تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 111 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سامسونگ سر سیسیتم عامل گوگل برای چهارتا دونه آیکون 1میلیارد دلار جریمه شد حالا شما میگی نمیتونه شکایت کنه ؟ چون بازیش زیاد شاخ نشده شکاید نمیکنه ولی بزار شاخ بشه و بزنه رو دست پرنس و ... تازه یوبی سافت میفهمه جا تر ه و بچه نیست و میره عین اپل شکایت میکنه ... !
    درسته اون سر گوشی و سیستم عامل بود که تقلید کامل حساب میشد . در ضمن بحث گوشی و سیستم عامل و نرم افزار از بازی جداست . روزانه بازی هایی با سبک های مشابه میاد . اما هیچ کدوم تقلید نیست . در واقع بخوام بهتر بگم الگو گرفتنه .
    اما وقتی یه شرکت بازی سازی بیاد بازی ای با موتور یک شرکت دیگه بسازه و توش حتی از المان های اون بازی تقلید کنه اونوقته که حق شکایت داره . چون معمولا موتورهای بازی سازی به طور انحصاری خاصه یک شرکته .
    برای مثال DS نیومده که از unreal engine استفاده کنه . اونوقت کاملا تقلید حساب میشد . ساخت همچین موتوری هم الکی که نیست که بشه کپیش کرد . در کل من تبریک میگم به شرکت سازنده DS که کلی از سبکها رو به صورت جالبی کنار هم در اورده . درسته ارزش کارش با تقلید از سبکهای مختلف کم میشه اما به هیچ وجه این الگو گرفتن ها بد نبوده .

2. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مگه unreal نرم افزاری برای ساحت بازی نیست ؟ یعنی میخوای بگی برای هر بازی یه موتور گرافیکی وجود داره ؟ اینطوری که هزاران موتور گرافیکی داریم ... که فقط من cryteak و unreal رو میشناسم ...

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مگه unreal نرم افزاری برای ساحت بازی نیست ؟ یعنی میخوای بگی برای هر بازی یه موتور گرافیکی وجود داره ؟ اینطوری که هزاران موتور گرافیکی داریم ... که فقط من cryteak و unreal رو میشناسم ...
    موتور گرافیکی که زیاد داریم.مثل فراست بایت بتلفیلد 3 و IW که برای سری Cod استفاده میشه.یا حتی LIMBO هم موتور خاص خودش رو داشت.ولی همین موتورها هم با اضافه جزئیات بازدهی متفاوت داره. با اینکه Unreal و Cry engine رایگان هستند ولی برای استفاده بیشتر باید پول بدی. کپیه کردن با الگو گرفتن فرق داره .مثل اینکه بخوای بگه تمامی اکشن ها اول شخص از Quake کپی کردن یا سری جدید ماشین های KIA کپی ماشین های Audi هست.,وقتی طرف می تونه بیاد شکایت کنه بگه کپیه یعنی ثابت کنه شرکت مقابل دقیقا همون چیز رو به یک سری تغییرات کم تحویل ملت داده .مثل اینکه پیکان رو برداشتن بعد 30 سال فقط چراغ هاشو عوض کردن.توی فیلم social network مارک زاکربرگ می گفت درسته من ایده شما رو دزدیم ولی اصلا از کدهای شما استفاده نکردم یعنی سازند THQ نیومده کدهای PoP رو کپی کنه تحویل ملت بده
    تو قضیه سامسونگ من اطلاع انچنانی ندارم ولی مثل اینکه چند تا ایکون دقیقا کپی کرده بود

بازی خوبیه ولی برای کسانی که نسخه یک رو بازی کردند ناامید کننده است.کلا هر بازی یکش به نظر بهتره Assasin's creed,Dead space,prototype وخیلی از بازی ها دیگه به غیر از Portal 2
    Last edited by Khan gholi; 03-10-2012 at 22:25.

5. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

موتور گرافیکی که زیاد داریم.مثل فراست بایت بتلفیلد 3 و IW که برای سری Cod استفاده میشه.یا حتی LIMBO هم موتور خاص خودش رو داشت.ولی همین موتورها هم با اضافه جزئیات بازدهی متفاوت داره. با اینکه Unreal و Cry engine رایگان هستند ولی برای استفاده بیشتر باید پول بدی. کپیه کردن با الگو گرفتن فرق داره .مثل اینکه بخوای بگه تمامی اکشن ها اول شخص از Quake کپی کردن یا سری جدید ماشین های KIA کپی ماشین های Audi هست.,وقتی طرف می تونه بیاد شکایت کنه بگه کپیه یعنی ثابت کنه شرکت مقابل دقیقا همون چیز رو به یک سری تغییرات کم تحویل ملت داده .مثل اینکه پیکان رو برداشتن بعد 30 سال فقط چراغ هاشو عوض کردن.توی فیلم social network مارک زاکربرگ می گفت درسته من ایده شما رو دزدیم ولی اصلا از کدهای شما استفاده نکردم یعنی سازند THQ نیومده کدهای PoP رو کپی کنه تحویل ملت بده
    تو قضیه سامسونگ من اطلاع انچنانی ندارم ولی مثل اینکه چند تا ایکون دقیقا کپی کرده بود

