جواب نمیدن چون درست نیست. اینو رو از خودم نمیگم حاصل سالها تجربه و پرس زنی در دنیای مجازی اینترنت است. و اگه میخواید که با این حال کسی نفهمه باید نوع سئوال پرسیدن رو تنظیم کنید. مثلا کمله "باید" رو از جمله ات حذف کن! چون این باید نشون میده که کسی از شما خواسته که اینطور باشه. و می تونی اینجوری بگی. " داشتم تمرین می کردم گفتم اگه بخوام جمله ای بگم که هم غیر مستقم باشه و هم مجهول ... چه جوری میشه!" و اینکه سئوالات رو تو یه یادداشت ( post) خلاصه نکنی و بطور زنجیر وار ننویسی بلکه هر سئوالی رو تو یه یادداشتی جداگانه و با شگردی خاصی که مشخص نشه داری واسه حل تکلیف کمک می گیری.
3- حالا ممکنه کسی بپرسه بگه پس چرا خودتون کل این مطلب رو به فارسی گذاشتید، که دلیلش اینه که قصد داشتم بیشتر جنبه اطلاع رسانی حتی برای کسانی که ممکن بود بطور شفاف موضوع رو متوجه نشن باشه و دیگه زحمت ترجمه و برگردوندن جملات رو نداشته باشه.
4- طبق شرایطی که برای جملتون تعیین کردید ، بله جمله تون درست است.
دونت فورگت، اولویز ثینک اند اسپیک این اینگلیش.
گوود لاک تو اوری وان.
Last edited by rezafo; 20-08-2011 at 12:44. دليل: تصحیح حرف اضافه
Hello guys
Would you mind explaining what differences between determiner and adjective are ? thanks a lot
Last edited by Alli13; 20-08-2011 at 14:23.
زبان انگلیسی کلاچندتازمان داره؟۱۷یا۱۸؟تاپیکی هست که این زمان هاروکامل آموزش داده باشه؟اگه نیست منبع آموزشی دیگه ای میشناسین معرفی کنین.من تویادگیری زمانهایی که توفارسی معادل ندارن مشکل دارم.سخته برام تشخیص اینکه کجابایداستفادشون کنم.یکی راهنماییم کنه.
I wish you all the best for all useful topics
![]()
ببخشید اینهایی که گفتین یه کتاب کامل گرامر میشه. شما سوالاتتون رو خرد خرد مطرح کنین بهتره. مثلا بگین کار بردهای حرف اضافه for و... رو میخوام. اینجوری بچه ها بیشتر رغبت پیدا می کنند کمک تون کنند.
به نظر من یکی از بهترین کتابهای گرامر که چاپ آکسفورده و به عنوان کتاب مرجع هم مورد استفاده قرار میگیره این کتابه:
Practical English Usage-Michael Swan
توی ایران معروفه به گرامر مایکل سوان که اتفاقا بقول شما شکلی شبیه پیاز روی آن هست اما پیاز نیست!
Last edited by hossein31; 28-08-2011 at 03:19.
The determiners are words like the, a, an, my, this, some, either, every, enough, several...
They come at the beginning of a noun phrase to determine whether a noun is known or unknown to the hearer, or how much or how many we are talking about, or to whom is something belonged, They consist of articles, possessives, demonstratives, quantifiers, and some words like other, such, only,...
BUT ajectives modify a noun, that is they talk about size, age, nationality, colour,material, shape, quality,..., like tall, old, iranian, brown, cotton, round, beautiful
Adjectives and determiners both come before nouns, but adjecives come after determiners if any. For example:
the young lady
some noisy students
my old white shoes
such a bad boy
ممنون که جواب دادید.
آخه این سوال از کتاب تمرین اینترچنج هستش. اونجا خواسته که از سوال غیرمستقیم استفاده کنید. اما اینکه passive باشه رو خودم می خواستم تمرین کنم.
اما در مورد پیشنهادتون باید بگم که از نظر من در مورد زبان انگلیسی چه ایرادی داره که به سوالات تمرین های دیگران هم جوای داده بشه؟؟ مثلا خود من الان بابت این تمرین که از شما پرسیدم و شما لطف کردید جواب دادید مدال طلا نمی گیرم که. آموزشگاهمون هم به خاطر این تمرین مدرک نمیده به من که!!!
اما در مورد مسائل دیگری مثل ریاضی و غیره که با درس و نمره و دانشگاه سر و کار داره و ممکنه باعث سوء استفاده بعضی ها بشه باهاتون موافقم.
شاد باشید
آقاحسین من میخوام انگلیسی آمریکایی یادبگیرم این کتابی که معرفی کردین به دردم میخوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)