بازی خوبیه ولی برای کسانی که نسخه یک رو بازی کردند ناامید کننده است.کلا هر بازی یکش به نظر بهتره Assasin's creed,Dead space,prototype وخیلی از بازی ها دیگه به غیر از Portal 2
    البته نظر شخصی هستش و همیشه اینجوری نیست . نسخه دوم دارکسایدرز چیزایی داشت که یکش نداشت و یکش هم چیزایی داشت که دوش نداشت . من خودم بیشتر از یک خوشم اومد اما این یکی هم نسخه بدی نبود که بگیم نا امید کننده . اکثر کسایی که این بازی رو رفتن ازشون بپرسی شاید تا 3 یا 4 دور رفته باشن حتی 6 دور هم داشتیم .
    راجع به بازی های دیگه هم که گفتم نظر شخصیه . من خودم نسخه دو dead space و assassin creed رو بیشتر دوست داشتم .

7. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی آرگولز تامب رو تست کرده ببینه چیه من واسه اکس باکس دانلود کردم ولی نمی دونم تاثیر گذاشته یا نه از کجا باید ببینم تغییر رو آخه

اگه نباشه جاش خالی می مونه MXRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله من Argul's Tomb DLC در نسخه pc را تست کردم مشکلی نداره. DLC 240Mb نصب کردم تو سایتهای ایرانی هست مثل سیب دانل... ابتدا DLC را نصب و کرکش را نصب کنید بازی را اجرا , گزینه Downloadable Content را انتخاب سپس Choose Campaign ,سپس گزینه Argul's Tomb را بزنید , در آخر continue Game
    Last edited by MXRX; 04-10-2012 at 17:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

بله من Argul's Tomb DLC در نسخه pc را تست کردم مشکلی نداره. DLC 240Mb نصب کردم تو سایتهای ایرانی هست مثل سیب دانل... ابتدا DLC را نصب و کرکش را نصب کنید بازی را اجرا , گزینه Downloadable Content را انتخاب سپس Choose Campaign ,سپس گزینه Argul's Tomb را بزنید , در آخر continue Game
    قبل از نصب دی ال سی آپدیت های بازی رو نصب کرده بودی؟اگه آره کدوماشون رو؟من دی اسی رو نصب کردم اما کار نکرد!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

پس احتمالا اپدیت 4 رو قبلش نصب کرده بودی دیگه ؟ اره ؟
    در ضمن میگن باگ داره در حد چی . یه جاش کلا گیر میکنی که بازی دیگه از اونجا به بعد رد نمیشه . توی سایت اسکیدرو همه کامنت داده بودن واسه فیکس کردنش .

اگه نباشه جاش خالی می مونه MXRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

update 4 را هنوز نگرفته ام قبلا آپدیت 2 را گرفته بودم . در حال حاضر update 3 را دارم و DLC را بعد از آپدیت 3 نصب کردم (ِDLC Argul's Tomb) و مرحله و boss مرحله کامل بود و مشکلی نداشت. در ضمن این نکته که کرک DLC را در محل نصب بازی اصلی کپی کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MXRX; 04-10-2012 at 23:00.

13. این کاربر از MXRX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

update 4 را هنوز نگرفته ام قبلا آپدیت 2 را گرفته بودم . در حال حاضر update 3 را دارم و DLC را بعد از آپدیت 3 نصب کردم (ِDLC Argul's Tomb) و مرحله و boss مرحله کامل بود و مشکلی نداشت. در ضمن این نکته که کرک DLC را در محل نصب بازی اصلی کپی کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    احتمالا همون اپدیت سه هم جواب بده پس . هر چند حالا که باید بگیریم 4 اش رو میگیریم که DLC رو هم داره . من اپدیت 2 رو نصب کرده بودم بعد که این DLC رو نصب کردم و کرکش کردم اصلا وارد بازی نمیشد و بازی همون موقع اجرا crash میکرد . بعد توی سایت اسکیدرو نوشته بود که باید اپدیت 4 نصب باشه .

در ضمن هیچ باگی نداشت ؟ تمومش کردی ؟ چون نوشته بود توی غار سنگها ریزش میکنه و راه به کل بسته میشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •